ananas na zagnieżdżenie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprymulcia wrote:Jestem tu nowa i witam wszystkie ananasowe Panie
W tym cyklu także spróbuje z ananasem.Oby się udało
Kiedy i ile dni najlepiej go jeść?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 18:30
-
Witam serdecznie, jestem tu nowa i zaintrygowalo mnie to co piszecie o ananasie staramy sie juz jakis czas i nic z tego nie wychodzi dzisiaj bylam u gin i przepusala mi duphaston na 10 dni, mam go brac po owulacji. Mam pytanie czy jak bede jadla do tego ananasa i brala te leko to sobie nie zaszkodze, przyznaje ze jestem zielona w tych sprawach dopiero zaczynamy sie "wspomagac" roznymi preparatami takimi jak wiesiolek do owulacji...Grzanka
-
Ananas?? hmm przeczytalam starsze posty odnośnie tego ananasa i jestem w szoku, każda która zaczęła go jeść okazuje się, że jest w ciąży!(patrząc na wiek ciąży i datę postów, wychodzi na to, co ananas to pyk ciąża :D) dobrze, że uwielbiam ananasy! zobaczymy w tym miesiącu jaką moc ma ten owoc! już nie mogę się doczekać tej owulacji
olimama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:Mnie ananasek 2 razy zawiódł, ale i w tym cyklu mu nie odpuszczę.
Dobrze, że uwielbiam ten owoc może 11 okaże się szczęśliwa
Jestem tego pewna ze bedzie szczęśliwa to moj czwarty miesiąc starań, piątego nie dopuszczam do myśligabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem 3 dni po ovu, nie ma ze niedziela, lece po ananasa
prymulcia lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
gosska wrote:Jadłam w tym cyklu ananasa i dwa testy ciążowe mówią że ananas dał rady może komu innemu pomoże
Gosska bo jeszcze zbyt wcześnie, poczekaj no kilka dni
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
nick nieaktualny
-
No ja z tego co mi się wydaje wczoraj miałam owulacje, ból owulacyjny, mega rozciągliwy sluz, dziś temperatura podniosła się, zobaczymy za 2 dni nie mniej dziś zaczynam jeść ananasa
BTW w tym cyklu zauważyłam, że badanie śluzu/szyjki jednym palcem nie jest tak miarodajne jak dwoma placami! zawsze wydawało mi się, że mam bardzo mało śluzu, rozciągliwego to już w ogóle! dwoma palcami udało mi się wyczuć mega rozciągliwy śluz! jestem z siebie dumna! Dziewczynom, które nie potrafią wyczuć rozciągliwego śluzu, a badają 1 placem polecam zmienić metodę na 2 palce -
Witam.Jestem kilka dni po owu.
Ananas na parapecie w kuchni. Jeść? ..nie no zaraz odkroje korone z liści i ukroje kawał
W sumie specjalnie kupiłam wczoraj :-p .
A ja zajadam orzeszki ziemne. Aktualnie. Wiecie,czy mają jakieś dodatnie działanie na starania??)
olimama lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Dokładnie, grunt to w to wierzyć ... ja jadłam ananasa w zeszłym cyklu i niestety nie podziałało, ale w tym również się nim rozkoszowałam
8dpo, czekam na efekty
Powodzenia dziewczyny!Alimak lubi tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Witam:-)
Wcześniej czytałam,że grefpruta czerwonego warto jeść w I fazie cyklu, natomiast ananasa po owu, czyli w II fazie cyklu. Ale żeby ananas zjedzony w I fazie cyklu miał źle wpływać,to nie wiem... Można wygooglować,czy coś na ten temat w sieci jest .
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016