Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaliope teraz już tylko do przodu, dobrze, że już po
Kaliope lubi tę wiadomość
👱♀️43
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
Wyleczony Helicobacter pylori, refluks, alergia, astma
Endometrioza wyciszona
Nieregularne cykle
• pierwsza ciąża po 4 latach starań, stracona w 12tyg., serduszko przestało bić 10-11 tydzień 💔
•2024 dwie ciążę biochemiczne kwiecień i wrzesień
👨🦰 46
•nadciśnienie ustabilizowane
•cukrzyca ustabilizowana siofor -
Kaliope wrote:Hej Dziewczyny, dzięki za trzymanie kciuków. Jestem już po. Lewy jajowód niedrożny, lekarz usunął parę zrostów ale nie dało się udrożnić. Prawy dobrze drożny.
Jakieś maleńkie ognisko endometriozy w tylnej części miednicy, w miejscu, w którym teoretycznie nie ma to wpływu na implantację i zajście. Usunął je. Na wyniki komórek plazmy, nk i histeroskopii muszę czekać. Jakoś tam jeszcze jeden marker dałam do oznaczenia. Zobaczymy. Nie widział żadnych cech stanu zapalnego.
Kaliope, cieszę się że już po... jak się czujesz z wynikami zabiegu, zadowolona , czy nie bardzo? zdolowała cię niedrożność lewego , czy może czujesz ulgę że prawy drozny ?Kaliope lubi tę wiadomość
♀️&♂️ '95: 17 cykl od początku starań -zawieszony
📌kariotypy OK
👱♀️: LUF, zaburzenia owulacji, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅ brak p.cial przeciwplemnikowych
❌️6 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
❌️Polip w macicy
‼️ wykryto obecność jaj pasożyta.
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min ⚠️
✅USG ok, brak żpn
🔜
Przerwa w staraniach
04.2025- Leczenie pasożytów
5.05- Histeroskopia
05.2025- biopsja endometrium
06/07. 2025?- Drożność z lipiodolem -
Czerwiec- powrót do starań?
⏰️ 09/10.2025 - klinika -
flotek wrote:Ja dzisiaj dziewczyny pójdę po test, jutro rano zrobię (11 dpo) ale będzie biel 🙉 Mam wrażenie że poza dużą ilością śluzu nic szczególnego nie zaobserwowałam, wszystko jak na @ ☹️ Mówię wam, wodospad będzie jak nic. Jeszcze mam umówionego gina na za 5 dni bo wyskoczyło mi jakieś dziadostwo 😅 Oczywiście boli brzuch jak na @ - 4 dni przed terminem oczywiście jak w każdym nieudanym cyklu 🙃🙃
Ja trzymam strasznie mocno kciukasy 🤞 Kciukasy również na kolejne cykle!!
Pamiętaj, że dużo dziewczyn pisze o bólach jak na okres, a test i tak wychodzi pozytywnyzobaczysz jutro - do tego czasu zaciskam paluchy 🤞
flotek lubi tę wiadomość
👱37 🧔42 + 😺😺
Starania od 02.2023
05.2023 - 5t 💔
08.2023 - 6t 💔
02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
03.2025 - cykl naturalny + Acard75
"I to kiedyś minie..." -
Hej, wpadłam zostawić wam 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠.
Jesteśmy już po pierwszym USG i mamy całe 0.56cm bobasa z serduszkiem 🥰
Widziałam że powoli się rozkrecacie z 🫛. Niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie 🥰PaulinKA, Tarisal, Katarena, Kaliope, Płotka, Diancia99, Chochlik12, BarbaraAnna, DreamBee, cysterka95, Darka101, Mstka, Olisska, Maniaaa., Jabłkowesny, Deyansu, Darrika, Loraa, Belia, Slava, almost.there, ellevv, Paulina66, Zbuntowana, AnMiPe, hakorośl, Monini15, Pacynka, Lisik, Marcia03, Olalexa, Pdes, Saule, Ilka96, Lena93, dailydamn, kitka_ lubią tę wiadomość
-
PaulinKA wrote:Kaliope, cieszę się że już po... jak się czujesz z wynikami zabiegu, zadowolona , czy nie bardzo? zdolowała cię niedrożność lewego , czy może czujesz ulgę że prawy drozny ?
