💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaAnna35 wrote:Ja miałam i drugi raz bym nie chciała tego mieć. Ale może to tylko mnie tak rozpychalo
Ogólnie warto zrobić I mieć z głowy że jajowody drozne -
Ola23 wrote:Mam wyniki. Beta 210 mLU/ml progesteron 12 ng/ml 😊😊😊
Trochę martwi mnie ten progesteron że jest niski. -
Dziękuję za trzymanie kciuków. Jesteś super dziewczyny. ❤️🙂🙂
A tak myślę że duphaston w domu może wziąć ? Czy lepiej nie kombinować i poczekać do czwartku do wizyty?Duśka;), Annie13 lubią tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Dodatkowo: kwas foliowy; kompleks witamin A,D,E, K ; tran ; witamina C -
nick nieaktualny
-
D.o.s.i.a wrote:Rozpychało tzn.? Ja jedyne jakie uczucie miałam to takie jak podczas pierwszego dnia okresu, ale ból był do zniesienia na szczęście wszystko wyszło bardzo dobrze, bo trochę się martwiłam👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
Ola23 wrote:Dziękuję za trzymanie kciuków. Jesteś super dziewczyny. ❤️🙂🙂
A tak myślę że duphaston w domu może wziąć ? Czy lepiej nie kombinować i poczekać do czwartku do wizyty?Ola23 lubi tę wiadomość
-
Patrycja3791 wrote:Ja czytałam, że dziewczynom które brały duphaston lekarz kazał brać dalej w przypadku ciąży więc chyba nie zaszkodzi, A wrecz przeciwnie1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Landrynka25 wrote:Super kochana gratuluję 🥳 rośnijcie zdrowo 😊1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
anka wrote:Zależy ile dni po owu 21-22 robi się jak owu występuje w 14 DC a każda z nas ma inaczej jeśli byś miała później to nic to nie da
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam taki też problem jeden. Boję sie bardzo, że jak będę w ciąży. To teściowa mnie zniszczy psychicznie. Od dawna mnie nie akceptuje. Juz jedno małżeństwo zniszczyla jej rodzina. I daja mi we znaki, że mnie nie akceptują tak samo jak tamtej osoby. Bardzo boje sie, że w ciąży może źle sie to na mnie odbić. A potem w rodzinie którą stworzymy. . 😣
-
Alis96 wrote:Mam taki też problem jeden. Boję sie bardzo, że jak będę w ciąży. To teściowa mnie zniszczy psychicznie. Od dawna mnie nie akceptuje. Juz jedno małżeństwo zniszczyla jej rodzina. I daja mi we znaki, że mnie nie akceptują tak samo jak tamtej osoby. Bardzo boje sie, że w ciąży może źle sie to na mnie odbić. A potem w rodzinie którą stworzymy. . 😣❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️
-
Alis96 wrote:Mam taki też problem jeden. Boję sie bardzo, że jak będę w ciąży. To teściowa mnie zniszczy psychicznie. Od dawna mnie nie akceptuje. Juz jedno małżeństwo zniszczyla jej rodzina. I daja mi we znaki, że mnie nie akceptują tak samo jak tamtej osoby. Bardzo boje sie, że w ciąży może źle sie to na mnie odbić. A potem w rodzinie którą stworzymy. . 😣
-
Alis96 wrote:Mam taki też problem jeden. Boję sie bardzo, że jak będę w ciąży. To teściowa mnie zniszczy psychicznie. Od dawna mnie nie akceptuje. Juz jedno małżeństwo zniszczyla jej rodzina. I daja mi we znaki, że mnie nie akceptują tak samo jak tamtej osoby. Bardzo boje sie, że w ciąży może źle sie to na mnie odbić. A potem w rodzinie którą stworzymy. . 😣
-
nick nieaktualnyAlis96 wrote:Mam taki też problem jeden. Boję sie bardzo, że jak będę w ciąży. To teściowa mnie zniszczy psychicznie. Od dawna mnie nie akceptuje. Juz jedno małżeństwo zniszczyla jej rodzina. I daja mi we znaki, że mnie nie akceptują tak samo jak tamtej osoby. Bardzo boje sie, że w ciąży może źle sie to na mnie odbić. A potem w rodzinie którą stworzymy. . 😣
Rozumiem że z nią mieszkacie ? Możecie się przeprowadzić do twoich rodziców czy gdziekolwiek? Może najwyższy czas poszukać lepszej pracy w innym mieście