'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli lekarz nie zwrócił uwagi, to bym się nie martwiła. Przy najbliższej wizycie u gina, bym wspomniała, jeśli Cię to niepokoi.
Nie radziłabym u internisty podpytywać się - nie każdy się zna, a normy dla ciężarnych są inne.
Pomarańczka a jak tam przeczucie do płci? ciekawi mnie to, bo wielu mamom się sprawdza przeczuciesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia wrote:Jeżeli lekarz nie zwrócił uwagi, to bym się nie martwiła. Przy najbliższej wizycie u gina, bym wspomniała, jeśli Cię to niepokoi.
Nie radziłabym u internisty podpytywać się - nie każdy się zna, a normy dla ciężarnych są inne.
Pomarańczka a jak tam przeczucie do płci? ciekawi mnie to, bo wielu mamom się sprawdza przeczucie
SYNEK ! Aruś
u męża hihih przeczucie CÓRCIA - Julia
-
Pomarańczka zawsze Synkowi można dać Julek
-
Ja drugiemu chcę dać Julian już to lepsze niż Julka. Brr... Nie cierpię imienia. A do tego wszelkie jakie Julki znam, to panny lekkich obyczajów - co mnie jeszcze bardziej utwierdza, żeby nie.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
maja nie każdemu podoba się to samo Na szczęście bo tak to mogłyby chodzić same Julki albo Kubusie Dlatego dobrze że każdy ma swój gust Mi się Julka podoba ale za dużo ich już jest jak dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 16:00
-
I ostatnio Franków też sporo.
A ja bym chciała Wojtusia albo Kornelke -
No wiesz ja też najpierw muszę zajść ale imiona już wybrane
-
Musiałybyśmy się mieć w przyjaciółkach żeby priv napisać.
-
Powodzenia dziewczyny
Mi sie spoznia @ 4 dzien jutro zrobie test, ale troche sie boje że to znowu poprostu opóźniajacy sie @ w tamtym mc tak miałam że tydzień po sie pojawiła. Pobolewa mnie dołem brzuch od kilku dobrych dni mam nadzieję ze nie na to @ tera zamiast inofolicu pije inofem tanszy jest i o 10 sasz wiecej jutro dam znac jak test wyszedł :-*