'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, przyłączam się, również rocznik '88
staramy się o 1 dziecko, po 2cs udało się, niestety 2 wielkie krwiaki i ciąża obumarła w 8tc, zabieg i wczoraj wyszłam ze szpitala ;( teraz czekam na @, w międzyczasie udam się do endokrynologa i zrobię badania na zespół antyfosfolipidowy i trombofilię - niestety jestem w grupie ryzyka ;( mam nadzieję, że dostanę heparynę i tym razem się uda
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Xaxa ja poronilam 20stycznia w 4-5 tygodniu.. Ginekolog stwierdził tydzień później że ładnie się oczyscilo wszystko i ze mam pecherzyk dominujący i żeby od 2.02 próbować. @ chyba powinna być 16-17ty a ja już miałam słabe pozytuwne testy ciążowe i wczorajsza beta 65,4 mIU.. Zobaczymy jutro czy urośnie, jak tak, wybiore się do ginekologaAzile
-
Gratulacje i trzymam kciuki! daj znać jaki dzisiaj wynik
Mi lekarze na razie każą odczekać 3 miesiące ale po cichu liczę, że po kontroli może dostanę przyzwolenie po 1 albo 2 @
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
hej
tez jestem rocznik 88` ,
staramy sie z mężem już 4 miesiąc w tym dwa mc pod rząd cykle bezowulacyjne ;/
śluz zanikł, jestem już niby po owu nie miałam takiego śluzu jak zawsze ale czułam mokro wieć mam nadzieje ze teraz się uda
a jak tam u was? -
No to byłam dziewczynki u lekarza, jeszcze nic nie widział, endometrium 14,5mm. Nazwał mnie cudem i ze nie ma pojęcia co o mnie myśleć usmiech.gif kazał sprawdzić betę za 7-10dni i 2.03 przyjść na usg czy już coś widać będzie usmiech.gif brać do końca duphaston a potem luteine. Sam zapytał czy chce zwolnienie już ale ze tylko 80% mogę dostać, bo ciąży nie widać jeszcze wiec nie może mi jej wpisać na l4. Odpoczywać, nie stresować się, nie dzwigac i nie wspolzyc pechowiec.gifAzile
-
Wenndi trzymamy nieustannie
Wenndi lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie miała może któraś z was taki przypadek
Przeglądając dokumenty w domu zauważyłam, że przed ciąża nie występowała u mnie obecność glukozy w moczu. Teraz jak jestem już w ciąży miałam robioną morfologię i mocz. Glukoza w krwi jest w normie natomiast wystąpiła glukoza w moczu 100.00 mg/dl. Lekarz nie zwrócił mi na to uwagi. I nie wiem dlaczego. I czy powinno mnie to martwić..
Będę wdzięczna..