BLOKADA PSYCHICZNA - jak się skutecznie odblokować?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi ovufriend bardzo pomógł bo tak naprawdę tu mogę wyrzucić wszystkie swoje zaleBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
ja jeszcze nie wyżucam, bo jak bym maiała to by sie internet skończył ale tez mi cos daje że mogę tu zajrzeć, popczytac troche - no w każdym razie cieszę sie ze tu trafiłam
-
An_Be wrote:Dziewczyny.. Założyłam ten wątek, po czym uciekłam z ovuF, zlikwidowałam konto.. Wróciłam, obiecałam ze wrócę gdy będzie ku temu powód... Póki co jestem przestraszona... I boję się..
Baś, An_Be lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnywitam. dołączam do was.
Szukam forum, gdzie mozna czasem sie pozalic, wygadać. Być może i ja mam blokadę. Chociaż sama niewiem. Bo przez kilka ostatnich cykli nie mierze temp, kochamy się tylko kiedy mamy ochotę... a jednak wciąż sie nie udaje.
An_Be wspaniala wiadomosc. Dajesz nam nadzieje.An_Be lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia czy maz ma wyniki ok?pomimo ze moj M ma slabe wyniki to lekarze i tak jednoglosnie mowia ze mam blokade i zebym sie nie spinala....kurde a to takie trudne bo choc juz nie przezywam jak kiedys to i tak ta jedyna mysl w podswiadomosci sie kreci....achhh
Dlugo sie Gosia w ogole staracie? -
nick nieaktualnyBATTINKA wrote:Gosia czy maz ma wyniki ok?pomimo ze moj M ma slabe wyniki to lekarze i tak jednoglosnie mowia ze mam blokade i zebym sie nie spinala....kurde a to takie trudne bo choc juz nie przezywam jak kiedys to i tak ta jedyna mysl w podswiadomosci sie kreci....achhh
Dlugo sie Gosia w ogole staracie?
moj ma wyniki ok, chociaz juz sama niewiem... bo pokazywalam je tylko jednej gin. A ona olala moj wynik tsh gdy byl 2,9 powiedziala ze ok... ;/ -
nick nieaktualny
-
No to idz do innego lekarza albo klej wyniki na forum tu jest tyle kumatych dziewczyn ze glowa mala
Moj gin tez mowil ze wynikimeza sa ok i ze niepotrzebnie je robilam bo skoro zaszlamw 1 i 2 ciaze to i bedzie 3.poszlam do innych dwoch lekarzy i jednak jest zlee.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto wyniki mojego:
Barwa- szara szara/opalizująca
upłynnienie(min)-20 <60
objętość- 4 >1,5
lepkość- 0 <2
pH- 7,8 >7,2
Koncentracja(mln/ml- 20 >15
ruch postępowy(%)- 20 >32
ruch calkowity(%)- 50 >40
brak ruchu(%)- 50
calkowita liczba pl.w ejakulacie(mln)- 80 >39
WBC(mln/ml)- 1 <1
Morfologia(%)- 3 >4
żywe plemniki- 70% >58
aglutynacja- 0 0
komórki okrągłe(mln/ml)- 1 <5 -
battinka - no to ja rzeczywiście powinnam przestać narzekać, bo u mnie jedyny problem to brak czasu i stres który je uniemożliwia - aż sobie Relaks i Przyjemność kupiłam na zluzowanie, ale u mnie to tylko kwestia woli a nie logistycznej niemożności
-
nick nieaktualnywitajcie
Ja rowniez sadze,ze jest blokada psychiczna
Mi kolezanki mowia ze zajscie w ciaze to nie jest tak jak isc do sklepu i kupic mleko nie mozna chciec jak jakas rzecz.Mowia mi ze ZA BARDZO CHCE !!! ale jak mam nie chciec skoro wszyscy maja a ja nie???
Ehhh . . . Mam zamiar isc zapisac sie na silke i wszystkie zale i troski wycisnac z siebie silowo Przyda mi sie wyrobic cialko troche sie zapuscilam nawet se gadalam,ze dobrze ze mam brzuszek i troche tluszczyku bo dzidzi bedzie cieplo jak sie wprowadzi hahahahhahaha zawsze z moim sie z tego smialismy ze urzadzam mu mieszkanko a potem kartke zawiesz DO WYNAJECIA HAHAHAHAH
jakos to bedzie pozdrawiam -
Hmm gdzieś czytałam ze tsh najbardziej optymalne do zaciazenia jest w okolicy 1. Może faktycznie warto poradzić się innego lekarza GosiaBiochem - 2017 r
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.