Bezskuteczne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama jeden synek starania o drugie 2 lata wrote:Dobrze ze jest takie forum jak to bo tu chociaż mogę się wyzalic pogadać sobie z osobami które znają problem.. 🙂
Mama jeden synek starania o drugie 2 lata lubi tę wiadomość
-
Dokładnie tak, moje Kochane. Dlatego wspieramy się jak tylko możemy! Wsparcie jest bardzo ważne, później będziemy przesyłać sobie foteczki z brzuszkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 21:01
Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ata114 wrote:Oby nam wszystkim się tutaj udało trzeba wierzyć chociaż coraz ciezej
2020 MUSI się udać!!! Nowy rok, kolejne 12 miesięcy, kolejnch cykli iiii czekając na CUD... Oby się udało w nowym roku, skoro ten rok przepadł już nam w wiarę i nadzieje to niech idzie w zapomnienie niech pakuję walizki i się wynosi 😉 wiem że to trudne, dla mnie też... ale staram się myśleć pozytywnie że NOWY ROK da nam brzuszki i maluszki😊😊😊
Zośka lubi tę wiadomość
-
Mama jeden synek starania o drugie 2 lata wrote:2020 MUSI się udać!!! Nowy rok, kolejne 12 miesięcy, kolejnch cykli iiii czekając na CUD... Oby się udało w nowym roku, skoro ten rok przepadł już nam w wiarę i nadzieje to niech idzie w zapomnienie niech pakuję walizki i się wynosi 😉 wiem że to trudne, dla mnie też... ale staram się myśleć pozytywnie że NOWY ROK da nam brzuszki i maluszki😊😊😊Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019
-
nick nieaktualny
-
Ata114 wrote:A ja jestem w 7dniu cykle i snów te straszne bóle i pieczenie w prawym boku na dole eh ja już naprawdę nie wiem co jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 22:41
nick nieaktualnyZośka wrote:Na usg wszystko ok? Robiłaś może posiew z kanału szyjki macicy? Np. w kierunku mycoplazmy? Jeśli wyszłaby mycoplazmy albo ureaplazma go na 100% procent masz zrosty, bo właśnie m. in. ona powoduje straszne zrosty, a co za tym idzie, (przynajmniej w moim przypadku) bóle i szczypanie, pieczenie.
-
Ehh, może warto pójść na konsultacje do innego lekarza? Za pierwszym razem miałam same ciągnięcia, kłucia, szczypanie, pieczenia z jednej strony. Przy drugim razie było tak samo tylko doszły delikatne bóle brzucha, bardziej dyskomfort, natomiast za trzecim razem, gdzie na laparo okazało się, że byłam ostro "zarośnięta" miałam wszystkie objawy razem wzięte. Po laparo objawy przeszły i teraz znowu zaczęło się szczypanie i pieczenie. 22 stycznia idę już do lekarza, który będzie robił mi laparo ( dostałam skierowanie), oczywiście prywatnie. Mam nadzieję, że nie będzie psioczył, że za wcześnie, bo dopiero w marcu 2020 minie rok od ostatniej i może kręcić nosem. Trzymajcie proszę kciuki by zgodził się odrazu.Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019
-
nick nieaktualnyDaj znać jak poszło czy lekarz się zgodził i trzymamy kciuki . Ja dzisiaj idę znów na monitoring cyklu jak co miesiąc ale straciłam nadzieję już na cokolwiek że w ogóle się kiedy uda . Zamiast cieszyć się że świat dostaje jakias depresję do tego doszły mi inne problemy idzie się zalamac
-
Ata114 wrote:Daj znać jak poszło czy lekarz się zgodził i trzymamy kciuki . Ja dzisiaj idę znów na monitoring cyklu jak co miesiąc ale straciłam nadzieję już na cokolwiek że w ogóle się kiedy uda . Zamiast cieszyć się że świat dostaje jakias depresję do tego doszły mi inne problemy idzie się zalamacMama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019
-
nick nieaktualnyZośka wrote:Czasem też takie wrzucenie na luz pomaga, może właśnie u Ciebie o to chodzi? Jak u lekarza?
-
nick nieaktualny