Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Clausix tak ładnie Twój wykres wyglądał do 11 dnia cyklu 😒 masz jakieś plany na przyszły cykl?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Dominika96 wrote:Clausix tak ładnie Twój wykres wyglądał do 11 dnia cyklu 😒 masz jakieś plany na przyszły cykl?
Bardzo często tak wygląda, więc już się nie przywiązuje Nie mam planów. Nie wiem w ogóle co robić. Chwilowo mamy problemy z kasą, więc odwlekam wizytę w klinice i IUI. Biorę suple - probiotyki, omega, bcomplex, fertistim, acard, plus metformine i euthyrox. M cały czas Fertilman. Kończę za tydzień miesiąc jedzenia pudełkowego, ale szczerze nie trzymałam się go w 100%, za dużo stresów ostatnio różnych. Nie wiem czy wykupie kolejne, zależy od funduszy w sumie Trochę jestem ogólnie zrezygnowana tymi całymi staraniami, mijają właśnie 3 lata i nie mam zasobów na cokolwiek w tym momencie.32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2022, 11:59
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Rozumiem Was doskonale. Sama za ostatnie badania dałam prawie 500 zł. Ciężkie czasy mamy. Leczenie kosztuje kupe kasy, później ciąża, badania w niej, jakaś wyprawka. 😔 Ale robi się wszystko, żeby udało się to, co tak bardzo się pragnie. Mama a myślałas o zwykłej pracy, może na start pół etatu bądź mniej?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Mama8latka wrote:Clausix tak odnosnie finansów... To właśnie zaczynam myśleć o tym co można zacząć by robić w domu i sprzedawać np przez internet...
U mnie ostatnio nie za dobrze.... Jestem w totalnej dupie finansowej 😔 chyba muszę się przyznać do tego że żyje w dosyć toksycznym małżenstwie.... No może nie że toksycznym ale jestem uzależniona finansowo od męża. Chciała bym to zmienić .
Jak myślicie co można by robić tak na początek żeby zarobić jakieś swoje pieniądze? 😔
Jakieś robótki ręczne ? Stroiki na święta? Nie wiem pościel dla dzieci ? 🤔 W dzisiejszych czasach ludzie nie mają na chleb 😔 nie wiem co mogło by się sprzedać 😔
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, nigdy nie pracowałam w tej sposób. Zastanawiałam się nad takim rozwiązaniem po macierzyńskim, ale chyba nie dane mi się przekonać...
W nocy przylazła wredna... chce wysłać dzisiaj M do kumpla na piwo i cały wieczór oglądać jakieś głupie filmy i płakać mam za dużo nagromadzonych emocji, które już nie mają miejsca i trzeba coś z tym zrobić.
A plan na październik to self care - więcej jogi, mniej telefonu, więcej spacerów, mniej stresu i najtrudniejsze... postaram się kłaść najpóźniej o 23 😛32 lata, starania od 10.2019
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2022, 12:00
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:Dominika myślałam o tym żeby iść nawet do zwykłej Biedronki ,ale mój mąż jest nieugięty i nie chce żebym szła do takiej pracy bo nie będę miała czasu zająć się synem i domem a po drugie mówi że mam wykorzystać swoj "łeb" i wymyślić coś swojego bo mam łeb jak sklep a chce iść na łatwiznę ..... Fajnie byłoby otworzyć coś swojego ale naprawdę w dzisiejszych czasach nie jest to takie proste... Po pierwsze zaraz po maturze byłam w ciąży, nie mam żadnego doświadczenia w wyuczonym zawodzie (ekonomista-rachunkowosc) więc samodzielna księgowa też nie mogę być ...
Dlatego szukam i myślę o takich rzeczach co by robić samodzielnie w domu i sprzedawać ....
Naprawdę nie wiem ...zaczynam popadać w depresję....
