Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Clausix wrote:Moje dwie inne kumpele wczoraj widziały, że coś jest nie tak i dociekały o co chodzi. A ja boję się im cokolwiek powiedzieć, bo też mi nie pomogą, a boję się usłyszeć "złote rady" typu wyluzuj, albo cierpliwości... Źle mi, że im nie mówię, ale jak powiem to obawiam się, że będzie jeszcze gorzej. No i tak siedzę w tym sama... a właściwie z Wami :*
Chciałam zacytować, a polubiłam 😐
A chciałam napisać, że podpisuję się pod tym..
Jeszcze teraz zaczęła się szkoła /przedszkola/ żłobki i słucham w pracy opowieści koleżanek.. robię dobrą minę do złej gry, a w sercu rozgrywa się dramat.. to takie męczące.. A jeszcze podpytują kiedy ja.. A ja obracam wszystko w żart, choć do śmiechu mi nie jest.
Ale dziś jakieś 5-6 dpo, więc tli się ta moja nadzieja, że tym razem się uda..
Kciuki za Twoją owulację, owocnych ❤ w najbliższym czasie 😎Clausix lubi tę wiadomość
23.12.2020 - ⏸️ 🍀
03.01.2021 - 💔6 tc
04.01.2021 - pierwsza (i ostatnia) wizyta
---
24.05.2021- sono-HSG - lewy jajowód drożny, prawy udrożniono -
Ja Wam powiem że na poczatku nie poruszałam tego tematu, że mam jakiś problem, że ronie itd A teraz stwierdzilam ze trzeba ludziom uswiadomic że to jest problem A nie czyjes widzimisie.nie że jestesmy wygodni i nie chcemy następnego dziecka tylko po prostu jest problem chorobowy I mówię o tym otwarcie, żeby uniknac glupiego dogadywania. Wiecie jak od razu szybko się temat urywa????! No bajka. Wystarczy mowic wprost A ludzi zatyka i nie wiedza co powiedzieć i się zamykaja.
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:Ja Wam powiem że na poczatku nie poruszałam tego tematu, że mam jakiś problem, że ronie itd A teraz stwierdzilam ze trzeba ludziom uswiadomic że to jest problem A nie czyjes widzimisie.nie że jestesmy wygodni i nie chcemy następnego dziecka tylko po prostu jest problem chorobowy I mówię o tym otwarcie, żeby uniknac glupiego dogadywania. Wiecie jak od razu szybko się temat urywa????! No bajka. Wystarczy mowic wprost A ludzi zatyka i nie wiedza co powiedzieć i się zamykaja.
Tak chyba najlepiej, ale ja jeszcze nie mam na to odwagi.. obracanie w żart, choć boli, jest chyba na tą chwilę jedyną formą "obrony" mojego organizmu.
Dziś jednak nawet humor dopisuje, bo chcę wierzyć, że w tym cyklu się uda i już nie będę się męczyć psychicznie ☺23.12.2020 - ⏸️ 🍀
03.01.2021 - 💔6 tc
---
Co do koleżanek to i ja nic nie mówię😔 powiedziałam jednej której naprawdę bardzo bardzo ufałam. Ucieszyłam się że jej się udało za pierwszym razem zajść w ciążę i to tylko z jednego razu bo dopiero podjęli decyzję o dzidzi. Ale powiem wam że od tamtej pory nie mówię jej już nic raz czy dwa powiedziałam i dostałam złote rady i wgl i już więcej nic a nic nikomu nie mówię bo po prostu mi dziwnie 🤔 rady typu wyluzuj, za bardzo chcecie itp itd. szczerze wyluzowalam i co nic a nic się nie udało😂31cs ten szczęśliwy ❤️
-
Tekst '' nie myśl o tym a na pewno sie uda'' dla mnie hit hitów... Nosz ku... No moze jak bym zapadła w śpiączkę na miesiąc to bym o tym nie myślała...
Właśnie Was nadrabiam po całym dniu
Dzien mi zlecial bardzo szybko i mam nadzieje ze kolejne tez będą lecieć...
Z dobrych wiadomości M jutro rano wyjeżdża i wraca w czwartek i w piątek znów jedzie i wraca w sobotę... Czyli plan ♥️ co drugi dzien do zrealizowania co do owu chyba będzie pod koniec tyg jak powinno być bo kłucie jajnika sie uspokoilo i sluz jescze nie taki jak byc powinien.
Miłego wieczoru laski 😘
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Taaaa kocham te rady "wyluzuj" "myśl o czymś innym" "cierpliwości"... Trochę jakby "za wszelką cenę nie myśl o niebieskim słoniu" 😜
Nie zrozumie tego nikt kto nie był w podobnej sytuacji, nie umierał co miesiąc od nowa kiedy przychodzi 🐵, nie stresował się 846 pobieraniem krwi, nie nasikał na cały stos patyków, nie przejrzał całego internetu 48 razy w ciągu dnia sprawdzając czy dziwny ból pod lewym kolanem to przypadkiem nie wczesna ciąża...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 19:40
Achna, Alisek93, Reikja, Niezapominajka 🍀, awE, Mama8latka, Papillon, hannah_92 lubią tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix wrote:Taaaa kocham te rady "wyluzuj" "myśl o czymś innym" "cierpliwości"... Trochę jakby "za wszelką cenę nie myśl o niebieskim słoniu" 😜
Nie zrozumie tego nikt kto nie był w podobnej sytuacji, nie umierał co miesiąc od nowa kiedy przychodzi 🐵, nie stresował się 846 pobieraniem krwi, nie nasikał na cały stos patyków, nie przejrzał całego internetu 48 razy w ciągu dnia sprawdzając czy dziwny ból pod lewym kolanem to przypadkiem nie wczesna ciąża...
Bożeeee mam siostrę bliźniaczkę 😁😂 żyjesz moim zyciem haha 😂 tak jakby ktos opisywał mnie.... Ale wiem ze nas tutaj 'takich' jest masa.... Ale... Przeciez po każdej burzy wychodzi słońce ☀
W koncu los sie do nas uśmiechnie a wtedy będziemy strzelać minutowego focha ze nie możemy sie wcisnąć w ulubione spodnie 😂😁 każda z nas bedzie rosła zdrowo i okrągło.... Wierze w to ♥️♥️♥️
Clausix, awE, hannah_92 lubią tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Achna wrote:Bożeeee mam siostrę bliźniaczkę 😁😂 żyjesz moim zyciem haha 😂 tak jakby ktos opisywał mnie.... Ale wiem ze nas tutaj 'takich' jest masa.... Ale... Przeciez po każdej burzy wychodzi słońce ☀
W koncu los sie do nas uśmiechnie a wtedy będziemy strzelać minutowego focha ze nie możemy sie wcisnąć w ulubione spodnie 😂😁 każda z nas bedzie rosła zdrowo i okrągło.... Wierze w to ♥️♥️♥️
Liczę na piękne słońce tej jesieni 😁 wracam z pracy po 13h i jakoś się cieszę na serduszkowanie 😂 nie tak jak czasami - dobra płodne to trzeba, tylko tak serio pozytywnie. Może to dobry znak 😉32 lata, starania od 10.2019
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Ja raczej też nikomu nie mówię, bo te rady to są tyle warte co nic. Ale na siłę też nie ukrywam jeśli ktoś szczerze zapyta. A uwielbiam te rady szczególnie od osób, które zaszły w ciążę od pstryknięcia palcami. Ja jeszcze lubię powiedzonka "no przecież Wam się kiedyś uda" albo "młodzi jesteście, jeszcze macie czas". Ciekawe kiedy jest to magiczne 'kiedyś' i ile mam tego czasu. Nie wiem, które lepsze 🤦🏼♀️ Żadna nie zrozumie póki sama się w takiej sytuacji nie znajdzie, jak wiele empatii by w sobie nie miała. I nie zrozumie, że co miesiąc masz taki sam ból, nadzieję i strach i emocje potrafią się zmienić tego samego dnia, a najbardziej błaha sytuacja może Cię całkowicie rozwalić.
A co do serduszkowania to nie wiem czy to kwestia tych leków, ale miałam ochotę od rana do wieczora i wyobrażałam sobie jak plemniki w końcu dopadają moje uparte jajko 🤣🤣🤣Clausix, Karenira, Papillon, hannah_92 lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Mama8latka ja długo ukrywałam przed niektórymi, że ciążę straciłam. W pracy w kółko pytania kiedy ciąża, przecież zaraz rok od ślubu, lata lecą itd. albo jak jedna z dziewczyn będąc na macierzyńskim przyszła do pracy pochwalić się dzieckiem i do mnie zaraz teksty "nie chcesz takiego? patrz jakie fajne", a ja w środku rozwalona na milion kawałków z uśmiechem na twarzy odpowiadałam, że nie, nie chcę jeszcze... w końcu raz powiedziałam koleżance co się stało, bo już miałam dość, ona akurat z pracy odchodziła więc nie miała już komu wypaplać, a zresztą nie obchodziło mnie to wtedy. Szybko ucięła rozmowę i przeszłyśmy do innych tematów, ale już był dystans duży. Bardzo też boli mnie traktowanie mojej pierwszej ciąży jakby jej nie było. Raz była u Nas rodzina, byłam wtedy w połowie ciąży i ciotka wtedy do mnie coś powiedziała odnośnie tycia w ciąży "zobaczysz jak będziesz kiedyś w drugiej ciąży dopiero przytyjesz, teraz pierwsza to tak się nie tyje", ona wiedziała co się wcześniej stało, wszystko. Zabolało mnie to, no ale co zrobisz... Ludzie nie mają pojęcia jak bardzo mogą krzywdzić słowami Teraz też już od paru miesięcy pytania kiedy drugie, że mała różnica wieku jest najlepsza, że podczas karmienia jest najwięcej wpadek.....2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Kurde owulak negatywny... Szyjka otwarta... Działać czy czekać? 😂
Rano galareta, potem wodnisty, a teraz lepki... Czemu to jest takie trudne?! 😩☹️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 20:17
32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Papillon Ty optymistko szalona 😍 Oj żebyś mi kiedyś tą implantację wyczarowała 🧚🏻 tymi swoimi dobrymi myślami. Obiecuję, że się odwdzięczę, a w prezentach jestem całkiem niezła 🤭 Ja szczerze to nawet nie wiem czy bym uwierzyła, że się udało, bo przyzwyczaiłam się do tego, że się nie udaje.
Clausix, bo za często tam grzebiesz 😜 Sprawdzaj śluz raz dziennie to może będzie stały. Ja tam bym tak czy siak działała, jak ma się udać to się uda czy zaczniecie szybciej czy później 😊
Ajwii2 okropnie Cię potraktowała koleżanka, zero empatii 😔 Mogła chociaż słowo wsparcia powiedzieć. A ciocia... Z piekła rodem. Ludzie nie mają żadnego taktu. Ale masz tu nas, doceniamy Twoją pierwszą ciążę i wspieramy w staraniach 😊
Hannah ostatnio u gina byłaś w grudniu? Czy w między czasie byłaś u jakiegoś innego? Jak dla mnie to te Twoje cykle nie wyglądają źle, organizm to nie zegarek. Najważniejsze żeby lutealna była stała i prawidlowa 🙂
Mówię Wam dziewczyny kolejny raz, że wyczuwam we wrześniu, że tutaj zaświeci słońce 🍂☀️ajwii2, basia_siaa, Papillon, hannah_92 lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Niezapominajka 🍀 wrote:Papillon Ty optymistko szalona 😍 Oj żebyś mi kiedyś tą implantację wyczarowała 🧚🏻 tymi swoimi dobrymi myślami. Obiecuję, że się odwdzięczę, a w prezentach jestem całkiem niezła 🤭 Ja szczerze to nawet nie wiem czy bym uwierzyła, że się udało, bo przyzwyczaiłam się do tego, że się nie udaje.
Clausix, bo za często tam grzebiesz 😜 Sprawdzaj śluz raz dziennie to może będzie stały. Ja tam bym tak czy siak działała, jak ma się udać to się uda czy zaczniecie szybciej czy później 😊
Ajwii2 okropnie Cię potraktowała koleżanka, zero empatii 😔 Mogła chociaż słowo wsparcia powiedzieć. A ciocia... Z piekła rodem. Ludzie nie mają żadnego taktu. Ale masz tu nas, doceniamy Twoją pierwszą ciążę i wspieramy w staraniach 😊
Hannah ostatnio u gina byłaś w grudniu? Czy w między czasie byłaś u jakiegoś innego? Jak dla mnie to te Twoje cykle nie wyglądają źle, organizm to nie zegarek. Najważniejsze żeby lutealna była stała i prawidlowa 🙂
Mówię Wam dziewczyny kolejny raz, że wyczuwam we wrześniu, że tutaj zaświeci słońce 🍂☀️
Apka tak mówi, że sprawdzać przynajmniej 3 razy dziennie, to sprawdzam
I chyba idzie ta owulka bo M mnie wkurzył nieziemsko od samego wejścia do domu, a to zwykle koło owu mamy najgorsze kłótnie haha32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Kochana jak jest ochota to dajesz spontana :p 😁 a najlepsze sexy wychodzą po kłótni na zgode haha
Clausix lubi tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Niezapominajka 🍀 wrote:Papillon Ty optymistko szalona 😍 Oj żebyś mi kiedyś tą implantację wyczarowała 🧚🏻 tymi swoimi dobrymi myślami. Obiecuję, że się odwdzięczę, a w prezentach jestem całkiem niezła 🤭 Ja szczerze to nawet nie wiem czy bym uwierzyła, że się udało, bo przyzwyczaiłam się do tego, że się nie udaje.
Mówię Wam dziewczyny kolejny raz, że wyczuwam we wrześniu, że tutaj zaświeci słońce 🍂☀️
Niezapominajka, wiem, że to mało śmieszne, ale jednak rozbawiłaś mnie tym, że może byś nie uwierzyła, bo ostatnio tak samo pomyślałam 🤣 tak chcę zobaczyć dwie kreski, a jak się pojawią (oooobyyyyy), to nie wiem czy uwierzę 🤪
W ogóle na początku miałam taką wizję radości po wysiusianiu II, ale po tylu testach chyba już zabiłam w sobie tą wizję, bo wydaje się tak nierealna i nieprawdziwa. Aż się boję jakbym naprawdę zareagowała 😉 może byłaby to mieszanka płaczu z radości, wzruszenia i niedowierzania .. tak chciałabym, żeby się to spełniło.
Mimo wszystko wierzę, że będziemy oglądać sporo pozytywnych testów w tym miesiącu 👍 życzę tego każdej z Was ❤ Przecież marzenia są po to, aby się spełniały 😊Papillon, unify lubią tę wiadomość
23.12.2020 - ⏸️ 🍀
03.01.2021 - 💔6 tc
---
Niezapominajka dziękuję :*
Też czuję, że wrzesień tutaj będzie szczęśliwy w dwie kreseczki Dla mnie 2 lata temu był, to teraz dla Was musi. Moja przewidywana owu wypada gdzieś ok. 24 września także najwcześniej to w październiku mam termin na @
Zamówiłam suple ostatecznie w gemini w sobotę i mi się tak dłuży, dopiero dostałam maila, że kompletują wrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 21:27
2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
awE wrote:Niezapominajka, wiem, że to mało śmieszne, ale jednak rozbawiłaś mnie tym, że może byś nie uwierzyła, bo ostatnio tak samo pomyślałam 🤣 tak chcę zobaczyć dwie kreski, a jak się pojawią (oooobyyyyy), to nie wiem czy uwierzę 🤪
W ogóle na początku miałam taką wizję radości po wysiusianiu II, ale po tylu testach chyba już zabiłam w sobie tą wizję, bo wydaje się tak nierealna i nieprawdziwa. Aż się boję jakbym naprawdę zareagowała 😉 może byłaby to mieszanka płaczu z radości, wzruszenia i niedowierzania .. tak chciałabym, żeby się to spełniło.
Mimo wszystko wierzę, że będziemy oglądać sporo pozytywnych testów w tym miesiącu 👍 życzę tego każdej z Was ❤ Przecież marzenia są po to, aby się spełniały 😊
Ja już jestem na tym etapie, że nie ucieszę się z dwóch kresek... pójdę na betę, potem na kolejną, potem na usg itd itd... może na usg w 12 tygodniu w końcu uwierzę i się ucieszę
Znaczy na pewno będzie radość jak wysikam kreski, ale nie taka turbo jak na filmach chyba wiecie o czym mówię... zaraz będzie myśl, że to szczęście się zaraz skończy itp.32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Kolejny dzień owulaki se jaja ze mnie robią... Kreski coraz bledsze 🙈🙈🙈🙈
Zapasy się kończą przez to sikanie od 7dc 🙈😂😁
Jutro trzeba rosmanna odwiedzić uzupełnić braki.
Za miesiąc ja i syn mamy urodziny 🎂 skoro moj mąż 5 lat temu dostał na urodziny prezent w postaci 2 kresek to moze teraz będą dla nas owocne urodziny 🎂 tego sobie życzę 😁04.11.2021 ⏸️🍀
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
ajwii2 wrote:Mama8latka ja długo ukrywałam przed niektórymi, że ciążę straciłam. W pracy w kółko pytania kiedy ciąża, przecież zaraz rok od ślubu, lata lecą itd. albo jak jedna z dziewczyn będąc na macierzyńskim przyszła do pracy pochwalić się dzieckiem i do mnie zaraz teksty "nie chcesz takiego? patrz jakie fajne", a ja w środku rozwalona na milion kawałków z uśmiechem na twarzy odpowiadałam, że nie, nie chcę jeszcze... w końcu raz powiedziałam koleżance co się stało, bo już miałam dość, ona akurat z pracy odchodziła więc nie miała już komu wypaplać, a zresztą nie obchodziło mnie to wtedy. Szybko ucięła rozmowę i przeszłyśmy do innych tematów, ale już był dystans duży. Bardzo też boli mnie traktowanie mojej pierwszej ciąży jakby jej nie było. Raz była u Nas rodzina, byłam wtedy w połowie ciąży i ciotka wtedy do mnie coś powiedziała odnośnie tycia w ciąży "zobaczysz jak będziesz kiedyś w drugiej ciąży dopiero przytyjesz, teraz pierwsza to tak się nie tyje", ona wiedziała co się wcześniej stało, wszystko. Zabolało mnie to, no ale co zrobisz... Ludzie nie mają pojęcia jak bardzo mogą krzywdzić słowami Teraz też już od paru miesięcy pytania kiedy drugie, że mała różnica wieku jest najlepsza, że podczas karmienia jest najwięcej wpadek.....
No o tyle ich rozumiem bo nikt nie był w takiej sytuacji z mojego otoczenia, a ja nie byłam na tyle otwarta zeby im pokazac jak w bardzo złym stanie bylam po powrotach ze szpitala. Plakalam w zaciszu pokoju A po wyjściu mowilam że będzie dobrze. Naprawdę nikt nie jest w stanie wyobrazic se tego wszystkiego co my przechodzimy... tylko MY kobiety w podobnej sytuacji zrozumiemy się najlepiej i tylko MY wiemy jakich pytań lepiej nie zadawac, jak nie komentowac i nie wprawic drugiej osoby w zakłopotanie.👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Achna wrote:Kolejny dzień owulaki se jaja ze mnie robią... Kreski coraz bledsze 🙈🙈🙈🙈
Zapasy się kończą przez to sikanie od 7dc 🙈😂😁
Jutro trzeba rosmanna odwiedzić uzupełnić braki.
Za miesiąc ja i syn mamy urodziny 🎂 skoro moj mąż 5 lat temu dostał na urodziny prezent w postaci 2 kresek to moze teraz będą dla nas owocne urodziny 🎂 tego sobie życzę 😁
Mój po wyschnięciu sporo ciemniejszy jest i wygląda jak prawie pozytyw, ale po 5 minutach był negatywny.
(Testuję czy umiem wrzucić zdjęcie na forum )
Wczorajszy to w ogóle blady na maxa, za dużo wypiłam Myślę, że jutro będzie pozytywny i w 15dc owu.32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."