'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wracam do Was ;*
przepraszam za te zaniedbania, musiałam sobie pewne sprawy w głowie poukładac...
Anika w ciązy ciesze sie niesamowicie
jeszcze jakies newsy ?
Potforzasta tez mogłaby wreszcie zatestowac !!👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Nooo Domiszka juz mialan sfochowac sie na Ciebie
Dobrze ze jestes z poukladana glowa
Wyobrazcie sobie Kobietki ze ja, osoba biegajaca, skaczaca podnoszaca ciezary zapisala sie na "emerycka" gimnastyke... bo tak mi sie kojarza zajecia gimnastyczne dla ciezarnych... zobacze jutro, mam nadzieje ze bedzie tam wiecej pilatesu i jogi niz same cwiczenia oddechowe... jutro zdam relacje czy warto :p
Anika, jak sie czujesz, jako ciezaroweczka? wbijaj na watek na BBFWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 13:12
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
tak głowa poukładana, sporo spraw przemyślanych
co prawda od poniedziałku znowu czekają mnie wyjazd do londynu ale to nic, najwazniejsze ze glowa wolna i tak jak rok temu sobie obiecałam, to bedzie dobry rok, moj rok, nasz rok ! :*pigułka, Smurfetka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
w ogole zapomniałam napisac ze od początku tego roku przeslismy z męzem na diete, oboje na Paleo, odstawilismy cukier, laktoze, gluten, wszystkie pseudozboża również i czujemy się rewelacyjne ! mąż schudł juz kilka kg.
o dziwo pilnuje sie bardzo, nie łamie.
Raz mielismy cheat meal w moje urodziny, kawałek ciasta - niezle to odchorowalismy !
odstawilismy tez alkohol, zero wieczornych winek.
Teraz ponownie wdrożymy troche ruchu i jakoś się to musi poukładacantonna lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Dziewczynki ja nie wiem czy w ogóle będę testować nie łamię się bo apka na telefonie mówi że to dopiero 11-12 dpo więc jeszcze i tak czas.
A poza tym jestem umówiona do endo dopiero na 25 kwietnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 14:26
-
No mnie tez przez mysl przeszla dieta paleo
Jak jem mniej chleba to uklad trawienny lepiej funkcjonuje, mniej pryszczy, ognisk zapalnych za skorze. Oj czeka mnie powazna rozmowa z mezem, zeby i on sprobowal. Moze nie tak radykalnie zaczniemy ale wszystko pelnoziarniste, ciemna kasza, jaglana... moze sie uda. Maz bardziej ode mnie tyje. Ma taki brzuch jakby beczke piwa mial na dniach rodzic... czasami to w towarzystwie wstyd mi za niego, ze tyle zjada, kulturalnie cop rawda, ale po przyjsciu do domu tez potrafi cos wsunac dodatkowo...
Eh, szkoda gadac, kocham go i dlatego chce zeby poprawil swoje zdrowie, jak jest grubszy to ciagle choruje, ale mysli ze sie na niego uwzielam i tylko chce mu dogryzac... brak mi slow na tego chlopa.domiszka lubi tę wiadomość
CzarnaKawa wrote:No mnie tez przez mysl przeszla dieta paleo
Jak jem mniej chleba to uklad trawienny lepiej funkcjonuje, mniej pryszczy, ognisk zapalnych za skorze. Oj czeka mnie powazna rozmowa z mezem, zeby i on sprobowal. Moze nie tak radykalnie zaczniemy ale wszystko pelnoziarniste, ciemna kasza, jaglana... moze sie uda. Maz bardziej ode mnie tyje. Ma taki brzuch jakby beczke piwa mial na dniach rodzic... czasami to w towarzystwie wstyd mi za niego, ze tyle zjada, kulturalnie cop rawda, ale po przyjsciu do domu tez potrafi cos wsunac dodatkowo...