Jeżeli chodzi o męża to niech się pocałuje w dupe Bo jesteś dorosła i sama o sobie decydujesz. I tak to jest dla mnie toxic. Miliony kobiet pracuje mając dzieci i dom i jakoś świat się nie zawala jak stary raz nie ma czystych skarpet, albo zje zamówiony obiad
Ja wiem, że każdy żyje po swojemu i nie mam prawa oceniać czyjegoś związku, ale zastanów się czy Ty chcesz tak żyć i czy Tobie to na pewno pasuje
Jeżeli chodzi o rękodzieło itp to jest tego mega dużo w sieci i trzeba by mieć jakiś wyjątkowy pomysł na 'coś innego' żeby to porządnie chwyciło, tak mi się wydaje. Może jakiś staż na początek w biurze rachunkowym np? Żeby się wkręcić powoli32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Mama8latka wrote:Dominika myślałam o tym żeby iść nawet do zwykłej Biedronki ,ale mój mąż jest nieugięty i nie chce żebym szła do takiej pracy bo nie będę miała czasu zająć się synem i domem a po drugie mówi że mam wykorzystać swoj "łeb" i wymyślić coś swojego bo mam łeb jak sklep a chce iść na łatwiznę ..... Fajnie byłoby otworzyć coś swojego ale naprawdę w dzisiejszych czasach nie jest to takie proste... Po pierwsze zaraz po maturze byłam w ciąży, nie mam żadnego doświadczenia w wyuczonym zawodzie (ekonomista-rachunkowosc) więc samodzielna księgowa też nie mogę być ...
Dlatego szukam i myślę o takich rzeczach co by robić samodzielnie w domu i sprzedawać ....
Naprawdę nie wiem ...zaczynam popadać w depresję.... -
Papillon wrote:Hej.
Zapraszam na nowy wątek wszystkie dziewczyny, które nie mają jeszcze swojego stałego miejsca na ovu i chcą się gdzieś zadomowić 💜 Gadamy o wszystkim i o niczym. Jedna zasada: nie dołujemy się, a się wspieramy!!! Pozytywne viby jak najbardziej wskazane. 🦄AŚKA1992 -
Aśka92 wrote:Hejka jestem tutaj nowa chciałabym się z wami zaprzyjaźnić wspólnie powspierac pozdrawiam mam 30 lat mieszkam w województwie pomorskim.
Hej Aśka, rozgość się, oby nie na długo32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2022, 12:00
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama, ja chyba mam podobne zdanie do Clausix... Teraz bardzo cieżko sie przebić z czymś własnym. jest OGROM sklepów z rękodziełem i "instagramowymi" produktami (ubrania, akcersoria, itp; dla dzieci i dorosłych). Trudno się rozpromować. Dodatkowo nadchodzą ciężkie czasy i może być, że taka sprzedaż też się zacznie kurczyć niebawem.
Gdyby to była Twoja pasja, to łatwiej byłoby Ci to rozkręcić i przetrwać pierwszy rok, który ponoć jest najtrudniejszy na własnej działalności. Na początek trzeba zainwestować sporo (materiały no i ZUS - mąż będzie to opłacał? czy jesteście przygotowani, że to może trwać miesiące? ZUS jest co prawda preferencyjny przez rok ale trzeba płacić co miesiąc i tak) i raczej w tym pierwszym roku nie ma się zysków (jesteś pewna, że nie stanie się to przyczynkiem do kolejnych kłótni w domu?). Jeśli nie będzie Ci to sprawaić radości, to możesz się jeszcze bardziej sfrustrować. Będziesz z tym sama, bo nie zaczniesz zatrudniać kogoś do pomocy zanim będzie Ci się to opłacać. Rękodzieło jest bardzo pracochłonne i na domowe życie może nie starczyć czasu ani siły. W ogóle zaczynanie własnego biznesu oznacza pracę 24h/7 dni w tygodniu. Nie piszę tego, by Cię dołować. Wręcz przeciwnie, życzę Ci z całego serca jak najlepiej, bo jestes super babką, a ostatnio los Cię nie oszczędzał i zasługujesz wpłynać w końcu na spokojniejsze i bezpieczne wody.
A co do mężowskich praw to... Ja uważam, że nie może narzucać Ci do jakiej pracy masz iść. Gdybyś pracowała choćby na pół etatu, to miałabyś na czysto zarobek, wszelkie świadczenia typu chorobowe czy urlop, dodatkowo bez konieczności inwestowania z własnej kieszeni w cokolwiek, wychodzisz z roboty i masz czas dla siebie, rodziny, domu. Myślę, że tak najłatwiej i najszybciej mogłabyś się "usamodzielnić" od męża. Ja próbowałabym się zaczepić gdziekolwiek, byle pracować, nawet i w tej Biedronce na początek. W między czasie można zrobić jakieś kursy doszkalające ALBO jak z robotą na razie krucho, to starać się o kursy z urzędu pracy jako zarejestrowana bezrobotna (wtedy za darmo byś miała). Ja tak robiłam, gdy szukałam pracy. Te kursy są dotowane z UE i są na dobrym poziomie i może pozwolą Ci wrócić do zawodu, albo zaczać coś kompletnie nowego, co Cię teraz interesuje. I na CV też to ładnie wygląda.
