💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Kostka123 wrote:Taaak, też bardzo czuje podczas stosunku, szczególnie w pozycji na pieska, mam wrażenie jakby nie wiem jak wielki był ten jajnik. 🤨
Pije teraz ziółka krwawnik przywrotnik pokrzywa po owulacji. Poczytajcie. Podobno krwawnik mega pomaga. Zobaczyny. U mnie problem z nawracajacymi torbielami. -
nick nieaktualnyAsia9031 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. Wzięłam ciepła kapiel
Pije teraz ziółka krwawnik przywrotnik pokrzywa po owulacji. Poczytajcie. Podobno krwawnik mega pomaga. Zobaczyny. U mnie problem z nawracajacymi torbielami. -
Landrynka25 wrote:A to nie używasz do okresu? Ja biore pregna start, dong quai, Macę i jestem pierwszy cykl na clostilbegyt 😊 a ty czym się suplementujesz?
-
D.o.s.i.a wrote:O to widzę że suplementujesz podobnie jak ja, tylko że ja zamiast macy biorę zioła ojca sroki A takto wszystko to samo + jeszcze wiesiołek. Zamówiłam teraz mace Ale wydaje mi się że z czegoś muszę zrezygnować tylko nie wiem z czego 😁
-
nick nieaktualny🤰& 💉
https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-pfizer-biontech-vaccine-for-covid-19/summary-public-assessment-report-for-pfizerbiontech-covid-19-vaccine
"Toksyczność reprodukcyjna i rozwojowa
Płodność i wczesny rozwój embrionalny i rozwój zarodkowo-płodowy
W ogólnych badaniach toksyczności makroskopowe i mikroskopowe oceny męskich i żeńskich tkanek rozrodczych nie wykazały toksyczności.
Trwa połączone badanie płodności i rozwoju (w tym badania teratogenności i badań poporodowych) na szczurach." -
nick nieaktualny
-
Asia9031 wrote:Gdzie kupujecie ziola o sroki? Ja biorę Wiesiołek do owu a po owu pije 2 łyżeczki oleju lnianego. Codziennie pije łyżeczkę oleju z czarnuszki
-
Hej dziewczyny, dołączam do Was! W końcu trafiłam odpowiednio 😃 staramy się około roku,A w tym cyklu zaczęłam pić zioła o.Sroki nr.3 i olej lniany choć dopiero kilka dni po owulacji.Dziś mam 21dc i zobaczymy. Zioła na pewno podziałały, bo już z początku czułam mocno pracujący lewy jajnik i śluz płodny był około 8-9-10dc, więc owulacja była wcześniej - zwykle miałam dopiero gdzieś 17/18 dc. No i przed @ miałam około już z 3,4 dni plamienia brązowe...wyczytałam, że może to być jakaś niedomoga lutealna.
-
Asia9031 wrote:Gdzie kupujecie ziola o sroki? Ja biorę Wiesiołek do owu a po owu pije 2 łyżeczki oleju lnianego. Codziennie pije łyżeczkę oleju z czarnuszki
-
Weronika 9592 wrote:Czy któraś z was stosuje olej lniany na śluz??
-
Ola23 wrote:Bolą mnie piersi ale to podobno przy braniu duphaston normalne. Jest mi niedobrze ale jak brałam duphaston to też mi było tylko trzy raz bardziej. Jestem nerwowa, wszystko mnie wkurza. Nawet mąż się mnie pytał co mi jest, ale zgonilam to na PSM. Mam strasznie dziwne sny.. i brzuch mnie czasem boli. 🙂🙂
-
Patrycja3791 wrote:Hej dziewczyny, dołączam do Was! W końcu trafiłam odpowiednio 😃 staramy się około roku,A w tym cyklu zaczęłam pić zioła o.Sroki nr.3 i olej lniany choć dopiero kilka dni po owulacji.Dziś mam 21dc i zobaczymy. Zioła na pewno podziałały, bo już z początku czułam mocno pracujący lewy jajnik i śluz płodny był około 8-9-10dc, więc owulacja była wcześniej - zwykle miałam dopiero gdzieś 17/18 dc. No i przed @ miałam około już z 3,4 dni plamienia brązowe...wyczytałam, że może to być jakaś niedomoga lutealna.