'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam Was, rowniez jestem z naszego rocznika Śląsk wita.
2 miesiac staran i chyba PCO. Choc wczoraj mialam USG i in lekarz tego tak nie zazwał. Torbiel na prawym jajniku i dojrzewajacy pecherzyk Graafa na lewym w 11 dc. Badanie nasienia przed nami i hormonalne moje za dwa tygodnie -
Nie wierzę nie wierzę nie wierzę!!! Zatestowałam, nie wytrzymałam! I jest bladzioszek wyszedł po 3 minutach łazdny wyrazny bladziutki ale jest:) Ale tak się boję że to sen jeszcze 4 dni do @. Czy to w ogóle mozliwe?Dziś 10 dpo
Natka88 lubi tę wiadomość
-
możliwe możliwe Evik gratuluję
Evik lubi tę wiadomość
-
Another nie łam się ja to sobie zawsze mówię że będzie co ma być. Tulę mocno a przed tobą nowy cykl i nowe nadzieje.
-
nick nieaktualnyWitam i ja wszystkie swoje rówieśniczki i staraczki . Jestem z małopolski i staramy się z M 4 cykl a tak na prawdę to 3 bo w ostatnim cyklu M był w delegacji więc mieliśmy tylko weekendy a w tym cyklu znowu dopadła mnie alergia którą muszę wyleczyć więc pewnie ten cykl też stracony ale co się odwlecze to nie uciecze . Czekałam na ten wątek i się doczekałam na dzidzię też czekam i mam nadzieję że też się doczekam . Słodkich snów kochane. Evik gratulacje i proszę o wiruski :*
-
asiorek wszystkie się doczekamy. A tak w ogóle to witam.
-
Cześć Dziewczyny, ja też z tego rocznika i 26 już skończone. Jestem w trakcie 3 cyklu staranek, a zarazem 1 cykl z Duphastonem. Jak na raz 11 dpo test negatywny, ale jak co miesiąc mam nadzieję he he. Będę testowała w 13 dniu, bo test przyjdą do mnie, z apteki kupując można zbankrutować he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 23:18
-
monifah witaj no tak w aptece dużo droższe testy niestety.
Monifah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHi hi no to dziewczynki zobaczymy jak ten nasz rocznik będzie się podwajał . Może zrobimy sobie tutaj taką naszą listę z wszystkimi dziewczynami z rocznika 88 i będziemy sobie wpisywać ilu z nas się udało i bedziemy obserwować jak nasza lista zapełnia się serduszkami co Wy na to?? . Np nick a jak bedzie dzidzia to obok serduszko z datą testu pozytywnego .
To zapraszam to wpisywania się będziemy widziały ile nas już tutaj jest .
Rocznik 88 też się stara:
1. asiorekkkk -
nick nieaktualny