A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anet 86 takich jeszcze nie jadłam! A uwielbiam lody maka
Ja wróciłam właśnie z pracy, zrobiłam obiad i o... 18! Gdzie ten dzień mi uciekł? W końcu siedzę na tyłku... Zaczęłam oglądać nowy serial na Netflixie - Friends from collage - całkiem fajny, wciągam się. A totalnie uzależniłam się od Orphan Black także podejrzewam, że właśnie tak spędzę dzisiejszy wieczór -
nick nieaktualny
-
Ja już z powrotem. Objedlismy się i odpoczywamy zajadam się też lodami bo dobre zimne
-
Mati dziękuję
Anet no po całym dniu nie czytania to nadrabiać jest co -
Co do seriali to ja polecam grę o tron
-
pilik wrote:I jak nie ogladalaś to pretty little liars też baaardzo wciąga. Sporo odcinków, ale już nie będzie więcej więc można ogladac . Ach i oczywiście dexter
Dexter29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dziewuszki, macie może jakiś sprawdzony sposób na zajady?
-
Dzięki Pilik : Spróbuję Dezaftan:)
-
Hej hej! Ja dzisiaj mam na szczęście wolne Plan jest taki, żeby się zdrowo poopierdzielać w przerwach od... sprzątania Muszę nadrobić książkę - Zniknięcie - Caroline Eriksson. A wieczorem idziemy do teściów na grilla. Muszę zrobić sałatkę, taką prostą robię, ale ponoć najprostsze czasami najlepsze Jak zrobi się chłodniej trening z psiakami, dzisiaj nowa metoda nauki, zobaczymy Nie mogę się już doczekać bo zapowiada się ciepły przyjemny wieczór a takich można by policzyć na palcach jednej ręki w tym roku... byle tylko nie przyszła burza!
-
Dzień dobry:)
Miłego dnia:) -
Vercia - super pogody w takim razie!
U nas dzisiaj upał. Byłam po 7 na spacerze z psem i juz tak ciężko i lepko... coś czuje że upał będzie.
Ja na urlopie jestem, ale to taki marny urlop bo pilnuje babci z demencją więc bardziej się męczę niż w pracy ... -
pilik no dzisiaj będzie niby najcieplejszy dzień na śląsku. 32st! Ani jednej chmurki nie widać, czyli przed 18 nie ma co z domu wychodzić Też zaraz ide z psami na spacer.
Mówiłaś, że masz ogród? Przynajmniej tyle! Ja marze o ogródku... należę do osób, które mogłyby mieszkać na odludziu w swoim małym domku otoczonym przez naturę i cały dzień przebywać na dworze Niestety mieszkam w wieżowcu, nie mam nawet balkonu! Agghr do szału mnie to doprowadza, czuje się jak w klatce.