2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
19ewelaaa89 wrote:No to najważniejsze że wszystko dobrze sie skończyło
Zakręcona eee nie gadaj na pewno aż tak źle nie jest i weź mi tu jedz normalnie, żadnych glodowek proszę nie stosować bo dostaniesz po głowie! Hehe :p -
nick nieaktualnyZakręcona napisz dokładnie czego nie możesz w sobie zaakceptować? Co się dzieje?
Ewelaaa tak jest, już wpisuję jak tam działacie? Ja od rana mam migrenę pewnie przedokresową.
Emi ile masz latek? To wpiszę Cię na 1 stronkę jako nasza staraczka
Aduszka no to cieszę się, że wszystko ok.
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Jest Nasz tutaj coraz wiecej Witam Was rowniez mam duzo do nadrobienia znowu.
Ja mam owulacje udalo mi sie juz w poprzednim cyklu jej nie mialam a dzisiaj ladny sluz i bol brzucha
staram sie myslec pozytywnie i ze za dwa tygodnie bedzie test pozytywny.
Pozdrawiam Was i zycze Wam jak najlepiej
od teraz moge juz czesciej zagladac bo jestem w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 01:15
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
nick nieaktualnyWstałam do łazienki i mówię zajrzę na ovu... to chyba już uzależnienie... ale patrzę, że nowe wpisy o tej porze są na innych wątkach
Niunka fajnie, że wróciłaś trzymam mocno kciuki.
Czekamy teraz na drugą fasolkęKattii, 19ewelaaa89, Niunka87, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiemanko..
Po 1. najpierw nowe osoby muszą przejsc testa u mnie nie ma tak lekko xD
Po 2. Mąż w pracy dzisiaj wiec mam laptop i bede z wami hahahaha
Po 3. Kiedy człowiek śpi a ktos dobiera sie do niego o 3 w nocy no koment
Po 4. Szczesliwa_Mama tak ale ja na spokojnie tyle że odnosze wrażenie iż mąż zagląda mi na forum a konkretnie na wykres xD
Po 5. Spamicie jak stare żule ...
Po 6. Mój kalkulator dni płodnych na xxx stronach mówi że moja owulka w tym miesiącu wystapi 7 sierpnia czyli mój 15dc a tymczasem dzisiejszy owulak wygląda tak :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1db9bd679c60.jpg
Zobacze jaki bedzie popołudniu i wieczorem jesli bedzie się robił jasniejszy tzn zę ten jest pozytyw.. .to te gówniane testy wiec lepiej sprawdzic jak działają xD Wczoraj pierwsza była połowe jasniejsza niz dzisiejsza.
Po 7. Nie spie od 5.50 bo syn wstał i pije kawę i mam dosyc upałów ... !!!!
Po 8. Dori to użależniona wykresomanka która mnie nawiedza !!! Help xD19ewelaaa89, Dori1811 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja od rana działam w domu ... a to pranie , a to papryczki faszerowane zrobilam i sie pieka salatke tez zrobilam . Druga kawke pije i niedlugo smigam z treningiem.
Dzis mam juz pozytywniejszy dzien , nie ma co sie nad soba uzalac , trzeba dzialac . także wybaczcie za wczoraj ale musialam sie wygadac.
Jednak do bab to do bab , facet nie zawsze skuma. HahahaKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręcona Kochana wyżalaj się kiedy tylko chcesz
Ja dzisiaj @ dostałam z rana, a jutro miałam... więc ooo dzisiaj 1dc
Ale czuję się okropnie, brzuch nawala i nic mi się nie chce
Aduszka wychodzi mi następna @ 31 sierpnia jak Tobie ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 13:24
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Dzień dobry
Ja od rana działam w domu ... a to pranie , a to papryczki faszerowane zrobilam i sie pieka salatke tez zrobilam . Druga kawke pije i niedlugo smigam z treningiem.
Dzis mam juz pozytywniejszy dzien , nie ma co sie nad soba uzalac , trzeba dzialac . także wybaczcie za wczoraj ale musialam sie wygadac.
Jednak do bab to do bab , facet nie zawsze skuma. Hahaha
To masz dobrze ... ja bylam w sklepie a przyszlo co do czego to nawet nie kupilam do obiadu surówki która chcialam kupic kurde No nic bez też jakos sie obejdzie...
Upał jak nic i wyjsc w taki upal z dziecmi sie nie da nie ma opcji o rowerach nie wspomnę -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona Kochana wyżalaj się kiedy tylko chcesz
Plus tego taki że zaczełaś nowy cykl , cykl starań zaznaczę ! -
Ja jutro lecę na badanie hormonów. Mam nadzieję, że z moją tarczycą jest wszystko ok i będzie można bez stresu kontynuować starania.
Poza tym to co u mnie. Mama była trochę u nas więc ciężko było pisać. Pierwszy raz od tylu lat byliśmy na imprezie bez dzieci bo z nimi została. Tylko żadna to frajda była z @ na karku
Dzisiaj idziemy do znajomych na ognisko.
A jutro już zaczyna się ostatni tydzień przed wyjazdem nad morze a po wyjeździe młody wraca już do przedszkola a ja muszę usiąść w końcu do pracy bo rok szkolny za pasem a ja nic nie mam przygotowanego.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona Kochana wyżalaj się kiedy tylko chcesz
Aduszka wychodzi mi następna @ 31 sierpnia jak Tobie ;P
To może będziemy razem testowaćSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti u mnie pierwszy dzień najboleśniejszy, a drugi i trzeci najobfitszy...
Także zaczął się pierwszy cykl o 3 maluszka
Aduszka ♡ będzie raźniej
Dzisiaj chyba jestem tu sama bo tak chyba każda ma jakies plany na tą niedziele -
nick nieaktualny