Bydgoszczanki łączmy się! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mojra1983 wrote:Hej u mnie cykl stracony pecherzyk nie pękł po ovitrelle (znowu). Od nastepnego cyklu mam miec gonal. Mialyscie stymulacje nim?6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Dziewczyny, w jakie dni przyjmuje Pani Doktor? Miałam się do niej zgłosić teraz w 10dc na monitoringu na Clo, a to wypadnie w sobotę i nie wiem czy iść w 9dc o ile w piątki przyjmuje, czy dopiero w 12dc...
-
Idę w piątek. Dzieki
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
w sylwestra mieliśmy ostatni nieudany transfer. Podjęliśmy decyzję o zmianie kliniki, już odebraliśmy z poprzedniej nasze dokumenty i aktualnie zastanawiamy się co dalej,.. 18 kwietnia mam laparoskopie i do tego czasu bym chciała już coś zdecydować
-
Kasztanek, wysyłam Tobie zaproszenie. Możesz przyjąć? Mam do Ciebie kilka pytań.
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
dziewczęta, info dla tych, którym wypadnie w dni wolne od pracy (np. niedziele i święta) zrobić badania krwi, bo tak np. im cykl wypadnie:
Szpital Biziel
Informacje umieszczone poniżej, dotyczą pacjentów, chcących wykonać w Szpitalnym Zakładzie Diagnostyki Laboratoryjnej badania odpłatnie.
Koszt pobrania materiału biologicznego do badań laboratoryjnych - 7,50 zł
Miejsce pobrania materiału biologicznego do badań laboratoryjnych:
- dni robocze, godziny 07:30-14:00 - Szpitalny Punkt Pobrań (budynek główny, zespół poradni i przychodni, I piętro, pokój 1021, 52 365 5370)
- dni robocze, godziny 14:30-18:00 - Oddział Kliniczny Medycyny Ratunkowej (budynek główny)
- dni wolne od pracy, godziny 08:00-18:00 - Oddział Kliniczny Medycyny Ratunkowej (budynek główny)http://ovufriend.pl/graph/5ecbba88813add7c6493c0535fb88d36 -
Jamajca wrote:kochana opowiesz jak było? 180 st w którą stronę?
Pozytywnie. Da się odczuć ogromną wiedzę i zaangażowanie doktora. To naprawdę zrobiło wrażenie. Wszystko jest w stanie wytłumaczyć, przedstawił konkretny plan, opowiedział dlaczego tak, a nie inaczej, co gdyby poszczególne etapy się nie powiodly. Czasem nie zgadzał się z leczeniem proponowanym przez innych, ale popierał to dowodami naukowymi, standardami z medycyny z całego świata właściwie. Przebadał mnie, męża. Zwrócił uwagę na każdy szczegół starań, nie tylko hormony, badania itp, ale i witaminy, dlaczego takie i dlaczego w takich dawkach, styl życia itp. Poczułam się pierwszy raz naprawdę bezpiecznie. Widać, że zależy im tam na utrzymaniu prestiżu miejsca, że każda ciąża to sukces, który jeszcze bardziej ten prestiż podnosi. Ja jestem zadowolona. Chce to potraktować jako ostatni już przystanek. Gdyby się nie udało, to in vitro. Ale chcę spróbować. Teraz będę oczyszczała ciało i umysł, mam kilka miesięcy przerwy, bo dostałam antykoncepcję na wyciszenie i uregulowanie tych cudów, które się zadziały w moim organizmie (również miałam wytłumaczone dlaczego antykoncepcja, dlaczego taka jest odpowiednia, dlaczego tyle czasu itp.). Jestem dobrej myśli. Jakby ktoś w końcu wziął mnie za rękę i zaczął prowadzić.Jamajca lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
Kasztanek, a wcześniej u jakich lekarzy byłaś?
-
Dr Kłyszejko, Zdrówko w Niemczu i jednorazowe wizyty w Invimedzie i Gamecie, obie w Gdyni.
Czasem na monitoringi jeździłam do dr Kolossy. Takich pomniejszych wizyt u lekarzy nie liczę, bo one niczego nie wniosły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 08:29
6.12.2022 💔 puste jajo
A powiedz mi proszę, jakie postępowanie miała wobec Ciebie dr Klyszejko, jakie działanie? Ja zaczęłam do niej chodzić, nie wiem czy mi pomoże bo takiej pewności nikt dać nie może, ale wywarła na mnie ogromne wrażenie, w porównaniu do lekarzy, z którymi miałam wcześniej styczność.