ananas na zagnieżdżenie?
-
WIADOMOŚĆ
-
mi ananas nie pomógł, ale wina leży według mnie w braku zapłodnienia a nie w zagnieżdżeniu... we wrześniu znowu spróbuję z ananasem, sierpień odpuszczam oby jak najwięcej pozytywnych wieści na tym wątku
-
Hej.czy tez tak mieliscie ze przy jedzeniu ananasa bolaly jajniki.jestem 2 dzien po owu a jem ananasa 3 dzien.bardzo chcialabym zeby sie udalo.z pierwsxym dzieckiem za pierwszym razem sie udalo i bez ananasa a tu 4 cykl i nic..ale wierze ze sie uda:). To dopiero moj pierwszy cykl z ananasem:)
-
w poprzednim cyklu jadłam ananas, miałam wtedy wszystkie objawy ciążowe jak w poprzedniej ciąży ( którą poroniłam). Moje cykle są zawsze bez objawowe , nie bolą mnie piersi, nie boli mnie brzuch ani w okolicach owulacji ani w dniu i przed @, nic dosłownie nic, w cyklu z ananasem burczało mi w brzuchu, miałam bóle, w 9dpo silny ból i plamienie wiec myślałam ze to zagnieżdżenie, @ mi sie spoźniła o 3 dni i miałam plamienia od 9dpo, hormony wszystkie mam w normie wiec wydaje mi się, że coś tam się już działo ale nie do końca się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 08:28
-
Witam,jestem tu nowa w tym ananasowym temacie
'Podczytałam' trochę temat i ... zakupiłam wczoraj dorodnego,soczystego ananasa.
Pół już zjedzone, bo mężulek pomógł.
Zaraz zjem dzisiejszą porcję,bo coś mnie ssie na przekąskępanchita, Martynka30 lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
hej ja też jakoś łaskawie popatrzyłam na tego ananasa i jem już czwarty dzień ale owu chyba będzie dopiero dziś. Mam nadzieję, że na dłuższy czas przed owu w niczym nie zaszkodzi oprócz cierpnięcia języka
-
nick nieaktualny
-
I po zagniezdzaniu nie można jeść bo rozrzedza krew i może zaszkodzić i bądź tu człowieku mądry ja dziś ostatni dzień ananasuję, już mnie szczypie język powodzenia dziewczyny!
Edit: o, widzę że o tym mowa wyżejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 09:06
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Alimak wrote:Ponoć należy go jeść od owulacji do zagnieżdżenia, nie dłużej bo potem może powodować skurcze macicy co z kolei może przeszkodzić w zagnieżdżeniu - tak gdzieś wyczytałam.
Daj znać jak efekty
Ja jem drugi cykl -
nick nieaktualny