2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
19ewelaaa89 wrote:Dzisiejszy dzień to tragedia. Płacz, lament jestem zdruzgotana mój kochany psiak się utopil... Niby tylko pies i aż pies. Był dla nas jak członek rodziny. Kto nie miał psa ten nie zrozumie. Nie mam dzisiaj sił na nic.. Raczej prędko dziś nie zasne
Bardzo Ci współczuję.
Ja wczoraj zaprowadziłam synka na mini wakacje do moich rodziców (mieszkamy niedaleko) i dopiero teraz mnie mąż obudził bo wybieramy się dzisiaj nad jezioro. Jak nie ma młodego to tak jakoś bardziej bezstresowo śpię, bo z nim każdego dnia pobudka 5.45 Przyzwyczaił się bo wstaje w tygodniu do przedszkola jak idę do pracy, w weekend nie ma taryfy ulgowej.
Też się boję jak sobie poradzę z dwójką - praca, dom, przedszkole itd... Mojego męża nie ma calymi dniami więc wszystkie obowiązki domowe spadają na mnie. Już teraz nie starcza mi czasami dnia żeby wszystko zrobić i mam wyrzuty sumienia że mam mało czasu dla syna.
Miłego dnia Wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 07:57
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyEwelaaa okropna strata trzymaj się
Kehlana kiedy masz teraz wizytę u gina? Chcę wpisać na 1 stronkę Jak się czujesz kochana?
Kattti widziałam na wykresie, że działacie
Parodka synek zaraz 5 lat skończy a 2 za nim się urodzi to 6 lat różnicy... to sporo... a tak jak u mnie i u Kattti przypuśćmy 5 latek, 3 latek i noworodek he heWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 11:15
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
largos wrote:Anusiak5 czy w trakcie drugiej ciazy cos sie dzialo, czy podano tobie ten zastrzyk????bo zaczynam sie powoli martwic, czy jest refundowany?
-
nick nieaktualnyEwelcia, bo tak pomyślałam, żeby tam wpisywać dzieci, które się urodzą
Np. Kehlana urodzi i tam właśnie wpiszę dziewczynka/chłopczyk, może imię, waga i wzrost
A później kehlana z pozycji staraczek awansuje na spełnioną staraczkę he he
Tak wymyśliłam... ale w sumie nie wiem czy fajnie19ewelaaa89, Aduszka83 lubią tę wiadomość
-
Strasznie przykra sytuacja z tym psiaczkiem
Kati to dzialajcie , oby pozytywnie.
Ja mysle , ze z roznica 4-6 lat to dużo latwiej juz z dwojka dzieci . Inna mowa jak rok po roku sa np. U Nas roznica bedzie min 4 lata takze
Ale dokladnie , ja tez mam caly dom na glowie , dziecko wszystkie obowiazki a jak bedzie drugie to wiadomo 2 razy wiecej ale famy radkeSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ewelcia, bo tak pomyślałam, żeby tam wpisywać dzieci, które się urodzą
Np. Kehlana urodzi i tam właśnie wpiszę dziewczynka/chłopczyk, może imię, waga i wzrost
A później kehlana z pozycji staraczek awansuje na spełnioną staraczkę he he
Tak wymyśliłam... ale w sumie nie wiem czy fajnieSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Aa no bo myślałam że aktualne dzieciaczki też będziesz wpisywać
Zakrecona no daj spokoj do teraz nie moge dojść do siebie próbuje sobie tłumaczyć że to tylko zwierzak, że ludzie mają dużo gorsze problemy ale.. To jest silniejsze ode mnie. Bardzo kochałam tą naszą sunie i ona nas...
-
nick nieaktualnyEwelaaa nasze dzieciaczki wypisane mamy w staraczkach, a tam wpiszę maluszka o którego się teraz staramy
Kehlanie wpisałam, że jest w ciąży z 2
Aduszka hmmm a coś więcej lekarz nie powiedział? Żadnego badania nie zlecił?
Zakręcona dzięki. Staram sięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 17:07
-
Aduszka83 wrote:Stwierdzil ze nie ma zmian zapalnych i mam przyjsc za 3 miesiace aby porownac. Eg jiego nie wyglada to groznie.
19ewelaaa89, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweela,współczuję Ci bardzo. Ja nie mam pieska, ale wyobrażam sobie że to ogromna strata i ból. Kiedyś miałam królika - Pusię, jak odeszła przepłakałam dobre parę dni.
Aduszka, na pewno nic groźnego, nie martw się
Ja dzisiaj umieram wręcz od tych upałów, już za dużo, za długo Jeszcze cały dzień sprzątania za mną, bo jutro robimy taką małą parapetówkę dla rodziny. 2 miesiące temu się przenieśliśmy do nowego mieszkania i w końcu wypadało już zaprosić19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzis dola strasznego . Caloksztalt mojej osoby mi sie nie podoba... od lat mam problem w zaakceptowaniu siebie tak n.a. 100% ale dzis mega kryzys nastal:/
Nie moge nawet jesc z tego wszystkiego.
Dzis wypilam 2 kawy I przy gotowaniu ok 18 dopiero sprobowalam 3 pierogi . Tyle...
No... to sie wyzalilam.
-
U Mnie tez dzis goraco... Ja juz sie wykapalam I leze w lozku z ksiazka kolejna. : )
Maly spi , dzis wstal 5.50. Jak nigdy haha I tyle godzin na nogach hahaha , dwa spacery zabawy n.a. ogrodzie. Skad te dzieci biora sily. :o
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelaaa, właśnie widzę, super Mój z końca maja, ale generalnie to miał być lipcowy dzieciaczek, niestety los sprawił, że przyszedł na świat w 34 tc. Swoje przeszliśmy, na szczęście wszystko się dobrze skończyło i po wcześniactwie ani śladu.
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
emi_90 wrote:Ewelaaa, właśnie widzę, super Mój z końca maja, ale generalnie to miał być lipcowy dzieciaczek, niestety los sprawił, że przyszedł na świat w 34 tc. Swoje przeszliśmy, na szczęście wszystko się dobrze skończyło i po wcześniactwie ani śladu.
Zakręcona eee nie gadaj na pewno aż tak źle nie jest i weź mi tu jedz normalnie, żadnych glodowek proszę nie stosować bo dostaniesz po głowie! Hehe :pemi_90 lubi tę wiadomość