CEL:Sylwek 2015/2016 juz w 3:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRadość to mało powiedziane ale mi towarzysza rrównież obawy przed poronieniem nie wiem czemu mam złe przeczucia mowioam mężowi kazal sie uspokoic i kierował na inny temat zebym nie myślała, jak będzie ok do 12 tyg to bede happy
zycze wam avy spełniło sie to marzenie -
Ja też się dołączam!! Bojowo jestem nastawiona, bo byłam pewna,że już w 2014 się uda,a teraz to już w ogóle..!! Biedny ten mój Mąż.. Ten cykl odpada, bo chyba bezowulacyjny jest,niestety... ale od następnego to już starania na pełnych obrotach.. No i też zgubiłam mój termometr,nowy w drodze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, chętnie do Was dołącze czyli Cel:Sylwek 2015/2016 już w 3 :)oby ten rok był dla nas wszystkich szczęśliwy i owocny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja nadal tak nie wierzę wczoraj powtorzylam znowu test i druga kreska znowu sie cieszylam jak by to pierwszy test byl, za tydzień mam piersze usg a tak sie boje czy bedzie serduszko czy bedzie widac zarodek bo tyle tu pisaly laski o pustych jajach plodowych czy pecherzykach ech w napięciu jestem
-
Staraczka23 wrote:Dziewczyny a ja nadal tak nie wierzę wczoraj powtorzylam znowu test i druga kreska znowu sie cieszylam jak by to pierwszy test byl, za tydzień mam piersze usg a tak sie boje czy bedzie serduszko czy bedzie widac zarodek bo tyle tu pisaly laski o pustych jajach plodowych czy pecherzykach ech w napięciu jestemBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyBierzecie kwas foliowy?
tyle tez o sluzie piszecie ja go nie zauwazylam w plodne a jednak sie udalo i ten kwas fokiowy bralam, ogolnie mozecie brac witaminy dla kobiet w ciazy bo moga pomóc
trzymam kciuki za tydzień mam wizyte niewiem czy bedzie fair jak pokaze wam usg moze sie hm zauroczycie -
nick nieaktualny