💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynka25 wrote:Właśnie ale nie każdy może to zrozumieć 😊
Weronika 9592, Landrynka25, Duśka;) lubią tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Dodatkowo: kwas foliowy; kompleks witamin A,D,E, K ; tran ; witamina C -
Landrynka25 wrote:A jak tam się czujesz?1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Ola23 wrote:Hej dziewczyny. 🙂 Właśnie byłam na pobraniu krwi. Teraz zostaje tylko czekać na wyniki bety. 🙂🙂
Ola23 lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Ola23 wrote:Ogólnie to dobrze. 🙂 Szybko się męczę już ale to przez że mam wadę wrodzoną serca. 🙂 Czuję się jak bym miała mega kaca cały czas mi się chce pić 😂😂 a najgorszej jest w nocy bo się często budzę i nie mogę zasnąć. 🙂
Ola23 lubi tę wiadomość
-
Landrynka25 wrote:Pisałaś wcześniej że możliwa była wcześniejsza owu to może już na @ cię pobolewa?
-
Ola23 wrote:Dobrze że trafiłam na ten wątek. Tutaj jest zupełnie inna atmosfera. 🙂🙂
Ola23 lubi tę wiadomość
-
Patrycja3791 wrote:Dokładnie! Ja na innych czułam się jak intruz.1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Landrynka25 wrote:Ale warto się tak męczyć ❤️ daj znać jaki wynik bety, a będziesz sprawdzac przyrost?1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Patrycja3791 wrote:Może... oby nie 😭 jak jest u was? Ja zaczynam cykl z optymizmem i zapałem, A potem im bliżej @ tym większego doła łapie
-
Landrynka25 wrote:Też się przekonałam o tym że ciężko się,, wbić " na wątek.1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Weronika 9592 wrote:Mam pytanie, czy podczas starań można brać jakieś leki uspokajające ziołowe? Cokolwiek?☹️
-
Landrynka25 wrote:A nie pamiętam czy bralas coś na wydzieline?
Kurde jeszcze nie ma wyników...1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Hej Dziewczyny, to i ja się przedstawię
W tym roku skończę 30lat, staramy się z partnerem od praktycznie roku, ale tak "na spokojnie", tj. bez diagnostyki i specjalnego suplemenrowania- tylko ja brałam kwas foliowy. Z początkiem stycznia poszłam do ginekologa, udało się trafić na końcówkę owolucji, jajeczko 18mm w lewym jajniku. Dostałam skierowanie na badania, które mam wykonać po miesiączce, podpowiedział mi również suplementy dla mnie i partnera. Zamówiłam dla siebie ProOvulin, dla faceta Parenton. Obecnie wg apki 5-6dni do miesiączki. Zobaczymy...Regina, Weronika 9592, Limonka26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartasa wrote:Hej Dziewczyny, to i ja się przedstawię
W tym roku skończę 30lat, staramy się z partnerem od praktycznie roku, ale tak "na spokojnie", tj. bez diagnostyki i specjalnego suplemenrowania- tylko ja brałam kwas foliowy. Z początkiem stycznia poszłam do ginekologa, udało się trafić na końcówkę owolucji, jajeczko 18mm w lewym jajniku. Dostałam skierowanie na badania, które mam wykonać po miesiączce, podpowiedział mi również suplementy dla mnie i partnera. Zamówiłam dla siebie ProOvulin, dla faceta Parenton. Obecnie wg apki 5-6dni do miesiączki. Zobaczymy...Martasa lubi tę wiadomość