X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻‍🍼
Odpowiedz

Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻‍🍼

Oceń ten wątek:
  • Olisska Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @sreberko nawet nie wiem co napisać, trzymaj się tam kochana. Dużo siły życzę, musi byc dobrze 🙏🏻

Deyansu lubi tę wiadomość

2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
    •niedoczynność tarczycy(euthyrox 25)
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26
    03.25 - TSH 1,72

🤷🏼‍♀️Ona
    09.24- HSG oba jajowody drożne
    Badania 4dc
    FSH 6,44
    LH 3,24
    Estradiol 35
    Testosteron 26,62
    SHBG 31,70
    Prolaktyna 19,23
    AMH 4,72

💁🏼‍♂️On
    Ilość plemników 224 mln
    Koncentracja 44 mln
    Ruch a 35%, ruch b 33%
    Morfologia 18% 🔥

Aktualnie 17cs o rodzeństwo 🥲
    Team #rodzew2026
  • Pogubiona Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sreberko wrote:
    Widzę, że jestem wywołana do tablicy. Wybaczcie ciszę, ale jakoś ciężko mi przez ostatnie dni. W poniedziałek jechałam do szpitala z przeświadczeniem, że to koniec. Krwawienie było naprawdę duże. Usg i ulga, że jest serduszko. We wtorek szok, że są dwa zarodki. Przeryczałam większość dnia. Miliony myśli, obawy, wątpliwości czy sobie poradzę,czy z dziećmi będzie ok, czy dam radę donosić itd. Poukładałam sobie wszystko w głowie, krwawienie się zmniejszyło, nadzieja urosła i przyszedł kolejny liść w twarz. Jedno serduszko znikło, krwiak na 10 cm, odkleja się kosmówka. Rozsypałam się psychicznie. Ból niesamowity. Nie wiem co przyniesie jutro. Boję się badania i tego co mogę usłyszeć. Nadal wierzę, że Okruszek walczy dzielnie i zostanie ze mną, ale lekarze są bardzo ostrożni z rokowaniami. Póki co kategoryczny zakaz chodzenia, mąż z córkami nie może przyjechać i to też dobija. Dziękuję, że jesteście myślami ze mną, z nami. To wiele znaczy.

Tulimy bardzo mocno i dalej trzymamy mocno kciuki! 🫂🫂🫂

Nie czuj się tylko zobowiązana pisać tutaj, jeżeli czujesz, że potrzebujesz chwilowego dystansu.

Z drugiej strony, jak chcesz "wywentylować emocje" to też jesteśmy :)

Trzymamy mocno kciuki za Ciebie i Okruszka 🤞🤞🤞

Belia, Kaliope, Deyansu lubią tę wiadomość

👱37 🧔42 + 😺😺
    Starania od 02.2023

05.2023 - 5t 💔
    08.2023 - 6t 💔
    02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
    04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])

Acard75

"I to kiedyś minie..."
  • Tarisal Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sreberko wrote:
    Widzę, że jestem wywołana do tablicy. Wybaczcie ciszę, ale jakoś ciężko mi przez ostatnie dni. W poniedziałek jechałam do szpitala z przeświadczeniem, że to koniec. Krwawienie było naprawdę duże. Usg i ulga, że jest serduszko. We wtorek szok, że są dwa zarodki. Przeryczałam większość dnia. Miliony myśli, obawy, wątpliwości czy sobie poradzę,czy z dziećmi będzie ok, czy dam radę donosić itd. Poukładałam sobie wszystko w głowie, krwawienie się zmniejszyło, nadzieja urosła i przyszedł kolejny liść w twarz. Jedno serduszko znikło, krwiak na 10 cm, odkleja się kosmówka. Rozsypałam się psychicznie. Ból niesamowity. Nie wiem co przyniesie jutro. Boję się badania i tego co mogę usłyszeć. Nadal wierzę, że Okruszek walczy dzielnie i zostanie ze mną, ale lekarze są bardzo ostrożni z rokowaniami. Póki co kategoryczny zakaz chodzenia, mąż z córkami nie może przyjechać i to też dobija. Dziękuję, że jesteście myślami ze mną, z nami. To wiele znaczy.
    Sreberko 🫂 mocno, po prostu się martwiłyśmy, ale jak pisze @Pogubiona rob tak, żeby Tobie było wygodnie, nawet ciężko cokolwiek napisać 😭 , myślami z Tobą i okruszkiem ❤️

Kaliope, Deyansu lubią tę wiadomość

👱‍♀️43
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
    Wyleczony Helicobacter pylori, refluks, alergia, astma
    Endometrioza wyciszona
    Nieregularne cykle
    • pierwsza ciąża po 4 latach starań, stracona w 12tyg., serduszko przestało bić 10-11 tydzień 💔
    •2024 dwie ciążę biochemiczne kwiecień i wrzesień
    👨‍🦰 46
    •nadciśnienie ustabilizowane
    •cukrzyca ustabilizowana siofor
  • Darka101 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sreberko podłączam się do tego co dziewczyny wcześniej napisały 🫂 masz od nas ogrom dobrych myśli i zaciśniętych kciuków 💜

