'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
:*** trzymam kciuki mocno
Alimak bardzo mi przykro... eh kolejny cykl, kolejna nadziej :***
Dzisiaj w pracy mam duzo roboty, nie mam kiedy nadrobic zaleglosci forumowych ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 12:52
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Hej o Antonna
Nadita umierał jak każdej wiosny zawsze na jesień forum odzywa trochę bo dłuższe wieczory i więcej czasu. -
Hej,
Ja mam zalatane dni, w pracy jestem sama, ale tylko pojde do lekarza i wiecej czasu tutaj poswiece, nadrobie zaleglosci;) ja na razie na szczescie znajduje czas na to minimum na of i bf - uzupelniam wykres i tabelke...
Wlasnie zupke podszykowalam zeby jutro po pracy ja szybko dokonczyc, swieze warzywka cebulka, por, marcheweczka, seler i pietruszka. Jutro dalsze gotowanie, przynajmniej przyprawy sie przegryza. Ale juz mam ochote na smiecioweczke
Trzymam kciuki za dalsze Wasze starania :*** nie poddajemy sie !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 21:00
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Ja chyba już powinnam być po owu. Niechcący zamknęłam na tempke dzis rano i była niska jeszcze...Ale już musi być po owu! Teraz mnie czasami kluje w brzuchu, jakby szpilke ktoś wbijal. Cycki też bolą. Trochę już okresowo pobolewa brzuch.TP 31.07.2016
-
Dzień dobry dziewczyny . Od wczorajszego testu testowałem jeszcze 2 razy, wczoraj po południu i dziś rano, kreska jest już widoczna, nie trzeba brać testu pod każdym kątem żeby coś zauważyć. Aczkolwiek ciągle jest to straszna bladziocha. Wczoraj powiedziałam mężowi i pokazałam mu testy. Mówi, że widzi dobrze ta druga kreskę. Póki co oboje jesteśmy troszkę w szoku i chyba jeszcze to do nas nie dociera, że ta póki co, bladziutka druga kreska może oznaczać spełnienie naszych marzeń... Czekamy do przyszłego tygodnia jeśli nic się nie wydarzy zlego, wtedy wizyta u lekarza i ewentualnie beta.17.07.2016