Powinnaś iść za tym, co TY chcesz, jak chcesz itd. Druga osoba nie ma prawa zakazywać Ci i narzucać, przecież nikomu nie robisz krzywdy tym, nie niszczysz rodziny. Masz prawo zrobić to dla siebie. Ja też nie chciałabym być uzależniona finansowo od partnera. Pogadaj z nim znowu, na spokojnie, ale niechże on przyjmie do wiadomosci, że w końcu tu chodzi też o Ciebie i Twój los, Twoje sampoczucie, potrzeby itd. Nie żyjesz tylko dla Niego i Synka. Pamiętaj o tym. Ty też jesteś tak samo ważna, a w zasadzie powinnaś być sama dla siebie najważniejsza!
P.S. Podziwiam Cię, że przy pierwszej wymianie zdań nie dałaś mu fangi w nos hehe Ja to jestem taka, że jakby mi facet cokolwiek chciał narzucić, to latałby pod sufitem szukając ucieczki ale to tego może też nie polecam. Najlepiej znaleźć złoty środek we wszystkim. Ja po prostu z wiekiem zrobiłam się harda i nauczyłam się być w życiu egoistką. Tak jak faceci. U mnie wszystko musi byc fair i po równo. Kiedyś byłam bardzo miękka, czuła i uległa, i robiłam dla drugiej osoby wszystko, nie dostając prawie nic w zamian. Doprowadziło mnie to do depresji, braku wiary w swoja wartość, byłam głęboko nieszczęśliwa. A kiedy tama we mnie w końcu pękła, to .... to był sajgon, huragan 100 stopnia. O przywaleniu w nos było na śmiesznie, ALE poważnie mówiąc, jeśli czujesz, że w Twoim związku robi się toksycznie, nie czekaj aż w Tobie tama pęknie tylko działaj jak podpowiada Ci serce i rozum. Uwierz mi, gdy osiągnie się punkt zero, to dzieją się wtedy rzeczy straszne, ponure, przykre i nie zawsze kończy się happy endem dla związku.Clausix, Kate1811, Dominika96, Przytulasek lubią tę wiadomość
Starania od 03.2021
💔 10.11.2021 - 5 tc.
🩺 21.12.2021 - histeroskopia / usunięcie mięśniaka (1,5 cm; 40% pod śluzówką. Histopatologia i biopsja OK
21.03.2022 - Owulacja stym. letrozolem po raz 2. Glucophage 750 - 2x1 i Norprolac 75 - 0.5x1. Ovitrelle.
🍀⏸ 14.04 - Beta 72 (Prog. 36,43 ng/mL)
🍀⏸ 16.04 - Beta 200 (Śr. 2dniowy przyrost 166.7%)
🍀⏸ 19.04 - Beta 1197 (Prog. 36,28 ng/mL; Śr. 2dniowy przyrost 214.5%)
🍀❤️ 28.04 Zarodek 2,6 mm z ♥
🍀❤️ 19.05 CRL 20 mm. Słyszałam ♥
🍀❤️ 24.05 CRL 28 mm. 160u♥
🍀❤️ 10.06 CRL 54 mm, badania prenatalne i genetyczne - zdrowy chłopczyk
👶❤️ 27.12.2022 g. 12:05 Nareszcie razem po tej stronie brzuszka 🥰
✔️AMH; ANA; TSH; ATg; ATPO; Białko C i S
💉 Czynnik V (R2) - heparyna od potwierdzenia ciąży w USG
-
Zgadzam się z Nins co do kursów, mamy u siebie w firmie czasami szkolenia ludzi właśnie dotowane z Urzędu Pracy. Warto się dowiedzieć jakie są możliwości
A co do męża i Twojej pracy, to tak sobie myślę, że przecież nie podpisujesz z żadną firmą cyrografu do końca życia. Można spróbować, gdzieś zacząć i zawsze można zrezygnować, jeżeli to nie zagra dla Ciebie i Waszej rodziny Trzymam mocne kciuki i wiem, że wybierzesz najlepiej dla Was
Dominika96 lubi tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Mama, myślę jak dziewczyny pozatym powinnaś myśleć o sobie a nie robić jak mąż chce. Co to w ogóle za podejście?
