A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wychodzi na to, że wątek opanowują Ślązaczki;p;p
pilik, Szandra lubią tę wiadomość
-
Mati1 wrote:Ale chyba nie da się tego wcześniej sprawdzić?
Vercia niestety też nie pomoge w tym temacie
witaj Tanda'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Jagodowa - ładny, chociaż w pierwszej chwili na miniaturce myslalam że to śrubki :p tych które masz nie zobaczę chwilowo bo coś w telefonie nie chcą się włączyć. Ja mam jeden, a jeszcze dwa za mną chodzą, ostatnio coraz bardziej... od kilku lat chce jedną sentencje i nadal nie zmieniłam zdania więc pewnie prędzej czy pózniej zrobię :p do tego mój mąż uwielbia tatuaże i mnie ciagle namawia :p
Hej Tanda
Vercia - ja mam samsunga i się dobrze sprawuje. Rodzice mają LG już bardzo długo i tez bardzo zadowoleni.jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Mati, no niby tak Ślązaczki się ujawniły a pozostałe może chcą zostać w aurze tajemniczości
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Ale u mnie burza. Leje mocno. Powylaczalam wszystko z prądu
-
nick nieaktualny
-
Anet, a co takiego zrobiła?
-
Anet_86 wrote:Dla równowagi - Wielkopolska Ślązaczki, jak zaczniecie gwarą pisać to nie zrozumiemy
Nie mam czasu na bieżąco Was śledzić i mam zaległości
A mi dziś księgowa ciśnienie w pracy podniosła... muszę odreagować.
też ostatnio mam mniej czasu ale staram się zaglądać kiedy tylko mogę
-
U mnie weekend wypoczynkowy ;p
Może jutro coś sprzątnę, a potem laba;) -
Dzień dobry śpiochy
Ja się dzisiaj obudziłam z opuchnieta powieka, widzę na jedną trzecią jednego oka. Nawet mąż mi powiedział że wyglądam jak Quasimodo
Ehh masakra, boli przy mruganiu. Dzisiaj idzie w ruch rumianek, mam nadzieję że pomoże -
Dzieńdoberek!
Ellka o ja cie pierdziu, no oby pomógł ten rumianek - trzymam kciuki
U mnie zapowiada się piękna pogoda dzisiaj. Około 10 jedziemy na trening z psiakami i mąż coś chce przy aucie pomajstrować - jak zmieścić do auta więcej niż się da Na popołudnie nie mam jeszcze planów, wyjdzie w praniuEllka lubi tę wiadomość