'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dawno mnie nie było:) Widzę tyle nowych serduszek!! No gratuluje kochane gratuluje!!!
Mi też proszę podesłać trochę wirusów:) przyda się, bo to możliwe że ostatnie miesiace naszych naturalnych starań
Nie chce dłużej czekać i zamartwiać się czy się udało, albo kiedy się uda..Natka88 lubi tę wiadomość
-
zakocona proszę podaj namiary gdzie zrobili Ci tak szybko betę?? jesteś z WWarszawy prawda?
Bo ja właśnie widzę jasną drugą kreseczkę na teście o raaaanyNatka88 lubi tę wiadomość
-
Normalnie cała drżę i nie wierzę...po ponad roku zobaczyłam całkiem wyraźną drugą krechę, na owulacyjnym też dwie. Ledwo mogę usiedzieć spokojnie w pracy:) i szukam gdzie można zrobić betę szybko w Warszawie. Wiecie może czy to trzeba być na czczo do tego badania? Totalnie zielona w tym temacie jestem
-
właśnie tam z ciekawości zadzwoniłam i rozmowa wyglądała mniej więcej tak:
ja: dzień dobry, chciałam się dowiedzieć w jakich godzinach jest czynne laboratorium.
"miła" pani po drugiej stronie słuchawki zwana dalej babsztylem: a o co pani chodzi?
ja: chciałabym zrobić badanie beta hcg
babsztyl: chwila(odłożyła na chwilę słuchawkę i po chwili) może sobie pani robić ale za pieniądze.
ja: no dobrze... a ile się czeka na wyniki?
babsztyl: o Jezu....GODZINĘ! coś jeszcze?
:D aż strach tam jechać jeśli to ona pobiera krew -
Tak pojechałam do szpitala na solcu, dokładnie przedwczoraj. Pani przez telefon była średnio miła, generalnie szpital to ostra speluna śmierdzi moczem i bezdomnymi, ale to nieważne. Krew pobrał mi fajny bardzo młody ratownik, wynik po 2h i beta ... 775 !!!!
zakocona w którym tygodniu byłaś na wizycie u gina?
ja się zastanawiam czy czekać do 8ego ? u mnie na liczniku 5ty tydzień dopiero
aajj już widzę, że też jesteś w 5tymWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 09:13
majamia lubi tę wiadomość