'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś wrote:Podoba mi sie to ze kazda tutaj mysli tylko i wylacznie pozytywnie i prosze Was dziewczyny,niech tak zostanie:)!!!
staram sie myslec pozytywnie ale jestem 5 cykl po tabletkach anty., i niestety mam świadomosc ze moze nie byc tak łatwo zajść w ciąże ( tzn. moge nie miec owulacji )
-
Dokładnie trzeba myśleć pozytywnie bo życie mamy jedno i trzeba z niego korzystać ile się da
A ja przed chwila zaatakowałam Mężusia . Hehepotforzasta lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Groszek wrote:Anuleczka, a tez jestem po anty... odstawiłam w listopadzie.. troszke odczekałam, to 2 cs, ale chyba nie jest tak łatwo zajść po anty, przynajmniej w moim przypadku... ;-/
((( tez sie tego obawiam... a masz jakas diagnoze od lekarza czy jeszcze za wczesnie ?
-
Nie wiem jak to jest po anty. Chyba zależy od organizmu. Moja bratanica brała kilka lat, stwierdzili ze chcą dziecko, odstawiła i zaszła w pierwszym cyklu. Koleżanka brała 4 lata i zaszła tez w pierwszym cyklu. Ja nigdy niebrałam, jakoś zawsze się bałam, że będę miała właśnie potem problem zajść w ciążę.
Anuleczka atakuj go ile wlezie hahahahahaOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
To będzie dobry trening przed owulkaOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyFajnie że nasza lista robi się coraz dłuższa i wiem że zrobi się też bardziej czerwona a nasze wykresy zielone oj oj oby było kolorowo . Dołączam do grona optymistek . Anuleczka masz racje trzeba się dobrze rozkrecić przed owulką i zmobilizować żołnierzyki do działania
-
A ja dzisiaj dałam mojemu kwas foliowy i wziął bez gadania ale myśli że to jakieś witaminki dla niego żeby się lepiej czuł a niech myśli co chce byle brał i bierzemy oboje jeszcze magnez.
Co tam u Was wieczorową porą??
-
nick nieaktualny
-
asiorekkkk wrote:Ja mojemu kupiłam Fertimen który ma w sobie juz kwas foliowy wit B2 B6 B12 C Cynk Selen i inne . A tak w ogóle to zapchałam się plackiem i teraz żałuję że go zjadłam
-
nick nieaktualny
-
asiorekkkk wrote:Maniuś z chęcią ale mój mężuś w delegacji teraz pracuje i mam go tylko w weekendy więc muszę do piątku poczekać ale spoko jutro poćwiczę i już nie będę się zajadała plackiem :)
-
nick nieaktualnyhahahaha sąsiada właśnie w poniedziałek byłam u lekarza bo jestem na coś uczulona i jeszcze nie wiem na co i lekarz przepisał mi sterydy i tam pare innych tabl bo wysypka na buzi i opuchlizna mi wyskoczyła ale juz zeszło na szczescie i pytał mnie czy jestem w ciazy bo jak bym byla to by nie mogl mi sterydow przepisac no to mu mowie ze na pewno nie jestem a on a skad taka pewnosc to mowie ze mi sie dopiero co miesiaczka skonczyla a poza tym maz w delegacji teraz pracuje to nie ma jak a ten A TO SASIEDZI DO CIEBIE NIE PRZYCHODZA?? myslalam ze glebne :)a mezus nie pracuje caly czas w delegacji wiec nie jest zle 2 miesiace mozna przezyc, jeszcze 2 tygodnie i juz na miejscu bedzie pracowal ale i tak w weekendy wraca wiec da sie przezyc
-
asiorekkkk wrote:Maniuś z chęcią ale mój mężuś w delegacji teraz pracuje i mam go tylko w weekendy więc muszę do piątku poczekać ale spoko jutro poćwiczę i już nie będę się zajadała plackiem :)
Ale dzieci z tego nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 21:52
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
asiorek to gina masz zabawnego Chyba że on tak serio.
Another można można