Zdołowała. Moje szanse na naturalne poczęcie zmniejszyły się właśnie o 50% do tych wszystkich rzeczy, które już miałam. No nic. Będę mieć nadzieję, że ten drugi nie ma zaburzonych funkcji, bo drożny nie znaczy funkcyjny 🤷♂️
Co tam. Myśliwce F15, Migi i Eurofightery latają na jednym silniku, to i ja dam radę.Płotka, Tarisal, Pogubiona, Katarena, BarbaraAnna, DreamBee, cysterka95, Mstka, Deyansu, Darrika, Slava, Monini15, Marcia03 lubią tę wiadomość
Ja: 35, on: 34
✅IO w remisji- Metformina 2000 mg, usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
📍AMH 22 ng/ml
📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód
❌przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
❌02.04.2025- chlamydia w posiewie- Azytromycyna
20.03.2025 ⏸️- beta 233
02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
09.04.2025 jest serduszkocrl 0,46 cm
📆24.04.2025- kontrola
📆07.05.2025- kontrola
-
Cześć dziewczyny, witam się tutaj pierwszy raz w nowym roku. W końcu zebrałam się, żeby się odezwać. Niektóre mogą kojarzyć mnie z wątku listopadowego, który zakończył się dla mnie spełnionym marzeniem. Byłam z Wami też na bieżąco cały grudzień, chociaż rzadko się odzywałam. Przed świętami byłam na pierwszej wizycie u ginekologa, który potwierdził ciążę, widzieliśmy bijące serduszko i wszystko było prawidłowo. W święta powiedzieliśmy rodzinie, byliśmy tacy szczęśliwi i nic nie zwiastowało tego, że 2 tygodnie później świat się dla nas zatrzyma 💔 w Sylwestra okazało się, że zarodek nie urósł od poprzedniej wizyty, brak akcji serca. Do dziś jeszcze nie do końca do mnie dociera co się stało... spędziłam ciężkie 4 dni w szpitalu, które skończyły się łyżeczkowaniem. Mimo podawania tabletek przez 3 dni cały pęcherzyk wciąż był w macicy, krwawienie wystąpiło tylko jednego dnia, czułam jakby moje ciało nie chciało oddać tego dzidziusia mimo, że przecież już nie było o co walczyć... Próbuję jakoś się pozbierać, nie jest łatwo i jeszcze pewnie długo nie będzie. Niby się słyszy, że to się zdarza, ale chyba nikt nie jest na to gotowy i ciężko zrozumieć dlaczego akurat ja.
Chciałam powiedzieć, że bardzo mocno trzymam za Was kciuki w tym miesiącu, gratuluję wszystkich dotychczasowych fasolek 🫛 i przytulam za biele i @ 🫂 staram się Was podczytywać regularnie i mam nadzieję, że w przyszłych miesiącach znowu będę mogła do Was dołączyć 🥹Diancia99 lubi tę wiadomość
30 👰🏼♀️ 32 🤵🏻
11.2024 ⏸️
01.2025 💔🪽 9tc (poronienie zatrzymane 6+1)
🧬 V R2 hetero
🔬❌ homocysteina 8.4 umol/l, ferrytyna 25 ng/ml, wit D 44.3 ng/ml
🔜🏥 15.04 histeroskopia -
Kaliope , zatem bardzo mi przykro
Niedługo będę miała HSG i też boję się podobnej diagnozy... Choć ja od kiedy chodzę na monitoringi to i tak tylko w 1 jajniku mam rosnące pecherzyki (ale za to miesiac w miesiac )
Mam nadzieję, że uda Ci się tak "wyszkolić" ten drożny jajnik że będzie śmigał jak ta lala i niebawem da Ci piękną owulację....!Kaliope lubi tę wiadomość
♀️&♂️ '95: 17 cykl od początku starań -zawieszony
📌kariotypy OK
👱♀️: LUF, zaburzenia owulacji, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅ brak p.cial przeciwplemnikowych
❌️6 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
❌️Polip w macicy
‼️ wykryto obecność jaj pasożyta.
