'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:mój robił w medica i niby tam był pokój do "tego", ale w gruncie rzeczy okazało się, że nie ma i musiał dostarczyć materiał sam... w ciągu 45 minut po oddaniu do kubełka wstrzemięźliwość 5 dni bez i % cena 80 zł
Dziękuje Ci za odp, no to całe szczęscie, że można w domu he he ,bo i tak jak powiedziałam wczoraj mojemu o tym badaniu, to powiedział, że nie będzie się na razie badał, że jeszcze mamy za krótki staż starań żeby już takie kroki poczyniac....
Eh on nie ma takiego parcia jak ja chyba hehe No cóż nie będe go do niczego zmuszac Ale dziękuje za uświadomienie
-
Anutka wrote:mój robił w medica i niby tam był pokój do "tego", ale w gruncie rzeczy okazało się, że nie ma i musiał dostarczyć materiał sam... w ciągu 45 minut po oddaniu do kubełka wstrzemięźliwość 5 dni bez i % cena 80 zł
a Mojemu kazali 2 dni wstrzęmięźliwości, beż zadnego skierowania, badanie kosztowało 10 zł. kazali materiał donieść do godziny od pobrania.termin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty -
Masakrycznie dawno mnie tu nie było, tak mi się wydaje przynajmniej. u Mnie zmiany takie że KOLEJNY RAZ w tym roku jestem chora, gardło i nos zawalone.. dobrze że dziś miałam wolne... cały dzień prawie przespałam. M kazał mi się wygrzewać i właściwie dopiero wstałam, jakaś masakra. dobrze że jutro mam nocke to jeszcze jakoś się będę w jedną całość w ciągu dnia zbierała.. Ale widzę że już troche zafasolkowanych wśród nas bardzo mnie to cieszy ja dziś skończyłam @, ciekawe tylko kiedy skończę katar bo naprawdę cieżko mi się oddychatermin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty
-
potforzasta wrote:Ja mam kilka ciuszków w domu aktualnie część na misiach bo chłopaki od mężowej siostry robili dzidziusie Mam też butelkę już bo mi z czegoś przyszła i tak leży
termin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty -
magda8869 wrote:super, wiosna i wysyp bedzie oby jak najwiekszy...ja czekam na miesiaczke, i dzialam dalej:) chodz jeszcze biore antybiotyk ale wkonuc jest poprawatermin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty
-
Japoneczka z Porcelany wrote:anksunamun88:-) oblegana przez zaserduszkowane z każdej strony która następna testuje ?
hej No powiem Ci rozbawiłaś mnie tak serdecznie że aż nabrałam nadziei dużej Trzeba będzie coś w tym cyklu podziałać : Dtermin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty -
anksunamun gdzieś Ty była jak Cię nie było??
-
trochę praca, trochę święta a trochę grypsko a jak święta to rozbicie między "dwoma domami" bo rodziców mam daleko ode mnie. Ale jeszcze trochę i koniec miesiąca to jakoś może większe luzy będą
magda8869 - zdrowiej!!!!!!!!!! :*termin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty -
Dziwne rzeczy sie dzisiaj dzialy. Obudzilam sie w nocy z bolem brzucha. Spodziewalam się miesiaczki wiec poki bol do wytrzymania wzielam 2x ibum i no-spa forte. (Normalnie w 1 dniu @ biore ketonal bo inaczej nie jestem w stanie przezyc). Tampon i dalej spac. Meczylam się do 5tej w lozku ale w koncu zasnelam. Wstalam o 8mej-tampon czysty. Mysle sobie ok jeszcze nie przyszla. Kolo 12znowu bol miesiaczkowy. Znowu wzielam 2x ibum i no-spa forte. O 15znajomi mieli slub. Ja-swiadkowa ledwo stalam bo brzuch jak to zwykle napie*dala (bo inaczej nie da się nazwac). Wrocilam do domu a na tamponie ledwo co widac. Zazwyczaj mam od razu obfite krwawienie. Nie mam testu w domu zeby zrobic... Ale zastanawia mnie czy kochajac sie w 6 dniu po owulacji w ogole jest mozliwe zebym zawsza w ciaze. Co innego przed owu ale po? Teraz leze w lozku, brzuch troche boli no czuje się jakbym miala juz okres ale ledwo male plamienie jest.