Brązowe plamienia przed okresem.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawi mnie ten lek o którym piszecie Ovarin ...na co go stosujecie konkretnie ?
i pytanie do was...odnośnie tych nieszczęsnych plamień.. czy okres również kończy się u was takim brązowym plamieniem ?01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
Czytałam o ovarinie. No i właśnie było napisane, że na PCOS.
Robiłam wczoraj progesteron : 41.13 nmol. Kurka, chyba słabo przy normie 5-74 (mniej więcej), słabo. Powtórzę jeszcze jutro.02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
Viola, jest suwak, a Ty nic nie piszesz !!02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita jeszcze nie ma @ więc nic straconego
Nie wiem jak to wcześniej u Ciebie było z tymi plamieniami..ale ich brak i tak uważam już za mały sukces
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualnysylwia1986 wrote:Luccecita jeszcze nie ma @ więc nic straconego
Nie wiem jak to wcześniej u Ciebie było z tymi plamieniami..ale ich brak i tak uważam już za mały sukces
no w poprzednim cyklu miałam 7 dni przed @ ! więc i tak się cieszę
a co u Ciebie? -
Kurcze to mega poprawa oby tak już zostało
Nie mówiąc już o tym że najlepiej aby nie było już ani plamień ani @
U mnie niestety ten miesiąc trochę do kitu...bo biore antybiotyk a tu 8 dc do owu niedaleko..eeeh
co do plamień zobaczę w tym mies jak będzie przy samym duphastonie, w zeszły mmies pierwszy raz na duphastonie i bromku miałam 7 dni plamień z dwudniową przerwą...nie czeje już tego kompletnie01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualnyCześć czy mogę was o coś zapytać?
otóż tak dziś mam 32 dc dwa dni temu miałam malenkie brazowe plamienie ( 30 dc) jednorazowa sytuacja wielkości główki od szpilki dwa dni mineły i nic zero @. Byłam w tym samym dniu co to plamienie u gina ciązy nie widział macica prawidłowa, test sikany też był negatywny. Powiedzcie mi skad takie plamienie? co ono może oznaczać? Zawsze jak miałam plamienie to tego samego dnia co właściwa @ przychodziła też bylo brazowe ale było dużo mocniejsze a tu tylko dwie kropelki na papierze toaletowym były. Co sądzicie?
dodam, ze na usg widoczna była przebyta owulacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 11:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita mi się zdarza plamić 7 a nawet do 10 dno przed @ i też moja gin mam wrażenie że leczy mnie na chybił trafił...
ale sama mi powiedziała że z tymi plamieniami to oni lekarze tak do końca nie wiedzą co je powoduje, bo nieraz wykluczą wszelkie możliwe przyczyny i plamienia nadal sąkania85 lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualnysylwia1986 wrote:ale sama mi powiedziała że z tymi plamieniami to oni lekarze tak do końca nie wiedzą co je powoduje, bo nieraz wykluczą wszelkie możliwe przyczyny i plamienia nadal są
no skad ja to znam. najpierw była diagnoza, że niedomoga lutealna
ze moze prolaktyna podwyższona
potem, że brak równowagi miedzy progiem, a estrogenami
a na koniec, że słabej jakości owulacja/ciałko żółte
i chyba ta ostatnia diagnoza jest najbardziej trafiona,bo hormony mam w normie, ale jak biorę Ovarin albo piłam Inofem (czyli suplementy na owulację) to mam zdecydowanie mniej plamień
a co u Ciebie ?