CEL:Sylwek 2015/2016 juz w 3:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:Ja chyba nie mam siły czekać na 2 kreski, aż do grudnia, ale różnie może być.
Ja od czerwca czekam na fasolkę. Teraz mam przerwę przymusową i jadę na tabletkach anty, i mam nadzieję, że zaskoczę z odstawienia już w marcu. Chociaż jak patrzę na kalendarz chiński określający płeć to może do kwietnia poczekam hahaha
No ja niestety też mam przerwę przymusowa... I pewnie zacznę tez od marca...wytrzymaszkoda nie mamy wyjścia musimy wytrzymać. .. a ty dlaczego musisz czekać?
-
nick nieaktualny
-
Paulina ja staram się od ponad roku. W wrześniu byłam na badaniach które wykazało niedoczynność tarczycy i hiperprolaktylemie.
Wszystko udało się zbić w miesiąc wiec w sumie zaczęliśmy z lepszymi wynikami w październikuBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyKurde takie mierzenie pod pacha
wiem nie ta pora ale sprawdzilam temp w pochwie 37,17 w ustach 37,11 a pod pachą 36,68
myslicie ze moge od jutra mierzyc w ustach pod językiem (mam 7dpo) czy lepiej od nowego cyklu jesli w tym sie nie uda zafasolkowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, jak sobie myślę o tych planach na Sylwestra we 3 to mi się przypomina rozmowa z moim K a propos koncertu, na który chciałam jechać w kwietniu. Akurat były miejca tylko na płycie. Ja stwierdziłam, że to nie problem na co K stwierdził że nie ma mowy bo jak to sobie wyobrażam w wysokiej ciąży szaleć w tych tłumach ehhhh marzyciel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 10:38
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:To i ja dolaczam choc coraz bardziej zdaje sobie sprawe, ze takich spraw jak dziecko a tym bardziej jego narodziny nie da sie zaplanowac
Ja też coraz bardziej zdaje sobie z tego sprawę. .... w dzisiejszych czasach wszystko można kupić ale dziecka ciąży i zdrowia się nie da... to z góry idzie ale Fatimy bądź dobrej nadzieji ja właśnie w 6 cyklu zaszłam w ciążę choć już jej nie ma ale się udało. ..pozdrawiamFatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie co ja częściej myślę ze nie jest mi dane nosic maleństwo ppd sercem jakas kara boska
od 3 lat nie udaje sie a jak sie udało nie miałam pojęcia ze w ciąży jestem jedynie ostry bol jajnika co za tym poszlo ciąża jajowodowa plus guz na jajniku w efekcie usuniety lewy przydatek -
nick nieaktualny
-
To i ja dołączam się do Was. Zastanawialiśmy się z Mężem, czy pójdziemy gdzieś w Sylwestra 2014/2015, bo kasy szkoda, ale doszliśmy do wniosku, że to może być nasz ostatni Sylwek na przestrzeni kolejnych kilku lat, bo przecież MUSIMY mieć dzidziusia, więc planujemy, abym w grudniu miała już dzieciaczka w brzuchu, a najlepiej, aby było już tuż przed rozwiązaniem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny