Brązowe plamienia przed okresem.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:hehehe... tak moj tak samo co by to bylo dziewczyny jak by to nasi faceci zachodzili w ciaze,,,, hehehe juz ich widze moj to by przytyl 100kilo w swojej ciazy hehe
Mój pewnie to samo chociaż może dzięki swojemu opanowaniu szybciej by mu się udało... tyle, że pewnie z roztargnienia nie ogarnąłby kiedy ma dni płodne -
czesc dziewczyny mam do Was pytanie wczoraj podczas siusiania zauwazylam krew nie wiem ile dokladnie jej bylo ale nie duzo i od tamtej pory nic...wczoraj szyjka macicy wysoko twarda i zamknieta i temperatura z dnia na dzien coraz wyzsza do tego bolą mnie piersi jajniki i podbrzusze. Nigdy nie mialam bolacych @ tak naprwade nigdy nie czulam ze bede miala @... wedlug testow owulacyjnych owulka byla 18 dc i 19dc bylo ♥ i czekam dzis 33dc test ciazowy negatywny nie wiem juz co myslec...Ktjk
-
I po @ wyszedł mi pozytywny test ciążowy,więc szybko do gina pobiegłam, a tam ani śladu ciąży, przypuszcza ,że mogłam poronić we wczesnym stadium i dlatego na teście jeszcze mi to pokazuje
-
nick nieaktualny
-
No ja poszłam do gina, po tym poście właśnie w związku z plamieniami i liczyłam ze możne przepisze mi luteinę czy cokolwiek ale nie przepisał nic i mówi ze nie mam czym się przejmować. I teraz nie wiem pójść do apteki i brać luteine na własną odpowiedzialność czy jednak nie brać ?[/url]
-
Marta8880 wrote:No ja poszłam do gina, po tym poście właśnie w związku z plamieniami i liczyłam ze możne przepisze mi luteinę czy cokolwiek ale nie przepisał nic i mówi ze nie mam czym się przejmować. I teraz nie wiem pójść do apteki i brać luteine na własną odpowiedzialność czy jednak nie brać ?
-
Cześć dziewczyny, mam bardzo podobny problem, tzn ok 3 dni przed każdą @ mam brązowe plamienia tzn jest to śluz z domieszką brązu. Dodatkowo ostatnio mój cykl znacznie się skrócił (26, 24 dni). Byłam u gina ale wg. niego wszystko jest w normie (żadnych badań nie zlecił), zrobił mi tylko usg dopochwowe (byłam akurat w okresie przed owulacyjnym) i ponoć jajeczko ładnie się rozwijało. Zobaczę jak będzie teraz (wczoraj pojawiło się delikatne plamienie) ale na razie brak PMS (a piersi przed @ zawsze mi puchną i bolą), zastanawiam się nad zmianą lekarza.1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Dziewczyny poratujecie mnie
W niedzielę miałam dostać okres ... ale pojawił się dopiero w poniedziałek(zawsze mam jak w zegarku) i był jakiś dziwny na początku przypominał krwawienie ale potem zaś było coraz to mniej. Wczoraj lekkie plamienia z dodatkiem brązu, a dziś tylko niteczki brązu..hmm Sama już nie wiem co to może być. Robiłam rano test i negatyw, piersi mnie swędzą i strasznie "pierdzę"
-
Hej u mnie tez tak z 2-3 dni mam plamienie brazowe zwiastujace okres. Badania robilam jakis czas temu calkiem nie dawno i wszystko w normie to znaczy badania hormonalne z krwi tarczyce , prolaktyne, przeciwciala itd wszystko w normie to samo z badaniem usg narzadow rodnych wszystko w normie , dodatkowo cytologia tez wszystko w porzadku, a plamienia mam odkad pamietam. Moze taka nasza natura?
-
Ja niestety też od jakiś dwóch lat mam plamienia 2 dni przed okresem i dzień po. Nie przejmowałam się tym za bardzo dopóki nie zaczęliśmy z mężem starań o dziecko. Byłam ostatnio u ginekologa i przepisała mi duphaston w sumie bez skierowania na badanie poziomu progesteronu. Stwierdziła, że to pewnie niedomoga. Dzisiaj mija 10 dzień przyjmowania duphastonu i niestety po południu przyszły plamienia Sama nie wiem, czy zmienić ginekologa, czy zaczekać jeszcze jeden cykl
-
nick nieaktualny