Brązowe plamienia przed okresem.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też zawsze dzień/dwa mam plamienia czy jakby to nazwać taki dziwny "suchy" brązowy śluz... zawsze myślałam, że to nie powinno mnie niepokoić, nawet z żadnym lekarzem o tym nie rozmawiałam.. a teraz się zastanawiam... może jednak powinnam w lutym miałam TSH i prolaktyne badaną no i niby w normie ale ponoć jak dla staraczki to za wysokie trochę... ciekawe czy to może być przyczyną... po wizycie u endokrynologa może coś się okaże...
-
nick nieaktualnypatrycja87 wrote:Czyli wychodzi na to że warto zbadać tą prolaktynę, też nie wiem czy świrować ,ehhh, ta panika najgorsza
Może faktycznie prolaktyna to nasz problem... ja staram się na luzie podchodzić bo to oszaleć można... niby myślałam, że skoro mam wyniki w normie to jest ok... a dziewczyny mi uświadomiły, że norma dla staraczki jest inna... masakra... -
nick nieaktualnypatrycja87 wrote:Masz dopiero 2 cykl starań więc... a ja już zacznę 5. W dodatku z torbielem na jednym jajniku...
Wiem, wiem, że inne dziewczyny są w o wiele gorszej sytuacji niż ja... nam w zasadzie nie udało się w pierwszym cyklu i teraz zaczynamy drugi... Tyle, że ja taka jestem, że jak coś zaplanuje to muszę mieć to od razu, a jak się nie udaje to się podłamuję...
Mam nadzieję, że szybko uda Ci się zafasolkować pomimo tej torbieli, trzymam mocno kciukiEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvaa wrote:ja mam teraz plamienie,,, tzn nie jestono koloru brazowego... tylko sa w sluzie male niteczki krwi ... jestem ok 6-7 dni po owulacji... moze to po prostu krwawienie implantacyjne to u mnie...
Skoro w takim terminie to wydaje mi się, że to właśnie implantacyjne Raczej nie masz powodu do obaw, teraz tylko spokojnie czekaj do terminu @ i testuj Trzymam kciuki i życzę cierpliwości zarówno Tobie jak i sobie Pozdrawiam! -
nick nieaktualny