'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutko nie wiem ile masz lat bo tu gdzie ja mam ubezpieczenie wszystko zależy od wieku. Ja płacę 140 zł miesięcznie, a razem z M płacimy łącznie niecałe 300. Mój M ma jaskrę więc wizyty u okulisty częste ja u gin więc nam się opłaca. Nie wiem czy mogę tu podać firmę.
-
Martaaa wrote:Anutko nie wiem ile masz lat bo tu gdzie ja mam ubezpieczenie wszystko zależy od wieku. Ja płacę 140 zł miesięcznie, a razem z M płacimy łącznie niecałe 300. Mój M ma jaskrę więc wizyty u okulisty częste ja u gin więc nam się opłaca. Nie wiem czy mogę tu podać firmę.
-
I ja sprzątam hehe u mnie narazie brak objawów na @. Ale jeszcze 2-3 dni więc może za wcześnie.
Ja się zastanawiam tylko bo cały czas mi przestawia owulację na późniejszy termin i też to chyba niezbyt dobrze bo się nie ma czasu zagnieździć. Jak następny wykres też pokaże owulkę tak późno też pójdę zapytać czy tak ma być.
-
Martaaa wrote:I ja sprzątam hehe u mnie narazie brak objawów na @. Ale jeszcze 2-3 dni więc może za wcześnie.
Ja się zastanawiam tylko bo cały czas mi przestawia owulację na późniejszy termin i też to chyba niezbyt dobrze bo się nie ma czasu zagnieździć. Jak następny wykres też pokaże owulkę tak późno też pójdę zapytać czy tak ma być.
-
Martaaa wrote:No i wcześniej na wykresie też pokazywało 8 marca że była a dziś się przestawiło. Ale cykle mam 32-33 dniowe więc to i tak chyba za krótko.
wtedy by tak nie skakało w owu...
ja mam cykle 30-31 dc ale fl tylko 10-12 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 12:27
-
Witajcie Kochane, u mnie 14 dpo i negatyw. Brzuch mnie boli tak miesiączkowo a tu już 35 dc, spodziewam się, że jednak jutro @ przyjdzie, bo ostatnio 36 dc cyklu dostałam @. A myślałam, że jednak będzie tak pięknie pochwalić się rodzinie na święta już dzień mi się zepsuł
Następny cykl spróbuje z wiesiołkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 12:42
Anutka lubi tę wiadomość
-
Dzięki, ale jakoś zgasiło mnie to..., choć jak przeglądałam wykresy ciążowe to i takie spadki były przed pozytywnym testem notowane zobaczymy co będzie tego 18 dpo jak @ nie przyjdzie. Bo moja koleżanka miałam tak, że dopiero 3 tyg po terminie @ test wyszedł pozytywnie, więc może faktycznie nie wszystko stracone