'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no a ja byłam wczoraj na wizycie kontrolnej i niby wszystko ok mam się nie przejmować, tylko działać jak przez kolejne 6-7 mc nic nie będzie to mam się zgłosić i pewnie będzie mnie kierować tu i ówdzie, ach... trzeba się pozytywnie nastawić i może będzie ok:)
-
Zawsze można zorganizować listę na Google dysku - każdy mógłby samodzielnie się dopisać.
(wiem, że się da, ale nie wgłębiałam się, jak to zrobić)syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Jak another sie odezwie to cos si zorganizuje.
-
Another ma dzisiaj uzupelnic liste wiec spokojnie czekamy
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:Vaina, trzymam mocno kciuki, żeby ten albo następny cykl był już dwukreseczkowy dla was!
U nas też mam wrażenie, że wszyscy zaciążeni albo z dziećmi tylko nie ja, każdy o dzieciach mówi, tylko nie ja. Generalnie -
A u mnie wiele koleżanek jest samotna. Jedna w tym roku chajtać się będzie. Ja jedyna dzieciowa jestem i planuje następne. Czuję się jak ufo w gronie znajomych.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Vaina wrote:Ja tez się melduję.
Staramy się z mężem od 10 miesięcy. Ja byłam już u ginekologa i stwierdził, że ze mną wygląda, że jest wszystko ok. Jak teraz się nie uda, to chce namówić męża na badanie, bo nie chcę czekać do roku- szczególnie, że rok nam wypada pomiędzy terminem porodu mojej bratowej, a szwagierki. Od poniedziałku mam wybitnego doła, i panicznie się boję spotkań z rodziną, bo tam wszędzie jest temat ciąży, w końcu 2 najbliższe młode osoby są w ciąży, a dzisiaj kolejne spotkanie rodzinne.
Od miesiąca mam takiego doła, że juz nie wierzę, że kiedykolwiek zobaczę 2 kreseczki. Cieszę, się że jest takie miejsce jak to, bo w domu mnie jednak nikt nie potrafi zrozumieć.
Witaj
Bardzo dobrze Cię rozumiem, my się staramy już od 13 miesięcy...ciśnienie mi rośnie. I co raz częściej słyszę pytania o dziecko...Nie znoszę tego tematu, bo mnie to zwyczajnie boli, ale co zrobić, inni chyba nie mają wyczucia, żeby o takie sprawy zwyczajnie nie pytać...W lutym czekają nas badania, trochę się boję... -
Dziś rano test z all jakiś cień cienia cieniowego.
A potem:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fee41dd36fea.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15fef692b428.jpg
Pojechałam na betę i czekam na wynikiNatka88, kiniusia00 lubią tę wiadomość