'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
antonna wrote:My rano przeważnie omlety, głównie z żółtek. Dziś był budyń z żółtek i kremu kokosowego, ale nie za bardzo mi wyszło :> Od tygodnia jesteśmy oboje na diecie i zobaczymy co z tego będzie. Efekt, który zauważyłam póki co jest taki, że nie mam wzdęć. Może to dzięki odstawieniu nabiału. Chyba faktycznie tego nie trawię. Muszę sobie w końcu zrobić test na to. Może u mnie coś się ruszy po zmniejszeniu spożycia węglowodanów...
domiszka te wyniki badań Twojego męża nie są takie złe! Dacie radę! Ja teraz się zastanawiam, czy mojego nie wysłać, ale się boję :> Wolę, żeby coś ze mną było nie tak niż z nim :>
kochana dziękuję za wsparcie, jednak jestem absolutnie załamana...
nakupowałam mu suplementów, dziś idziemy do urologa /androloga i w zaleznosci od tego co on powie dziś wdrazamy ruch.
mąż ma stresująca prace i stresu wyeliminowac sie nie da, ale od miesiecy zapuscił sie i 0 ruchu, raz moze 2 na miesiac pojdzie na siłownie a to wiadomo jest nic....
ja sie martwie tez o moje nieregularne cykle ( ide do specjalist ywe wtorek)
wiec uwierz mi przechodze OGROMNE katusze,
Alimak - Wiem ze damy rade, ale dla mnie to ogromny cios ogromny żal do losu.
Ja jestem osoba ktora jak nie ma problemu to sobie go sama wymysli a jak ma problem to go jeszcze wyolbrzymia...
wiec u siebie juz takie diagnozy postawiłam ze szkoda gadac, meza zdiagnozowałam nie lepiej...
musze to sobie wybić z tego głupiego łba !!!👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
antonna wrote:domiszka bardzo współczuję Ja wierzę w to, że to co się z nami dzieje wynika z naszego stylu życia, aktywności, a przede wszystkim pożywienia. Jestem przekonana, że jak się mąż za siebie weźmie, to mu się wyniki poprawią Widziałam jakiś program na youtube o płodności u mężczyzn i tam też był facet ze słabymi wynikami, ale mu się znacznie poprawiły po odpowiedniej kuracji witaminowej/ziołowej i po wprowadzeniu diety. Musimy się pocieszać tym, że jeszcze aż takie stare nie jesteśmy i naprawdę ogarniemy te nasze ciąże!! A jak nie da rady naturalnie to zawsze jeszcze jest inseminacja, a jak to nie, to in vitro.
maz diete ogarnia powoli, od stycznia lepiej, czasem małe grzeszki ale je nadal nieregularnie.
musimy wdrozyc ruch, witaminy zakupiłam.
mam tylko nadzieje ze jakies inne dziadostwa po drodze nie wyjdą .... bo juz sobie jakies CHORE akcje wkręcam
ile ja mam lat wiadomo, moj maz na dniach 33, mam nadzieje ze nie wzielismy sue za to zbyt pozno ..
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Alimak wrote:Domniszka daj proszę znać co Wam doktor powie, zaleci :*
My zapisaliśmy się na za miesiąc na powtórzenie badań.
Musimy walczyć z czarnymi myślami! Pamiętaj o motto "Pozytywne myśli przyciągają pozytywne rzeczy" więc tego się trzymajmy
wysłałam Ci prywatną wiadomosc :*
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny....jestem w 11 dpo, poszłam na bete z krwi i wyszła 4,8....A ciąża od 5,0... Jeny nie wiem co mam czuć W środku się cieszę ale jestem zawsze optymistyką a może ta granica 5,0 jednak jest po coś i nie powinnam się jeszcze nastawiać...? Ktoś tak kiedyś miał z Was?"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1
-
nick nieaktualnyJeżyna&Malina wrote:Dziewczyny....jestem w 11 dpo, poszłam na bete z krwi i wyszła 4,8....A ciąża od 5,0... Jeny nie wiem co mam czuć W środku się cieszę ale jestem zawsze optymistyką a może ta granica 5,0 jednak jest po coś i nie powinnam się jeszcze nastawiać...? Ktoś tak kiedyś miał z Was?
-
Dzisiejsza beta 17,4 zastanawiam sie teraz jak czesto badac przyrosty. Macie jakies doswiadczenie w tym temacie? Jak zbadam jeszcze za dwa dni i bedzie ladny przyrost to jest sens dalej badac?
pigułka, antonna, bar, Madziulla, CzarnaKawa lubią tę wiadomość
"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1 -
Jeżyna&Malina gratulacje !!!! Ja miałam robioną betę tylko 2 razy i lekarz dalej nie kazał robić, z tym, że u mnie odstęp był większy.Pierwszą betę miałam we wtorek, a drugą lekarz kazał zrobić dopiero w poniedziałek przed wizytą u niego.
Dziewczyny wierzę, że zła passa została przełamana