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min ⚠️
✅USG ok, brak żpn
🔜
Przerwa w staraniach
04.2025- Leczenie pasożytów
5.05- Histeroskopia
05.2025- biopsja endometrium
06/07. 2025?- Drożność z lipiodolem -
Czerwiec- powrót do starań?
⏰️ 09/10.2025 - klinika -
Runnerka wrote:Ellev, bardzo mi przykro, ten test wygladal bardzo obiecująco 😔
A co do zapalenia pęcherza to jestem chyba jakimś fenomenem, bo nigdy mnie to nie dopadło 😱
Dzisiaj w 9 d.c. mam monitoring w klinice i jeśli wszystko będzie ok to inseminacja lada dzień. Stresuje się, że pewnie jak na złość coś będzie nie tak i nic z tego nie będzie. Chciałabym już jak najszybciej "odebebnic" te inseminacje żeby móc w końcu podejść do in vitro...
@Runnerka tak daję tylko znać, że inseminacja nie jest koniecznością przed in vitro. Nie wymaga tego program rządowy, ani nie ma takich zaleceń odgórnych. To może być tylko zalecenie lekarza ze względu na obraz kliniczny Waszego przypadku.Kaliope, Deyansu lubią tę wiadomość
starania od 11.2023 o pierwsze dziecko
♀️ '86
✅️ AMH 2,62, sHSG, MUCH, hormony 2dc i 7dpo, tarczyca, cytologia
✅️histeroskopia, wycięty polip śr. 10 mm
✅️CD138
❌ hiperinsulinemia pod kontrolą, słaba ferrytyna
♂️ '74
✅️ zlecone badania ok
▶️ IVF, start 02.2025
❄️ I procedura - 5 blastek na zimowisku
❌ FET 5BB 08.04.2025, beta <2,3 mlU/ml -
Hej dziewczyny, daję znać jak „po” drożności wczorajszej. Generalnie byłam we wtorek na kwalifikacji, zrobiono mi wymaz i pobranie krwi - tu wszystko okej, dano mi dwie tabletki dopochwowe, żebym włożyła je sobie na noc… wczoraj pojechałam do szpitala, byłam tam od rana, dostałam „głupiego Jasia” i o 12 poszłam na drożność i okazało się że te dwie tabletki to za dużo, nie mogli założyć balonika, żeby przeszedł kontrast i odesłali mnie na salę, kazali wrócić w przyszłym cyklu. No krótko mówiąc od razu się rozryczałam, czułam się wkurwiona, załamana, no wiecie. Kolejny cykl w plecy tak w sumie, miałam mieć 14 stycznia wizytę, ale nie wiem czy będę ją miała dzwoniłam dziś do Gamety opowiedziałam co się stało i czekam na info od lekarza co z wizytą. No i drożność chyba zrobię już prywatnie, bo nie mogę znowu stracić 2 dni w pracy za miesiąc, tymbardziej że wyjeżdżam na ferie i też biorę urlop… no porażka, halo 2025 miałeś byłeś lepszy od 24???!!!Start starania: Marzec 2024
14 cs
9 cykli naturalnych ❌
4 cykle stymulowane (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)
04.03 - 🩸 Stymulacja Aromkiem i Clo🍀
18.04 - 🥚
30.04- testowanie
📆
14.04 - monitoring - 16x16mm
17.04 - monitoring - 19x18mm - endo 9 mm
18.04 - Ovitrelle 💉
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Kaliope, widzę że Ty po badaniu. Przykro mi że taki wynik, ale kiedyś coś słyszałam - może źle mówię, ale wydaje mi się że przy jednym niedrożnym jajowodzie nie ma tragedii, bo „przejmuje” komórkę ten drugi. Nie do końca wiem jak to opisać, ale pewnie któraś mnie poprawiStart starania: Marzec 2024
14 cs
9 cykli naturalnych ❌
4 cykle stymulowane (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)
04.03 - 🩸 Stymulacja Aromkiem i Clo🍀
18.04 - 🥚
30.04- testowanie
📆
14.04 - monitoring - 16x16mm
17.04 - monitoring - 19x18mm - endo 9 mm
18.04 - Ovitrelle 💉
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
PaulinKA wrote:Kaliope , zatem bardzo mi przykro
Niedługo będę miała HSG i też boję się podobnej diagnozy... Choć ja od kiedy chodzę na monitoringi to i tak tylko w 1 jajniku mam rosnące pecherzyki (ale za to miesiac w miesiac )
Mam nadzieję, że uda Ci się tak "wyszkolić" ten drożny jajnik że będzie śmigał jak ta lala i niebawem da Ci piękną owulację....!
Trzymam kciuki!
Tym się nie przejmujęjadę na gonadotropinach 😉 mam tą komfortową sytuację, że dzięki wysokiemu AMH bez problemu uzyskam więcej pęcherzyków także na prawym. Trzeba zwiększyć dawkę gonadptropin i po prostu nie przejmować się lewą stroną
Tak go „przykokszę”, że będzie owulował za dwa 😉
Deyansu lubi tę wiadomość
✅IO w remisji- Metformina 2000 mg, usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
📍AMH 22 ng/ml
📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód
20.03.2025 ⏸️- beta 233
📆24.04.2025- kontrola
📆07.05.2025- kontrola
-
AnMiPe wrote:Jeszcze raz Wam dziękuję dziewczyny za wszystkie rady. Jestem po wizycie u lekarza. Przedstawił mi dwie opcje, bardziej inwazyjną i mniej dla starań o dziecko. Przez naprawdę duży krwiomocz i ból dostałam od razu antybiotyk Cefox. Pytałam o posiew, ale powiedział, że to opóźni podanie leku o dobę, a ten jest uniwersalny najbardziej i nie będę musiała zwijać się z bólu.
O jak mnie denerwują Ci lekarze 😤 Mogłaś oddać mocz na posiew choćby od razu w przychodni i przyjąć pierwszą dawkę zaleconego antybiotyku. Jeśli w posiewie wyszłyby konkrety - antybiotyk szerokiego spektrum można wtedy zmieniać / dopasowywać. Po wzięciu dawki antybiotyku badania będą wychodziły zafałszowane. I tak się można bujać przez długie miesiące. Zalecza się, odnawia i tak w kółko.Tarisal lubi tę wiadomość
starania od 11.2023 o pierwsze dziecko
♀️ '86
✅️ AMH 2,62, sHSG, MUCH, hormony 2dc i 7dpo, tarczyca, cytologia
✅️histeroskopia, wycięty polip śr. 10 mm
✅️CD138
❌ hiperinsulinemia pod kontrolą, słaba ferrytyna
♂️ '74
✅️ zlecone badania ok
▶️ IVF, start 02.2025
❄️ I procedura - 5 blastek na zimowisku
❌ FET 5BB 08.04.2025, beta <2,3 mlU/ml -
Pogubiona wrote:Łączę się w bólu ostatnie noce. Jak zasnąć już się uda to tak głupie sny. Nawet koty, które w nocy są zazwyczaj super grzeczne ostatnio budziły mnie na zmianę. Już z mężem nawet śpimy osobno parę ostatnich dni, bo się non stop wierce i jakiekolwiek chrapanie od razu mnie wybudza.
