💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. 🙂 Właśnie byłam na pobraniu krwi. Teraz zostaje tylko czekać na wyniki bety. 🙂🙂
Weronika 9592, Patrycja3791, Duśka;), Regina lubią tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Dodatkowo: kwas foliowy; kompleks witamin A,D,E, K ; tran ; witamina C -
Landrynka25 wrote:To super trzymam kciuki 🤞😊
Trochę Wam truję tutaj ale wątek jest super i dziewczyny miłe. 🙂1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Landrynka25 wrote:A gdzie tam trujesz 😊 przecież taki był twój cel jak każdej z nas 👍
W końcu każdej się uda ✊✊🙂1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Asia9031 wrote:A pijecie ziola o sroki nr 3 przez cały cykl?
-
Landrynka25 wrote:Witaj w naszym gronie😊 a jaki pijesz olej i czy można go pić cały cykl? A o tych plamieniach rozmawiałaś z lekarzem? Ja mam takie ale tak z 1-2 dni po @
-
Ola23 wrote:Hej dziewczyny. 🙂 Właśnie byłam na pobraniu krwi. Teraz zostaje tylko czekać na wyniki bety. 🙂🙂
-
Dziewczyny, dziś mój 21dc i dość mocno pobolewa mnie brzuch jak na okres, ale to za wcześnie, bo mam cykle ok.28/29 dni ostatnio.. ☹
-
Patrycja3791 wrote:Kurczę właśnie nie rozmawiałam z lekarzem, bo wcześniej o tym nie pomyślałam, ale przy najbliższej wizycie mu powiem. A olej nie pamiętam jakiej firmy, ale ponoć można pić cały cykl, ja zaczęłam od połowy,bo dopiero wtedy kupiłam.
-
Landrynka25 wrote:Zazdrość wzięła górę 😊 dokładne tylko że w różnym czasie 👍
Niestety na nie które rzeczy nie mamy wpływu. 🙂1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Landrynka25 wrote:A temperaturę mierzysz?
-
Weronika 9592 wrote:Hej dziewczyny, u mnie za 2 dni🙈 choć nie mam żadnych objawów, które by wskazywały, że 🙈 nadejdzie.. korci mnie, żeby zrobić test ale poczekam już te 2 dni i jeśli nie przyjdzie to zrobię ten test