'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
1. asiorekkkk
2. Evik 11.03.2014
3. Another
4. Monifah
5. rastafanka
6. potforzasta
A że ostatni będą pierwszymi... -
ale miałam dzisiaj świetny dzień
-
Rocznik 88 też się stara:
1. asiorekkkk
2. Evik 11.03.2014
3. Another
4. Monifah
5. rastafanka
6. potforzasta
7. Rybeńka
Oby to była szczęśliwa 7Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Hej Dziewczyny U mnie okres nadal trwa (wywołany Luteiną).nie wiem jak w tym cyklu liczyc 1 dc, bo 6.03 zaczęłam brudzić na brązowo, a wlasciwe krwawienie pojawilo sie dopiero 9.03. w kazdym razie jak tylko miesiaczka sie skonczy a wlasciwie mozna chwilke wczesniej zacząć to staramy sie na calego wizyte u gina musze przesunac na wczesniejszy termin zeby zobaczyl czy mam owulacje...jak na razie u mnie żadnej diagnozy nie ma bo to dopiero 2 miesiac staran.
Kciuki za wszystkie -
Anuleczka wrote:Hej Dziewczyny U mnie okres nadal trwa (wywołany Luteiną).nie wiem jak w tym cyklu liczyc 1 dc, bo 6.03 zaczęłam brudzić na brązowo, a wlasciwe krwawienie pojawilo sie dopiero 9.03. w kazdym razie jak tylko miesiaczka sie skonczy a wlasciwie mozna chwilke wczesniej zacząć to staramy sie na calego wizyte u gina musze przesunac na wczesniejszy termin zeby zobaczyl czy mam owulacje...jak na razie u mnie żadnej diagnozy nie ma bo to dopiero 2 miesiac staran.
Kciuki za wszystkie
Dużo nas, dużooo, super!
Witamy Anie1509
potforzasta wrote:ale miałam dzisiaj świetny dzień
Mi minął też całkiem nieźle, to wpływ tej pozytywnej pogody chyba. @ dalej nie ma, tabletki już czekają na nowy cykl.
ania1509 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another zakupy opieka nad dwiema małymi lalkami no cóż może być lepszego?? a wczoraj jednak z mężem wystarczyło się przytulić jak zwykle.
Another lubi tę wiadomość
-
maniuś jedno<3 już jest tylko czekać aż posypie się u reszty.
Maniuś lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Another zakupy opieka nad dwiema małymi lalkami no cóż może być lepszego?? a wczoraj jednak z mężem wystarczyło się przytulić jak zwykle.
Maniuś wrote:Oby ta nasza lista szybko przerodzila sie w same fasolki...wierze ze tak wlasnie bedzie:)
PozdrawiamO_O
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 17:48
Maniuś lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
co kupiłam?? Dla siebie spódniczkę nową 2 bluzeczki i nowe majtusie a do domu nową firankę i 2 pościele nowe a no i adidaski kolejne tym razem do ćwiczeń.
A lalki mają 2 i 3 latka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 17:53
-
Ja lubię czytać ale ostatnio nie mam weny do tego.
oj słodkie słodkie starsza stwierdziła że zostaje u mnie i musiałam ją potem odprowadzić no i zostałam ich nową ciociąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 18:05
Another lubi tę wiadomość