'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No mój chodzi ciągle i dotyka moich cycków i ciągle gada ale ci urosły będę cię paczkami karmil żeby Ci rosły haha. Ja zamowilam z allegro testy właśnie mi przyszły no i oczywiscie zrobiłam ale nic nie pokazuje jeszcze albo nie ma co pokazac👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny
-
Mogły by tylko te cyce rosnąć a nie całe sadlo przy okazji heeh. Witaj Kornelcia a ja mam 7 letnia córkę też walczymy o drugie👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Witaj Kornelcia
Ag - ja zawsze mam takiego pecha ze z @ mecze się w pracy
U mnie dzisiaj 8dc ...PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Cześć, dawno tu nie pisałam. Ja już po okresie. W piątek hsg. Cykl spisany na straty.
Witam nowe osobyStarania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelcia88 a robiłaś juz jakies badania? Super, ze z pierwszym Wam tak szybko poszlo.. my z Mężem walczymy o pierwsze ... pierwszy rok juz zleciał bez zabezpieczeń.. a od lipca działamy z ginekologiem (tym właściwym) ... powodzenia! Trzymam za Was kciuki!
-
Ag no właśnie najgorzej tak w pracy, ja zawsze @ miałam bolesne w gim i LO i wtedy tez pamietam ze pierwszy dzień nie chodziłam, teraz są mniej bolesne na początku ale i tak się mecze 1 dnia ... masz już termin na hsg ?
Paulina Nessa powodzenia na hsg daj znać po
PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzięki. Juz po zabiegu. Miałam hssg z krotkotrwalym znieczuleniem ogólnym wiec nie mam o czym opowiedzieć bo spałam.
Przed badaniem miałam usg by sprawdzić wygląd i budowę macicy, jajników. A potem badanie hssg.
U mnie wyszło ze mam drobna budowę macicy i jajników ale to jest w normie. Bo cała jestem drobna. Jajowody drożne. Do niczego nie da się doczepić.
Natomiast niestety problem jest z wyczerpująca się rezerwa jajnikowa. Dziś 10 dc a brak pęcherzyka dominującego. Ilość pecherzykow antralnych jest mała. Brak widoku na owulacje. Endo 4,5 mm wiec chyba dość mało na te chwile cyklu.
Wychodzi, że z owulka są problemy.
Na wizytę do gin dopiero się będę umawiać wiec nie wiem co i jak dalej.Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Dobrze ze drożne a jak umówisz się do gina to na pewno pokieruje Cię co dalej - może coś przepisze.
Paulina Nessa lubi tę wiadomość
PCOS ??
Cienkie endometrium
nick nieaktualny
-
Paulina najważniejsze że jajowody drożne, z owulka to chyba nie tak źle dostaniesz na stymulacje i bd ok. U mnie też chyba problem z owu i endo tez kolo 4 w okresie owu było
Paulina Nessa lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Hej! Tez jestem cudowny '88. Staramy się z mężem 5 miesiąc,caly czas wspomagając się luteina w II fazie cyklu. Jak do tej pory nic się nie dzieje... Dziś wykonałam test (ostatni dzień przyjmowania luteiny), oczywiście biel aż razi po oczach Powoli już tracę cierpliwość, więc parę sekund temu zarejestrowałam się u Was żeby nie być z tym sama i nie dostać na głowę. Witam hahaNajtrudniej przyznać, że nosi się w sobie diabła i umieć chwycić go za gardło w momencie, gdy tylko się ruszy.
Ryszard Kapuściński -
Hej Annnnnna to jeszcze nie aż tak źle 5 miesięcy ja od września też się wspomaga luteina i tak jak ty dzisiaj robiłam test bo wczoraj ostatni dzień luteiny i oczywiście biel. A powiedz robilas jakieś wyniki? To wasze starania o pierwsze dziecko? Mąż przebadany czy na tak wczesnym etapie jeszcze nie? U mnie chyba problem z owu jest. Dlatego się nam nie udaje👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualnyHej, witaj! rozgość się
Na początku napisze Ci, że niestety z tymi staraniami to trzeba się uzbroić w cierpliwość.. 5 miesięcy to nie tak strasznie długo, ale jeżeli masz jakiekolwiek powody do niepokoju, to śmigaj do lekarza Ja tak zrobiłam właśnie, że nie czekałam tego całego roku tylko po kilku miesiącach poszłam do lekarza.. ale miałam cykle po 40-50 dni, więc to nie napawało mnie optymizmem..
Napisz czy masz już za sobą jakieś badania i coś o sobie