CEL:Sylwek 2015/2016 juz w 3:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Noworoczne zyczenia
Ja ze swojejj strony dziewczynki zycze Wam i Waszym parterom/mezom duzo sily i wytrwalosci ..oby ten rok byl lepszy i bardziej owocny od poprzedniego.. aby wyniki w Nowym roku was zaskoczyly i zakonczyly sie zielonoscia
a od str nie dzieciastej .. zycze Wam zdrówka bo to najwazniejsze, szczescia spełnienia osobistego, zawodowego, parterskiego abyscie w tym roku i w nastepnych robily to co lubicie, rozwijaly swoje pasje i z kazdym dniem odnajdywaly w sobie to co w Nas jest najlepsze .. wspolnego gotowania, spacerow, wycieczek zarabistego sexu kupe kasy co by sobie dogadzac
i tego czego nam wszytskim chyba brakuje..troche spokoju .. i mozliwosci zadbania o nasze kobiece ja duzo sexapilu
jesli macie zwierzaczki to niech beda Waszymi przyjaciolmi dbajcie o nie bo to skarby ktore czuja co nam w duszy gra
Buziaki
ale sie rozpisalam chyba jestem jeszcze pod wplywemStaraczka23 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A sprobuj se z niego nie wywiazac to dupsko spiore
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Lucy91 wrote:Nie bij :-*
Lucy91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej cóż to za zakład?
kurde niewiem czy owulacje mam ale chyba wykres sie by nie mylil z temp bo tak mnie piersi pieką ze szok a dzisiaj sutki bolą i są takie ciężkie a temp rośnie sobie wczoraj nie wpisałam bo nie chcialam mylić godzinyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Hej cóż to za zakład?
kurde niewiem czy owulacje mam ale chyba wykres sie by nie mylil z temp bo tak mnie piersi pieką ze szok a dzisiaj sutki bolą i są takie ciężkie a temp rośnie sobie wczoraj nie wpisałam bo nie chcialam mylić godziny
pózniej Kierzynka sie po tym zakladzie zalozyla i zaszla chyba po kilku miesiacach nie pamietam chyba po 6
no i teraz jak Kierzynka zaszła to wypadło na Lucy heheh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Na watku Wieczornica Winem zakrapiana zaczeło sie od Anutki- załozylam sie z nia ze w ciagu roku zajjdzie w ciaze.. zaszla miesiac od zakladu
pózniej Kierzynka sie po tym zakladzie zalozyla i zaszla chyba po kilku miesiacach nie pamietam chyba po 6
no i teraz jak Kierzynka zaszła to wypadło na Lucy heheh
Oby się udało -
nick nieaktualny
-
ja ostatnio zapracowana
dzis bylismy z mezem na badaniach .. to ostatnie przed wizyta w Novum.. ehh.. w sumie na cuda nie licze..ale moze cos sie poprawi ....Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
noo to widze ze gorno sie powieksza
ja mam nadzieje ze do grudnia 2015 po prostuujrze II kreski .. a w sylwestra moge byc choc w 1 miesiecauodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny to ja też się dołączę. .ja narażie nie mogę się starać bo 30 grudnia miałam robione lyzeczkowanie w 10 tyg ciąży z powodu pustego jaja plodowego mam już jednego synka który ma 2,5 roku ale bardzo pragnę drugiego choć ta przerwa teraz w staraniach jest mi parze potrzebna bo psy china musi odpocząć. ..
Dziewczyny opowiedz cie coś o sobie długo się staracie????
Mam jeszcze takie py tanie pisałam do lekarza za ile mogę zacząć starania napisał mi ze po 2 miesiączkach a czy to krwawienie po lyzeczkowaniu liczy się jako pierwsza miesiączka czy nie???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chyba nie mam siły czekać na 2 kreski, aż do grudnia, ale różnie może być.Paulina27 wrote:Dziewczyny opowiedz cie coś o sobie długo się staracie????