Ale u nas jak zdarza się spać osobno jak chcemy się wyspać - mówię to ja, która parę lat na osobne kołdry nie chciała się zgodzić, teraz sama ucieka na kanapę jak nie usnę po godzinie
Myślę właśnie o Sreberku... Niech jej się wszystko poukłada ♥️
Rozumiem to, ja mojego czasem proszę żeby się do mnie tyłem odwrócił 🤣🤣 nie umiem zasnąć jak słyszę, że oddycha hahahaha tak wiem, skrajne to, ale co zrobię, męczę się potem niepotrzebnie przez pół nocy…
Odkąd mam świadomość, jak ważna jest ilość snu da hormonów staram się jakoś znajdować w tym balans… gdy wiem że jestem w trakcie ciężkiej nocy, po prostu idę nieco później do pracy (mam taki komfort na szczęście, bo pracuję zdalnie i mogę sobie na to pozwolić, potem ślęczę do 17-18 nad laptopem, ale z dwojga złego wolę chyba to 😅😅😅Pogubiona, kitka_ lubią tę wiadomość
15. cykl starań o 1. dziecko 👶🏻❤️
🐯 Ona, 28 lat – PCO/PCOS?, AMH 6,94 🤔
🦁 On, 26 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa (rezultaty 4 miesięcy diety, supli i ruchu):
🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
⚠️ Ruchliwość: A+B = 6% → 11,5% 🐢
⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉
⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷♀️
⚠️ HBA: 43%
Dieta, suplementacja i zdrowe nawyki – tego się trzymamy! 🥗💊🏃♂️
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Paulina66 bardzo mi przykro 🥲🥲
Paulina66 lubi tę wiadomość
15. cykl starań o 1. dziecko 👶🏻❤️
🐯 Ona, 28 lat – PCO/PCOS?, AMH 6,94 🤔
🦁 On, 26 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa (rezultaty 4 miesięcy diety, supli i ruchu):
🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
⚠️ Ruchliwość: A+B = 6% → 11,5% 🐢
⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉
⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷♀️
⚠️ HBA: 43%
Dieta, suplementacja i zdrowe nawyki – tego się trzymamy! 🥗💊🏃♂️
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
grazka0022 wrote:Kaliope, widzę że Ty po badaniu. Przykro mi że taki wynik, ale kiedyś coś słyszałam - może źle mówię, ale wydaje mi się że przy jednym niedrożnym jajowodzie nie ma tragedii, bo „przejmuje” komórkę ten drugi. Nie do końca wiem jak to opisać, ale pewnie któraś mnie poprawi
kitka_ lubi tę wiadomość
📍AMH 22 ng/ml
20.03.2025 ⏸️- beta 233
📆24.04.2025- kontrola
📆07.05.2025- kontrola
-
grazka0022 wrote:Hej dziewczyny, daję znać jak „po” drożności wczorajszej. Generalnie byłam we wtorek na kwalifikacji, zrobiono mi wymaz i pobranie krwi - tu wszystko okej, dano mi dwie tabletki dopochwowe, żebym włożyła je sobie na noc… wczoraj pojechałam do szpitala, byłam tam od rana, dostałam „głupiego Jasia” i o 12 poszłam na drożność i okazało się że te dwie tabletki to za dużo, nie mogli założyć balonika, żeby przeszedł kontrast i odesłali mnie na salę, kazali wrócić w przyszłym cyklu. No krótko mówiąc od razu się rozryczałam, czułam się wkurwiona, załamana, no wiecie. Kolejny cykl w plecy tak w sumie, miałam mieć 14 stycznia wizytę, ale nie wiem czy będę ją miała dzwoniłam dziś do Gamety opowiedziałam co się stało i czekam na info od lekarza co z wizytą. No i drożność chyba zrobię już prywatnie, bo nie mogę znowu stracić 2 dni w pracy za miesiąc, tymbardziej że wyjeżdżam na ferie i też biorę urlop… no porażka, halo 2025 miałeś byłeś lepszy od 24???!!!
