X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brązowe plamienia przed okresem.
Odpowiedz

Brązowe plamienia przed okresem.

Oceń ten wątek:
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 08:11

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evaa wrote:
    hehehe... tak moj tak samo :) co by to bylo dziewczyny jak by to nasi faceci zachodzili w ciaze,,,, hehehe juz ich widze moj to by przytyl 100kilo :) w swojej ciazy hehe

Mój pewnie to samo :D chociaż może dzięki swojemu opanowaniu szybciej by mu się udało... tyle, że pewnie z roztargnienia nie ogarnąłby kiedy ma dni płodne :P

• Evaa Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 08:11

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • ktjk Debiutantka

Wysłany: 30 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny mam do Was pytanie wczoraj podczas siusiania zauwazylam krew nie wiem ile dokladnie jej bylo ale nie duzo i od tamtej pory nic...wczoraj szyjka macicy wysoko twarda i zamknieta i temperatura z dnia na dzien coraz wyzsza do tego bolą mnie piersi jajniki i podbrzusze. Nigdy nie mialam bolacych @ tak naprwade nigdy nie czulam ze bede miala @... wedlug testow owulacyjnych owulka byla 18 dc i 19dc bylo ♥ i czekam dzis 33dc test ciazowy negatywny nie wiem juz co myslec...

Ktjk
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm ciekawe, może za kilka dni wynik będzie pozytywny...

ktjk lubi tę wiadomość

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• ktjk Debiutantka

Wysłany: 30 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie tez tak myślę chociaz nie chce sie nastawiac a jesli do piatku nie bedzie @ pojde na betke powinna juz chyba wyjsc dobrze :-)

Ktjk
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam plamienia przek @ teraz jestem dzień po @ i też mam na dodatek pobolewa mnie brzuch, nie wiem co o tym myśleć:(

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po @ wyszedł mi pozytywny test ciążowy,więc szybko do gina pobiegłam, a tam ani śladu ciąży, przypuszcza ,że mogłam poronić we wczesnym stadium i dlatego na teście jeszcze mi to pokazuje :(

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może za młoda ciąża?

ita88 lubi tę wiadomość

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem ,ale lekarz stwierdził,że nie widzi żadnych oznak, a poza tym miałam miesiączkę i normalnie krawiłam, w poniedziałek zrobię betę...

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• m@lena Debiutantka

Wysłany: 7 października 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz zapisał luteinę na plamienie, zobaczymy

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a mój nawet tego nie dosłyszał, zobaczę jak będzie w kolejnej @, chociaż mam nadzieję,że już nie przyjdzie :)

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja poszłam do gina, po tym poście właśnie w związku z plamieniami i liczyłam ze możne przepisze mi luteinę czy cokolwiek ale nie przepisał nic :( i mówi ze nie mam czym się przejmować. I teraz nie wiem pójść do apteki i brać luteine na własną odpowiedzialność czy jednak nie brać ?

3jgx3e3kfxdd9uap.png[/url]
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta8880 wrote:
    No ja poszłam do gina, po tym poście właśnie w związku z plamieniami i liczyłam ze możne przepisze mi luteinę czy cokolwiek ale nie przepisał nic :( i mówi ze nie mam czym się przejmować. I teraz nie wiem pójść do apteki i brać luteine na własną odpowiedzialność czy jednak nie brać ?
    Ja mialam takie plamienia i gin nic sie zrobil a w ciaze zaszlam :-). Zbadaj progesteron, moze jest zbyt niski :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Jolcia1985 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam bardzo podobny problem, tzn ok 3 dni przed każdą @ mam brązowe plamienia tzn jest to śluz z domieszką brązu. Dodatkowo ostatnio mój cykl znacznie się skrócił (26, 24 dni). Byłam u gina ale wg. niego wszystko jest w normie (żadnych badań nie zlecił), zrobił mi tylko usg dopochwowe (byłam akurat w okresie przed owulacyjnym) i ponoć jajeczko ładnie się rozwijało. Zobaczę jak będzie teraz (wczoraj pojawiło się delikatne plamienie) ale na razie brak PMS (a piersi przed @ zawsze mi puchną i bolą), zastanawiam się nad zmianą lekarza.

1 IUI X.2015 - :(, 2 IUI XI.2015 :(
    I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
    05.11.2016 Antoś ❤
    20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
    10.11.2018 jest ❤️😃 bracik

• nusia3 Nowa

Wysłany: 29 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poratujecie mnie :)
    W niedzielę miałam dostać okres ... ale pojawił się dopiero w poniedziałek(zawsze mam jak w zegarku) i był jakiś dziwny na początku przypominał krwawienie ale potem zaś było coraz to mniej. Wczoraj lekkie plamienia z dodatkiem brązu, a dziś tylko niteczki brązu..hmm Sama już nie wiem co to może być. Robiłam rano test i negatyw, piersi mnie swędzą i strasznie "pierdzę" :)

• Mimi1990 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie tez tak z 2-3 dni mam plamienie brazowe zwiastujace okres. Badania robilam jakis czas temu calkiem nie dawno i wszystko w normie to znaczy badania hormonalne z krwi tarczyce , prolaktyne, przeciwciala itd wszystko w normie to samo z badaniem usg narzadow rodnych wszystko w normie , dodatkowo cytologia tez wszystko w porzadku, a plamienia mam odkad pamietam. Moze taka nasza natura? :)

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie" wizyta 25.10
    5djyxzkrahkgkrme.png
    atdcjw4zvcdu9pxq.png
  • Ańdźka Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety też od jakiś dwóch lat mam plamienia 2 dni przed okresem i dzień po. Nie przejmowałam się tym za bardzo dopóki nie zaczęliśmy z mężem starań o dziecko. Byłam ostatnio u ginekologa i przepisała mi duphaston w sumie bez skierowania na badanie poziomu progesteronu. Stwierdziła, że to pewnie niedomoga. Dzisiaj mija 10 dzień przyjmowania duphastonu i niestety po południu przyszły plamienia :( Sama nie wiem, czy zmienić ginekologa, czy zaczekać jeszcze jeden cykl :(

oar89n7365w282rm.png
    8p3odqk3z3anr6pg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:01

• Ańdźka Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, a Ty też pierwszy cykl na duphastonie? Miałam nadzieję, że plamienia nie przyjdą i cykl zakończy się na zielono, a tu dzisiaj plamienie i wiem, że @ przyjdzie jak nic. Miałam nadzieję, że pozbędę się chociaż plamień...

oar89n7365w282rm.png
    8p3odqk3z3anr6pg.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