'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżyna&Malina wrote:Dzisiejsza beta 17,4 zastanawiam sie teraz jak czesto badac przyrosty. Macie jakies doswiadczenie w tym temacie? Jak zbadam jeszcze za dwa dni i bedzie ladny przyrost to jest sens dalej badac?
Gratulacje
Ja betę, tak samo jak pigułka badałam tylko dwa razy. Jak chcesz sprawdzić przyrost to najlepiej powtórzyć badanie po 48h. -
Ja już po pierwszej wizycie, było już nawet serduszko Aż nie mogłam uwierzyć, że to się dzieje naprawdę
Przepraszam, że się nie odzywam, ale ja niestety nie najlepiej się czuję, bardzo męczą mnie mdłości i nie chciałabym wam smęcić z tego powodu, bo wiem, że każda z was czeka na wszystkie te objawy. Ale cały czas was czytam i z niecierpliwością czekam na kolejne pozytywne wieści Trzymam kciuki za wasWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 09:09
pigułka, elmalia, domiszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślisz, że to magiczna dieta? Z całego serducha życzę, żeby zadziałała tak jak chcesz. Powiem Ci, że ja już po ok dwóch tygodniach diety o niskim IG dużo lepiej się czułam, w zasadzie wcale nie miałam ochoty na słodycze i przestałam być wiecznie zmęczona i senna. Takie przyjemne skutki uboczne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A pochwale sie jeszcze, ze porod trwal I okres 2h i 45min, a II okres 5min! Po czulam sie, jakbym nie rodzila, gdyby nie szyte krocze.
♡
Maluch jsst swietny i poki co przesypiamy w miare ok na karmienia sie budzi przyzwoicie co 3-4h, a to przyzwyczajona jestem przy pierwszym Maluchu.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Gratulacje cudowne wiesci pociechy z synka i zazdroszcze tak krotkiego porodu, ja juz sie cykam, a mam jeszcze 3,5 mca do terminu...
Gratuluje kolejnej ciezaroweczce wspaniale wiesci, wchodze po takim czasie na forum i az milo czytac zarazajcie sie kolejne dziewczyny, trzymam mocno kciuki za kolejne plusiki22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Dziękuję za kazde gratulacje
CzarnaKawa - porodu nie ma sie co bac. Jak weszlo, to i wyjsc musi wazne zeby sie nastawic pozytywnie i nie zalamywac sie, gdyby cos szlo nie po naszej mysli. Z takim nastawieniem szlam za pierwszym razem i teraz. Poprrzdni porod 6h. Teraz 2:50. Wiec polecam takie nastawieniesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.