'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie był 2,5 letni chrześniak więc się nie nudziliśmy on jest nadzwyczaj energicznym dzieckiemOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
A ja w niedziele u mamy byłam oczywiście dzieciaki były od 8 lat do 3 miesięcy A dzisiaj poprawka bo była szwagierka z dziećmi.
-
Beata ponad 3 lata starań 25 lat Podkarpacie
-
Maniuś wrote:Ciesze sie ze nas przybywa...dziewczyny jesli mozna to piszcie wiecej o sobie...Monika,11cykl staran,mieszkam w Austrii,ogolnie z Malopolski...
Trzymam kciuki za nas 88:) -
Natalia - Śląsk. Starania od czerwca 2013 ciąża poroniona w 8tyg. Dowiedziałam się wtedy o hashimoto, oprócz tego astma, alergie itp. Innych badań póki co nie robiłam. Teraz 4 cykl staran po poronieniu. Cykl na pełnym luzieOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
No i super, że nas tyle. Witam nowe buziunie
Natalia - lat chyba nie muszę pisać ile mam, bo przecież wątek...
Staram się "w pełni świadomie" (temp, śluz) 1 cykl, ale ogólnie już ze 3 lata.
Diagnoza PCO."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
another ja z temp też 1 cykl a ogólnie prawie 4 lata
Ale ja matoł w tym wątku wiek podaje normalnie masakra dzisiaj nie trybie jakoś.
Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 00:07
-
Cześć dziewczyny, ja też jestem 88:) Woj. małopolskie 10 cykl starań.
Wysoka prolaktyna, z przyjacielem bromkiem.
Pozdrawiam Was:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Witaj Sylvka
Dzisiaj mi tempka spadła i wykres się pozmieniał. Odznaczył owulację i w ogóle Co ja poradzę, że jestem taka zimna baba? Owulkę miałam na pewno, bo byłam u gina na wizycie i było ciałko żółte, więc owulka musiała być. Ehhh. Niech już ta @ przychodzi, bo szału dostanę w końcuSylvka lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another nie wnikaj tak w tą owulkę ovuf to tylko program. A skoro u gina była to znaczy że była i tyle. A ja mam radochę kolejny kg mniej
Sylvka lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Another nie wnikaj tak w tą owulkę ovuf to tylko program. A skoro u gina była to znaczy że była i tyle. A ja mam radochę kolejny kg mniej
Pozazdroscic tego kilograma;)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
potforzasta wrote:Another nie wnikaj tak w tą owulkę ovuf to tylko program. A skoro u gina była to znaczy że była i tyle. A ja mam radochę kolejny kg mniej"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another a może test?? Może skoro miały być regularne to lokator wynajął pokoik u Ciebie??
Ale waga Ci ładnie leci u mnie dopiero 4,80Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 12:37
-
Another,to widze ze twardo trzymasz sie diety,super ze Ci sie udaje...ciesze sie razem z Toba:)Ja tez zaczynam troszke odchudzanko,tak sama dla siebie chce choc tak 5 kg zrzucic...moze sie mi uda
Bylam dzis u gin. mam jakas niegrozna bakterie,dostalam antybiotyk dowcipnie,na nastepna wizyte mam przyjsc po @,bo badania hormonow musze zrobic miedzy 2 a 5 dniem cyklu,no i mezus na badania nasienia...narazie sie starac,ale tez mi powiedziala zeby nie za czesto...tak dwa razy na tydzien,to wystarczajaco...pozyjemy,zobaczymy:) -
potforzasta wrote:Another a może test?? Może skoro miały być regularne to lokator wynajął pokoik u Ciebie??
Ale waga Ci ładnie leci u mnie dopiero 4,80
Maniuś wrote:Another,to widze ze twardo trzymasz sie diety,super ze Ci sie udaje...ciesze sie razem z Toba:)Ja tez zaczynam troszke odchudzanko,tak sama dla siebie chce choc tak 5 kg zrzucic...moze sie mi uda
Bylam dzis u gin. mam jakas niegrozna bakterie,dostalam antybiotyk dowcipnie,na nastepna wizyte mam przyjsc po @,bo badania hormonow musze zrobic miedzy 2 a 5 dniem cyklu,no i mezus na badania nasienia...narazie sie starac,ale tez mi powiedziala zeby nie za czesto...tak dwa razy na tydzien,to wystarczajaco...pozyjemy,zobaczymy:)
Trzymam kciuki za dobre wyniki hormonów"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."