'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciężko powiedzieć który cykl, wiem na pewno ze być 3 z testami owulacyjnymi i wstrzelaniem się w owu. Ogólnie starania trwały chyba około pół roku, ale resztę cykli jakoś odpuszczalismy z różnych przyczyn. Więc podsumowując staraliśmy się 6cykli z czego ten być 3 z polowaniem na owulacje17.07.2016
-
Gratulacje Naditta.
A u mnie choróbsko na całego -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 22:46
-
Naditta bardzo się cieszę, mam nadzieję, że za niedługo zobaczysz mocne 2 krechy. Elmalia znam tą złość. Jeżeli sprawdzenie temperatur coś Ci pomoże, to lepiej to zrób. Lepsze to niż się stresować.
Mi w końcu wrócił dobry humor. Jesteśmy po badaniach męża i z jego chłopakami wszystko ok. Teraz dumny jak paw chodzi Mówi, że teraz to już musi nam się udać . Jak dobrze, że już piątekelmalia lubi tę wiadomość
-
Super, że badania wyszły dobre:)
Sprawdziłam tempki, trochę mi lepiej, ale nadal nie wygląda to dobrze. Jeśli miałam owu to chyba 18dc i liczę na to, że prawdziwa jest teoria że wzrost tempki moze przyjść nawet 3 dni po owu. To mnie podtrzymuje na duchu.TP 31.07.2016
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 22:47
-
Ksiezniczka z lodu bardzo fajna. Przeczytalam wszystkie z tej serii. W skandynawskich klimatach polecam jo nesbo-cala serie o harrym hole. Rewelacja. O seria o stephanie plum (janet evanovich) jest przesmieszna. Czyta sie na jednym tchu. Bardzo dobra na poprawe humoru ja mam ost humor na romansidla u czytam nore roberts. Z takich romansidel Emily Griffin ma tez fajne ksiazki. A na pobudzenie przed robieniem potomka to oczywiscie Greya;p sorki za literowki itp ale zle mi sie z tel pisze
-
Naditta trzymam kciuki, ja denerwuje sie przed wizyta u lekarza... stresuje sie bardzo...
Mdlosci przestalg meczyc, biust tkliwy ale spokojniej, energii mam sporo...wkrecam sobie inne rzeczy teraz... rany jakbym poszla na bete to dopiero bedzie schiza...
Udanego weekendu Dziewczyny, ja mam meza w weekend i w poniedzialek
:***22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Naditta jesteśmy z Tobą! Czarna kawa- u mnie też mdłości ustały (odpukać ) ale pan doktor powiedział, że do 10 tygodnia powinny ustąpić a ja wczoraj zaczęłam 9 tydzień. Piersi też nie sa tak drażliwe, ale widać, że rosną Mój mąż niestety cały weekend pracuje ale znajdę sobie jakieś zajęcie żeby sama się nie nudzić
ps. założyłam na belly temat- rocznik 88 w pierwszej ciąży- zapraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:59
-
Karola, przybywam na forum
ja mam dopiero 5 tydz i 1 dzien, dzisiaj dzien ze snu ;P hahaha
rany jak juz sie nie moge doczekac wizyty u lekarza, wolne wzielam w pracy t tym bardziej bedzie sie dluzyc... eh22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci "