A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po szybkich zakupach, załatwiłam co miałam załatwić i chowam się przed upałem, go mocno słonko grzeje
-
Mati1 to prawda, to moje największe marzenie własny mały dom z dużym ogrodem No, ale kredytu na 30 lat brać nie chce więc pozostanie w sferze marzeń
Ellka no grzeje mocno, wróciłam z psami szybko dosyć bo bidulki nie chciały chodzić po takim cieple W domu też już się robi duszno -
Vercia, masz jakiś wiatrak? Zawsze coś da ochłody
-
Vercia - tak, chwilowo u babci mam ogród, hamak... i jest bardzo przyjemnie pod tym względem. To jest super komfort ale wlasnie... 30 lat kredytu przeraża jednak na codzień mieszkam w mieszkaniu, ale w miare na odludziu i mam bardzo duży balkon i też mi w zupełności taki układ odpowiada
Zwijam babcie i wracamy do domu bo tu się robi za ciepło niestety :p -
Cześć dziewczyny! Mogę dołączyć?
U mnie dzisiaj średnia pogoda ale nie narzekam - w końcu umyłam okna i zmieniłam zasłony w sypialni Zrobiłam już dwa prania i w planach mam jeszcze ze dwa - CH.. Pani domu ze mnie przyznaje ale pranie to moja pięta Dzisiaj wolne więc coś nadrobię. -
nick nieaktualny
-
Hej Milano:)
Widzę że pracowity dzień masz;)
-
Hej Milano, witaj w gronie Ja mam dzisiaj wolne i właśnie też w planach mam sprzątanie, ale już 11 i jak dotąd opieram się ile mogę haha. Zaraz zjem sobie fasolkę szparagową na wzmocnienie i biorę się do działania!
Pilik no właśnie tego balkonu mi brakuje! Namiastka ogródka -
vercia ale narobiłaś mi smaka na fasolkę aż chyba dzisiaj zrobię z marchewką tarta i bułką tarta
Noo ja wstałam o 8 i już opadłam na kanapę i myślę od 30 minut co dalej robić haha
Potwierdzam, dwa lata mieszkałam bez balkonu w ogólnie ciemnym mieszkaniu i masakra Teraz mam dość spory balkon i na prawdę nie wyobrażam sobie nie mieć takiego "wyjścia". Muszę go tylko zagospodarować bo marzą mi się poziomki, truskawki takie "prosto z balkonu" Na szczęście rodzice mają sad więc jak wyjeźdżam do nich to jestem w siódmym niebie - groszk, borówki, poziomki, porzeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2017, 11:44
-
Apropo owocków, muszę nazbierać borówek i malin na koktajl, bo za mną chodzi;)
-
Ellka no właśnie wiatrak stoi za kanapą do złożenia dzisiaj chyba jest ten dzień w którym zrozumiałam, że bez niego jednak nie dam rady
Ja zjadłam właśnie sorbet malinowy a teraz gotuję bób haha... jak tak dalej pójdzie nie będzie już miejsca na grilla! -
Vercia, to do dzieła
Sorbecik, mniam, zjadłoby się ; bobem też bym nie pogardziła;p -
Mam dużo borówek i kilka malin, będzie koktajl
vercia lubi tę wiadomość
-
No dziewczyny ja niestety mam kredyt na 30 lat. Też kiedyś mówiłam że nie chce ale nie miałam wyjscia mam nadzieję że szybciej się go pozbede. Ale mój mąż wychował się w domu i straszy mnie ze jak splacimy kredyt to weźmiemy drugi na domPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Vercia, smacznego i udanej zabawy :P
Ogarnęłam obowiązki domowe, męża wysłałam po lody i odpoczynek przed tv zapewne, może seriala sobie obejrzymy -
Mój mąż też chce dom albo coś swojego. wychowany w domu i obawiam się że możemy skończyć z kredytem, ale i to też nie tak łatwo w dzisiejszych czasach...! Ja z bloków i szczerze mówiąc nie przeszkadza mi wynajmowane mieszkanie... mamy jeszcze po znajomosci na wsi duże mieszkanie, taras, psa możemy w ogrodzie u sąsiada (fajnego ) puszczać i jak myśle że mam to zmienić na kredyt i ciasne mieszkanko to motywacji brak
-
Hej dziewuszki, wszystkie śpicie już?;p