A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł!
W Bieszczadach byłam z mężem w niedzielę mieliśmy 6 rocznicę ślubu ale to wypad tylko na jeden dzień. Nad polskim morzem nigdy nie byłam, chętnie bym się wybrała ale ta nasza pogoda... Nigdy nic nie wiadomo29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
vercia wrote:Mati1 a czy miałabyś do polecenia w Bieszczadach jakieś miejscówki dla dwóch osób?
Vercia napisz coś o swoich psiaczkachCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Rene, u Ciebie też chmurki? U mnie zaczyna się na szczęście przejaśniać
-
Heja Parsleyek i Rene!
Mati1 moje psiaczki to rasowe kundle średniej wielkości - suczka i psiak Mali sportowcy Razem z mężem nasza pasją jest agility, więc jeździmy na zawody z naszymi psiakami jakies 2 lata. Trochę pucharów i medali udało się zdobyć Dlatego większość weekendów spędzamy w Czechach bo tam praktycznie co weekend jest coś organizowane. W sierpniu jedziemy na większe zawody na Legnickie Pole koło Wrocławia i właśnie przydałby się jakiś reset i taki wyjazd nic nie robieniaRene lubi tę wiadomość
-
Super:) psiaczki są kochane - też mam dwójkę ale nie jeździmy na zawody - tacy typowi domownicy
Uwielbiam spędzać z nimi czas - spacery, zabawy i przytulaski :)a codziennie potrafią mnie czymś zaskoczyćvercia, Rene lubią tę wiadomość
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Ja idę z mężem do "restauracji" :p Ale to jak wróci z pracy
Rene lubi tę wiadomość
-
Ja się wczoraj pożarłam z mężem i mam ochotę ostentacyjne nie zrobić mu obiadu, ale pewnie się nie uda bo mieszkamy chwilowo z jego babcią i dla niej muszę ugotować więc pewnie zostanie ... do tego on taki niejadek że koniec końców bardziej się wkurzam jak nie zje, ech!
Takie te chłopy czasami są że nic tylko utłuc! Powiedzcie że nie tylko ja tak mam? Haha . Mi się marzy kilka wolnych dni. Niby mam urlop, ale z babcią której trzeba pilnować. Jedyny plus że tu ogród i mogę sobie odetchnąć.MałaMi90, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Hej Pilik:) Nie tylko Ty tak masz;) Mojemu też czasem zdarza się wyprowadzić mnie z równowagi;)
-
Agusia, kciuki żeby były efekty:)
A co to za dieta? -
Ellka no to smacznego! Daj potem znać co dobrego jadłaś
Rene fajnie pewnie jakiś dobry obiad będzie. Moja mama zawsze przegina z ilością jedzenia... na szczęście jest już coraz lepiej i zaczyna do niej docierać jak zostawiamy tone jedzenia na talerzu
Mati1 powodzenia z reklamacją! Ja ostatnio czekałam na zareklamowane szelki dla psa ponad miesiąc bo się zastanawiali czy je naprawią... w końcu i tak dali nowe
Pilik nic się nie martw... wszystkie chłopy doprowadzają do szału prędzej czy później ;P My najczęściej kłócimy się wtedy kiedy nie trzeba i rzutuje to później na wszystko, łącznie ze staraniami echh ma ten mój chłop wyczucie czasu ...
Agusia zazdroszczę ci tego wesela Ja ostatni raz na weselu byłam na... swoim weselu 4 lata temu Wszyscy znajomi mi się pohajtali, no ale nic może jakieś młodsze pokolenie w rodzinie zacznie brać udział w temacie Powodzenia z dietą