A co będzie za 10 lat? Co jak syn wyjedzie na studia? Zostaniesz w domu i dopiero będziesz słuchać, że Cie utrzymuje? A co będzie na starość? Zostaniesz z niczym? Niestety w tym kraju trzeba myśleć o przyszłości. Bo jest coraz gorzej. Nie zrozum mnie źle, ale dla mnie to niewyobrażalne rezygnować z siebie bo mąż tak chce...
A jak nie chcesz iść na stałe do pracy, to może sprzątanie? Wiele osób potrzebuje kogoś do posprzątania. Kasa dobra, a jak będziesz w tym dobra to szybko opinia się rozejdzie i będziesz miała nowe zlecenia. Wiele dziewczyn tak pracuje.
Walcz o siebie, póki jesteś młoda bo potem już będzie coraz ciężejDominika96 lubi tę wiadomość
starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
Ja pracuję w dziale kadr i płac, i jak mieliśmy biedę to dorabiałam sobie współpracując zdalnie z biurem rachunkowym.
Wpisywałam też groby do Grobonetu
Kiedyś pracowalam dorywczo w lokalnej piekarni w biurze.
Ja sama nie mam zdolności jakichkolwiek (moja siostra na macierzynskim szyła czapki i kominy na zamówienie i mam wrażenie, że ona wykorzystała limit talentów na całą rodzinę ) więc ciężko mi doradzić cokolwiek.
Jednakze uważam, że Twoj mąż Mama8latka powinien się puknac w łeb i pomyśleć też o Tobie, nie tylko o sobie. Naprawdę faceci są czasami strasznie beznadziejniDominika96, Nins lubią tę wiadomość
👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka -
Hej dziewczyny czytam was na bieżąco ale weny brak na pisanie … wyników histo nie ma , w poniedziałek minie 5 tygodni. Wczoraj miałam plamienie ,( 7 dni przed 🐵)dzisiaj jest już ok . Czyli szykuje się powtórka chyba😕
Do gin nie zapisuje się dopóki nie będzie wyniku.
Zmienił mi się tez termin wizyty u endo . Pani doktor przełożyła i mam umówiona wizytę dopiero 26.10
Może jednak będzie ta endometrioza i tego się boje39 lat
cykle - 28 dniowe✅
AMH -10.2023 0,65/ 06.2024 0,47 ❌
TSH ✅
usg tarczycy ✅
histero✅
hormony ✅
Jajowody drożne ✅
Kariotyp ✅
euthyrox - 100, jodid, wit D, kwas foliowy, koenzym q10 - 600mg, kwas liponowy - 600mg, plus masa innych supli
On
10.2023 badanie nasienia azzospermia, niskie FSH i testosteron
03.2024 testosteron rośnie , fsh w normie , mamy plemniki 🙏
Teratozoospermia
Morfologia 1%❌, fragmentacja 30% ❌ , kariotyp ✅
1 IVF 29.07 ET 2 zarodków ❌
2 IVF 26.09 ET 1 zarodek ❌ -
Miphuhiz wrote:Ja pracuję w dziale kadr i płac, i jak mieliśmy biedę to dorabiałam sobie współpracując zdalnie z biurem rachunkowym.
Wpisywałam też groby do Grobonetu
Kiedyś pracowalam dorywczo w lokalnej piekarni w biurze.
Ja sama nie mam zdolności jakichkolwiek (moja siostra na macierzynskim szyła czapki i kominy na zamówienie i mam wrażenie, że ona wykorzystała limit talentów na całą rodzinę ) więc ciężko mi doradzić cokolwiek.
Jednakze uważam, że Twoj mąż Mama8latka powinien się puknac w łeb i pomyśleć też o Tobie, nie tylko o sobie. Naprawdę faceci są czasami strasznie beznadziejni
Nie wiedziałam nawet o istnieniu czegos takiego jak Grobonet!