Eh, szkoda gadac, kocham go i dlatego chce zeby poprawil swoje zdrowie, jak jest grubszy to ciagle choruje, ale mysli ze sie na niego uwzielam i tylko chce mu dogryzac... brak mi slow na tego chlopa.
jak to czytam to mam wrażenie że mamy wspolnego męża👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Czarna Kawo a jaki tam na BBF wątek polecasz? Przeglądałam co nieco ale nie mogę się wpasować. Zajrzałam na "Potwierdzone pierwsze objawy ciąży" tylko
Wogóle narazie nie mogę dojść do siebie jeszcze to do mnie nie dociera. Cały czas mam obawy czy wszystko jest i będzie dobrze. Czy rozwija się prawidłowo. Do 1 lutego na serio oszaleję.
witaj domiszko
Alimak czekam na wynik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anika zapraszamy na wątek "rocznik 88 w pierwszej ciąży". Mam nadzieję że do mojego porodu wszystkie tam dołączycie! co do diet to w ciąży nie urządzam żadnych eksperymentów. Z resztą smaki tak mi się zmieniają że sama nad sobą nie nadążam. A mój mąż też lubi sobie dogodzić i śmieję się że mu szybciej rośnie brzuszek niż mi. Ale powiem szczerze że wolę mojego męża z kilkoma kilogramami więcej - kiedys był bardzo chudy i nie był tak atrakcyjny jak teraz jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 22:16
-
Marcjanna wrote:Mam też takich znajomych ona szczuplutka, ale lubi gotować i zawsze w duchu myślę że piękna i orka. Przepraszam
ale serio dieta super, oboje najedzeni na maxa, maz zadowolony, wczoraj wieczoram na kolacji firmowej to mi nawet mma puszczal z pytaniem czy moze jesc to czy tamto👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny
-
Ale Domiszka Ci zazdroszcze...moj wlasnie wsunal ciasteczka sztuk 4 i popchnal to dwoma tostami z duza iloscia sera. Czekam jak jeszcze jajecznice z 3 jaj zrobi do godziny 21...
Dzisiaj kolejne leki kupilismy. W sumie poszla juz 100 pln na same jego leki w przeciagu dwoch tygodni... a moje zakupy skromne, poduszka rogal do spania. Bylam bardzo sceptycznie do niej nastawiona, ale bardzo polecam. Mam poduszke ortopedyczna ale ja schowam, wole na tym rogalu sie ulozyc dzisiaj pierwsza noc, ja i moj rogal maz w pracy wiec nie bedzie nam przeszkadzac w znalezieniu dobrej pozycji22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
Jajecznica z 3 jaj to bylaby wrecz wskazana moj na poczatku byl sceptyczny ale kazdy mu mowinze schudl mocno a nikt nie wie ze jest na diecie wiec ego mu mega uroslo i go to motywuje :p👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Domiszka, ale zazdroszcze postawy meza
Jajecznicy nie zrobil, ale zjadl bulke z wedlina... od poniedzialku moi rodzice przechodza na diete, na ktorej juz kiedys b.duzo schudli. Ja z racji ze jestem w ciazy bede im towarzyszyc tylko bede jadla dodatkowe dwa posilki. Jeden napewno mleczny i drugi owoce albo buleczka. Ogolnie dieta bardzo smaczna tylko rozpisana wagowo, nic skomplikowanego. Bylam zdziwiona ze jedzac biale pieczywa, zwykly makaron mozna tyle schudnac... po dwoch tygodniach jak czlowiek sie nie zlamie to dieta automatycznie staje sie stylem zywienia, bo naprawde nie wymaga duzego wysilku... ale ta dieta paleo bardzo mnie zachwycila. Tylko pierwsze zakupy moga byc bolesne... na blogu znalazlam takie pysznosci, torty ciasta, jakies lasagne, tylko kurcze produkty nie kazdy ma w domu...
Gratulacje Domiszka, bo to Twoj sukces ze maz sie ogarnal
CzarnaKawo ja Ci w ciazy tymbardziej polecam diete Paleo jest nawet na FB grupa dla ciezarnych i kobiet karmiacych jatez weszlam dzis na wage i o dziwo 4 kg mniej ! nigdy nie wazylam jakos duzo, moj absolutny max to bylo 59 kg atu prosze👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ???