Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sisi25 wrote:Widzialyscie nowe zalecenia odnośnie planowania ciąży w obecnej sytuacji? Co o tym myślicie?
"Kobietom planującym ciążę zaleca się odłożenie planów prokreacyjnych do czasu unormowania się sytuacji epidemiologicznej"
Nie widziałam nigdzie takiego wpisu. Gdzie takie coś znalazłaś? -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Nie widziałam nigdzie takiego wpisu. Gdzie takie coś znalazłaś?
I ogólnie jest to w dokumencie opublikowanym przez konsultantów krajowych ds. perinatologii i ginekologii. Mama ginekolog też o tym mówiła na ig --> profil fundacjaernesta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziulix3 wrote:Ja nic nie odkładam. Szkoda każdego miesiąca. Jak się uda będę szczęśliwa i będę robić wszystko żeby było jak najlepiej. Ukochany zaczął od dziś jeść suplement na nasienie. Mysle, ze za dwa miechy mogę być już w ciąży 😁
Jestem tego samego zdania co Ty niełatwo na pewno od tak nagle odłożyć starań kobietom, które walczą o dziecko kilka lat.Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Gdzieś była tyle czasu?! Nie ujeździłaś swojego? 😂
Haha wariatka 🙈🙈🙈 😁😁😁
Od poniedziałku dopadly mnie znowu zatoki i potworny ale to mega potworny ból głowy 😶😶 myślałam że umrę i od czwartku biorę antybiotyk 🥴🥴
Nie zajezdzilam boooo dopiero od jutra mogę wrócić do 🐝🐝🐝 po tym zabiegu co mialam tydz temu w środę. Więc jutro mój M niech się boi haha 😂 😂 🤣 🤣madziulix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wróciłam z pracy-zmęczoną i zzimno jak pierun 🥶🥶🥶 ale mąż przygotowal ciepłą miętę jutro dzień odpovzybku i w pon na 8h znowu do pracy 🤮 a moi w domu.... Gdzie tu sprawiedliwośćStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Madziulix, Pysiek12 podziwiam Was 👏🏼 i wszystkich, którzy idą do pracy, bo muszą, bo inaczej nie działałoby nasze społeczeństwo. Ja pracuję w przedszkolu i mam swój gabinet fizjoterapii, więc od poniedziałku w domu... Zakupy robimy raz na dwa tygodnie sobie, mojej rodzince, babciom. Nie rozumiem beztroski ludzi, którzy nie muszą iść do pracy i traktują ten czas jako super okazję na spotkania, remontu itp. Widać jakie dało to efekty we Włoszech. Jeden z przyjaciół mojego S. w ten weekend był na domówce u znajomych, odwiedził obie babcie i pojechał do Białegostoku do rodziców dziewczyny... Możesz siedzieć w domu to siedź i nie narażaj innych chciałoby się powiedzieć...
-
nick nieaktualnyNom. Niektórzy są mega nieodpowiedzialni. Tak samo koło nas dwie kobiety wróciły z Włoch i poszły do fryzjera się odpicowac... na szczęście fryzjerka ogarnieta i zadzwoniła po policję... pewnie ich we Włoszech nie było stać to wróciły do PL do fryzjera i przy okazji zarazki porozsiewac...
Nade mną w mieszkaniu codziennie słyszę gromadkę znajomych jak sobie domówkę urządzają... -
madziulix3 wrote:Nom. Niektórzy są mega nieodpowiedzialni. Tak samo koło nas dwie kobiety wróciły z Włoch i poszły do fryzjera się odpicowac... na szczęście fryzjerka ogarnieta i zadzwoniła po policję... pewnie ich we Włoszech nie było stać to wróciły do PL do fryzjera i przy okazji zarazki porozsiewac...
Nade mną w mieszkaniu codziennie słyszę gromadkę znajomych jak sobie domówkę urządzają...
Masakra są Ci ludzie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja też już jutro do roboty, weekend soe kończy 🥴
I znowu od poniedz do piątku w robocie 🤷♀️🤷♀️
Ja dzis w końcu po 1,5 tyg się 🐝🐝 cóż za cudowne uczucie hahaha 😂😂😂🙈
Nie mam pomysłu na obiad dziś 🤷♀️🤔 jakieś propozycje Laski??
Która kiedy robi jaki teścik? 🍋🍋🍋⏳⏳⏳🤔 -
Ja jestem jak mówiłam branża spożywcza-dania gotowe i u nas duże zamówienia więc jest co. Robić... A. Na obiad:rosół, kotlety z cyca, ziemniaczkiem i jakaś sałatka (tata kupił )
Ja mam w planach od wtorku owulaki robic bo tez nie przestajemy chodz tez o tym myślałam ale moja metryka przypomniala mi ze nie ma co czekaćStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Co do ludzi-mi osobiście ręce w sklepie opadają jak zwraca sie uwage o odstep i ludzie ze on nie chory - ale nie pomysli ze moze byc nosicielem 😠 męczą mnie coraz bardziej takie wypady.... A w rodzinie i najbliższych znajomych na szczęście odpowiedzialni ludzie więc jestem zadowolona
Wczoraj z moim rozmawiałam o wakacjach i sa 2 opcje
1.jak otworza granice to sru do egiptu bo tam bezpiecznie
2.wakacje Pl-lubie nasz kraj ale pogoda mnie czasem dobija
I ostatniego wariantu nie wzielismy pod uwage - ze moge jiz byc w ciąży w tedy tylko PL i gdzieś gdzie blisko szpitali w razie WDixie lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Hej dziewczyny, my na obiad makaron ze szpinakiem i sosem śmietanowym z sojowej śmietany 😊 ja jeśli nie pojawi się w piątek @ to zatestuję w sobotę, ale nie robię sobie nadziei, bo temperatura nie wygląda obiecująco... Miłego dnia!
Pysiek12 lubi tę wiadomość