Ja kiedyś dorabiałam sobie w księgarni, uczyłam angielskiego i pisałam artykuły do do gazety reklamowej Na studiach pracowałam też jako kelnerka, baristka, sprzątałamw hotelu i metkowałam opakowania leków. Bywało bardzo zabawnie i poznałam też całą masę ludzi dzięki temu. Ja tam uważam, że żadna uczciwa praca nie hańbi. Ważne tylko, by nie trafić w jakieś toksyczne środowisko, gdzie nie szanuje się człowieka. Od takiego czegoś trzeba uciekać. Ja miałam szczęście do ludzi i każdą z tych prac miło wspominam.Miphuhiz, KarolinaKika, Clausix lubią tę wiadomość
Starania od 03.2021
💔 10.11.2021 - 5 tc.
🩺 21.12.2021 - histeroskopia / usunięcie mięśniaka (1,5 cm; 40% pod śluzówką. Histopatologia i biopsja OK
21.03.2022 - Owulacja stym. letrozolem po raz 2. Glucophage 750 - 2x1 i Norprolac 75 - 0.5x1. Ovitrelle.
-
KarolinaKika wrote:Hej dziewczyny czytam was na bieżąco ale weny brak na pisanie … wyników histo nie ma , w poniedziałek minie 5 tygodni. Wczoraj miałam plamienie ,( 7 dni przed 🐵)dzisiaj jest już ok . Czyli szykuje się powtórka chyba😕
Do gin nie zapisuje się dopóki nie będzie wyniku.
Zmienił mi się tez termin wizyty u endo . Pani doktor przełożyła i mam umówiona wizytę dopiero 26.10
Może jednak będzie ta endometrioza i tego się boje
Wyniki powinny być już niuedługo, jeszcze trochę cierpliwości.
Przypomnij proszę, ta histeroskopia miała być pod kątem diagnostyki endometriozy, czy miałaś jakieś polipy lub mieśniaki do usunięcia?
Plamienia mogą być też od hormonów. Póki nie masz diagnozy, to staraj się nie mysleć o tym. Jak się okaże, że jest OK, to zobacz ile stresu na marne sobie zafundowałaś Wiem, że brzmi to głupio, ale ... no bedziesz się martwić jak już będzie faktycznie czym. A wtedy podejmiesz działania, żeby sobie pomóc. Medycyna naprawdę daje wiele możliwości. Nie podłamuj sięStarania od 03.2021
💔 10.11.2021 - 5 tc.
-
Dziewczyny, zostawiam Wam tu zdjęcie, które mnie inspiruje do wiary w niemożliwe, w chwilach, gdy jest cieżko. Może Wam też się spodoba i pomoże w gorsze dni:
https://naforum.zapodaj.net/b566c277c3a3.png.html
To przewrócone drzewo trzyma sie chyba na ostatnim korzeniu a jak pięknie zakwitło
Cuda w naturze zdarzają się codziennie, a my jesteśmy częścią natury. Wierzę w każdą z Was, że doświadczycie swojego cudu prędzej czy później Sciskam ciepło w ten jesienny dzień.Miphuhiz, Dominika96, KarolinaKika lubią tę wiadomość
Starania od 03.2021
💔 10.11.2021 - 5 tc.
-
Nins histeroskopie zleciła mi gin ze względu ma moje plamienia przed @ i dlatego ze nie mogę zajść w ciąże . Podczas zabiegu wyszło jedno ognisko endometrium i podobno wykonano biopsje , polipów nie było mięśniaków tez nie39 lat
cykle - 28 dniowe✅
AMH -10.2023 0,65/ 06.2024 0,47 ❌
TSH ✅
usg tarczycy ✅
histero✅
hormony ✅
Jajowody drożne ✅
Kariotyp ✅
euthyrox - 100, jodid, wit D, kwas foliowy, koenzym q10 - 600mg, kwas liponowy - 600mg, plus masa innych supli
On
10.2023 badanie nasienia azzospermia, niskie FSH i testosteron
03.2024 testosteron rośnie , fsh w normie , mamy plemniki 🙏
Teratozoospermia
Morfologia 1%❌, fragmentacja 30% ❌ , kariotyp ✅
1 IVF 29.07 ET 2 zarodków ❌
2 IVF 26.09 ET 1 zarodek ❌