Kolejna sytuacja, dzięki której jeszcze bardziej uświadamiam sobie, jak wygląda leczenie na nfz...
Szkoda, że tylko prywatnie lekarze są mili, precyzyjni i cytologia nie boli 😔♀️29 ♂️33
- 01.2024- odstawienie AH po 8 latach
- 03.2024 - początek starań
• brak owulacji 6msc,PCOS,brak suplementacji
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja,
♂️badanie nasienia ✅️, stymulacja cyklu,
♀️drożność jajowodów ✅️
🍀11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱 🥰🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 mIU/ml prog 19,38 ng/mL (13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 mIU/ml prog 21,24 ng/ml
• 5.03 betaHCG 1873,70 mIU prog 29,00 ng/ml
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 2.04 - z usg 8+4 mały miś 🐻 CRL 2,01cm ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm
prawdopodobnie dziewczynka 🩷🥰
28.04 - prenatalne I
5.05 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Kaliope wrote:Ta sytuacja, o której piszesz nazywa się fachowo cross-tubal- ovum pickup coś tam, jeśli dobrze pamiętam. przechwytywanie krzyżowe. Jest to biologicznie możliwe, bo choć większość tego nie wie, jajowody nie są sztywnymi strukturami, tylko giętkimi i ruchomymi. Mogą się trochę przemieścić, by wychwycić komórkę jajową z przeciwległego jajnika, ale jest to dość rzadkie zjawisko. Biorąc pod uwagę, że owulacja następuje (choć nie musi) naprzemiennie, realnie trzeba „wziąć na klatę”, że z jajnika, w którym jajowód jest niedrożny, szanse na zajście w ciążę są praktycznie zerowe.
Ale sa i sie zdarzają. 😊 W moim bliskim otoczeniu jest Sol35, która zaszla w ciążę wlasnie z owulacji z niedroznej strony. Czasem niemożliwe staje sie możliwe. Oczywiście, zgadzam sie, ze to nie jest sytuacja częsta, ale może się zdarzyć.
Druga sprawa, ze owu powinna być naprzemiennie, a mnie sie zdarza, ze jeden jajnik odpoczywa mi pol roku 🤷♀️ takze nigdy nie mów nigdy, trzeba próbować.
Sa jeszcze jakies inne metody drożności, które maja większą skuteczność udrazniania, ale niestety tu sie nie wypowiem, bo nie pamiętam dokładnie. Wiem, ze robi to polecany lekarz z Łodzi, czy to było selektywne HSG? Cos mi świta, ale mocno do weryfikacji ta cześć mojego posta.Kaliope, Deyansu lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
@Plotka dobrze, że to napisałaś ja chciałam, ale rozmyśliłam się , ale popieram Twoje zdanie w 1000%
@Kaliope polubiłam za migi latające na 1 silniku 🤣, a nie można spróbować za jakiś czas ponownie go udrożnić? Czy sprawa nie do odwroceniaKaliope, Płotka lubią tę wiadomość
👱♀️43
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
Wyleczony Helicobacter pylori, refluks, alergia, astma
Endometrioza wyciszona
Nieregularne cykle
• pierwsza ciąża po 4 latach starań, stracona w 12tyg., serduszko przestało bić 10-11 tydzień 💔
•2024 dwie ciążę biochemiczne kwiecień i wrzesień
👨🦰 46
•nadciśnienie ustabilizowane
•cukrzyca ustabilizowana siofor -
Pogubiona wrote:Pamiętaj, że dużo dziewczyn pisze o bólach jak na okres, a test i tak wychodzi pozytywny
zobaczysz jutro - do tego czasu zaciskam paluchy 🤞
W terminie powinien wyjść poprawnie a przed terminem to różnie bywa... 🙉Powodzenia wszystkim
Trzymam za was kciuki !