👱🏻‍♀️ 35l. PCOS, IO

👨🏻 37l. 👌🏻

👶🏻 07.2023 (30cs) + 🐱🐱

age.png

Starania o rodzeństwo 🧡 od 09.2024
    12.24 cb
    01.25 cb
    02.25 cykl bezowulacyjny - okazał się owulacyjny i … poronienie zatrzymane 8tc
  • Płotka Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Runnerka wrote:
    Tak, wiem, ale lekarz stwierdził, że na razie nie widzi wskazań do in vitro, bo wszystko wygląda u nas dobrze. Dlatego zaproponował najpierw inseminację, która jednak w tym cyklu stanęła pod znakiem zapytania 😔 dziś pęcherzyk tylko 15mm a endometrium 5mm (miesiąc temu tego samego d.c. było 23mm i 10mm). Mam przyjść w poniedziałek i jeśli już nie będzie za późno, to w poniedziałek inseminacja.
    Więc już się stresuje, że wezmę urlop na marne 🫣 kupiłam testy owulacyjne, na razie blade więc oby owu była dopiero w poniedziałek ✊🏼

Weź L4, uprzedz pracodawcę, że masz zabieg medyczny i weź L4. Ja na wszystkie drożności czy histeroskopie chodziłam na L4.

Cel95, Darka101 lubią tę wiadomość

starania od 11.2023 o pierwsze dziecko

♀️ '86
    ✅️ AMH 2,62, sHSG, MUCH, hormony 2dc i 7dpo, tarczyca, cytologia
    ✅️histeroskopia, wycięty polip śr. 10 mm
    ✅️CD138
    ❌ hiperinsulinemia pod kontrolą, słaba ferrytyna

♂️ '74
    ✅️ zlecone badania ok

▶️ IVF, start 02.2025
    ❄️ I procedura - 5 blastek na zimowisku
    ❌ FET 5BB 08.04.2025, beta <2,3 mlU/ml
  • onalola Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tulę i wysyłam dużo siły ❤️🙌

2 cs 11/24 cb 💔

04. 2025 6cs 🙌

31.03 torbiel wchłonięta 🥳 pęcherzyk 16mm

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed
    Luteina 1x1
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sreberko wrote:

Kochana bardzo to zabrzmi banalnie, jak wszystko w tej sytuacji, ale mocno trzymamy za Ciebie i Maluszka kciuki… nie da się opisać, jak straszliwie mi przykro z powodu drugiego Kropeczka :( nie chcę nawet się domyślać, w jakim jesteś stanie. Ogromnie mi przykro, że musisz być tam sama i przechodzić przez to bez rodziny :( ściskam Cię bardzo bardzo mocno.

Ja: 35, on: 34

✅IO w remisji- Metformina 2000 mg, usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód
    ❌przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w posiewie- Azytromycyna
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    24.04.2025- crl 2,34 cm
    📆07.05.2025- kontrola
    preg.png
  • AnMiPe Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płotka wrote:
    O jak mnie denerwują Ci lekarze 😤 Mogłaś oddać mocz na posiew choćby od razu w przychodni i przyjąć pierwszą dawkę zaleconego antybiotyku. Jeśli w posiewie wyszłyby konkrety - antybiotyk szerokiego spektrum można wtedy zmieniać / dopasowywać. Po wzięciu dawki antybiotyku badania będą wychodziły zafałszowane. I tak się można bujać przez długie miesiące. Zalecza się, odnawia i tak w kółko.

Jeśli się odnowi (marzę, by nie) to będę mądrzejsza. Teraz naprawdę chciałam już coś dostać, bo ból mnie już zamroczył...

Paulina - bardzo mi przykro z powodu Twojej historii. Ty trzymasz za nas kciuki i wierz mi, że ja również za Ciebie. Każda kobieta powinna mieć szanse spełnić to marzenie.

Runnerka - też bym tu jednak zdecydowała się na l4. Ja się z taką pierdołą biłam z myślami jak zapalenie pęcherza, a lekarz sam mi powiedział, że muszę być rozsądna i posiedzieć w domu chociaż te dwa dni.

Sreberko - oh kochana 💔 domyślam się, jak mocno twoje myśli muszą być przysłonięte czarnymi chmurami, ale my tu usilnie będziemy dobrymi podmuchami je przeganiać. Bardzo mocno trzymam kciuki 🤞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 18:16

Płotka lubi tę wiadomość

🤶 29l.
    Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
    🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
    💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, suple

🎅34 l.
    💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
    💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple

▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️
  • Belia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Sreberko. Nie napisze nic mądrego ale bardzo mi przykro, że spotkała cię taka przykrość i domyślam się jak bezradnie się teraz czujesz. Przykro mi z powodu Fasolki i mam nadzieję, że wszystko się ułoży i z drugą będzie wszystko w porządku. Przytulam cię mocno.

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    11cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
    2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
    2025 jest nasz ✨
    🔜 maj powtórka badań z 2-5dc/ biocenoza/ MUCH
    🔜 czerwiec HSG
    🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
    💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka

Team #rodzew2026 ✊🏼
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sreberko wrote:

Przytulam I przesyłam dużo sił, polubiłam za to, że dałaś nam znać. Trzymajcie się niech kropeknwalczy wierzę, że się uda I wszystko dobrze skończy ❤️🤞🤞🤞

Deyansu, Pogubiona lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

Walczymy dalej 13cs 🤞
    @ brak, ciąży brak🤷‍♀️

Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
    Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
    Nie czekam na cud – ja nim jestem.
    Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam.
  • Deyansu Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie napiszę, Sreberko, nic ponadto co już Dziewczyny napisały 😥 strasznie mi przykro z powodu straty, ale też dlatego, że żyjesz teraz w takim zawieszeniu i napięciu 💔 mam nadzieję, że Dzieciątko, które nadal walczy jest małym kochanym wojownikiem i że będzie Twoją radością 😍❤️
    I polubiłam tylko jako sygnał wsparcia dla Was, nadal trzymam mocno zaciśnięte kciuki 🤞🏻😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 18:37

👩🏻 39
    PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 1,23 (11.2024)
    Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024

👱🏻32
    morfo 3%, ciężka oligospermia, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
    8-12. 2024 -> diagnostyka obojga
    02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm ❤️ 26.02 CRL 5,5 cm ❤️
    04.03 7 cm Człowieka ❤️ chyba 💙♂️ 😉 większość ryzyk - niska
    26.03. 12 cm Faceta 😁
    22.04. 🧬 330 g zdrowego Kawalera 💙

preg.png
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sreberko 🫂🫂🫂 trzymam mocno kciuki 💚💚💚

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    4cs po poronieniu chybionym ( w sumie 17 cs) 🍀🍀🍀
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Sreberko bądź dzielna i Ty okruszku też! Wszystkie forumowe ciotki mocno ściskają i wierzą w szczęśliwe zakończenie 🫂🫂🫂

Finch11 lubi tę wiadomość

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

starania od kwietnia 2024 r.

10.2024 biochem 💔

Badania z I etapu ✓
    Drożność ✓
    AMH: 3,38
    FSH: 6,70
    badanie nasienia ✓
    Suple: jabłczan magnezu, Omega3, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka, witamina D3, witamina C, Inofem, mleczko pszczele, zioła na torbiele jajników
    ❌ostatnie cykle bezowulacyjne
    stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
    marzec ❌
    13 cs 🤞🏼 kwiecień
    21.04 ⏸️ ❤️
    23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
    25.04 1479 mlU/ml
  • brilka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina66, Sreberko, bardzo mi przykro że przez to wszystko przechodzicie, wysyłam wam dużo siły 🫂 Przytulam was mocno, dziewczyny.

Jestem po monitoringu, owulacja jest znowu z lewego jajnika, ale tym razem są dwa pęcherzyki. 🙈🤩 Dostałam ovi, więc działamy 😎 Bliźniaki to moje największe marzenie, więc wyjątkowo sie przylozymy w tym cyklu 🤪

Zaczyna mnie to jednak martwic, ze ciagle działa jeden jajnik (i nie wychodzi), a przy USG drugiego zawsze odczuwam dyskomfort.

Darka101, AnMiPe, PaulinKA, almost.there, Darrika, Mstka, Pogubiona, Kaliope, Olisska, Chochlik12, ellevv, Paulina66, Pacynka, Deyansu, Choinka123, cysterka95, Slava, DreamBee, Lisik lubią tę wiadomość

Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
    03/25 cb? (13 cs)
    15 cs ✨

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, mucha (wyleczona ureaplasma), amh 3,74 (08/24) ➝ 1,75 (03/25), udrożniony kanał szyjki macicy (04/25), histeroskopia, p/c przeciwplemnikowe
    ❌ niedrożny prawy jajowód, kir AA
    ⌛️CD138

🧔🏻‍♂️✅ poprawa wyników nasienia (02/25), HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp
    ❌ podwyższony stres oksydacyjny
    ⌛️HLA-C

30/04 - monitoring
    30/05 - konsultacja u dr Jarosz
    05/25 - IUI
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brilka! Trzymam kciuki za powodzenie misji 🥰
    Maam tak samooo jak Tyyyy!

Tj: też bardzo bardzo bym chciała mieć bliźniaki oraz ciągle rosną pecherzyki w jednym jajniku 🤪
    Jutro idę na monitoring, będzie to dopiero 8dc (ostatnio zastrzyk brałam w 10) ale mam nadzieje że coś będzie już tam rosło.
    Wiadomix że mimo marzeń o bliźniakach i jednym maleństwem nie pogardzę 😁

brilka lubi tę wiadomość

♀️&♂️ '95: 18 cykl od początku starań -zawieszony
    📌kariotypy OK
    👱‍♀️: LUF, zaburzenia owulacji, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
    ✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
    ✅ brak p.cial przeciwplemnikowych
    ❌️6 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
    ❌️Polip w macicy
    ‼️ wykryto pasożyta, przeleczone, badania do powtórzenia

🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min ⚠️
    ✅USG ok, brak żpn

🔜
    Przerwa w staraniach
    5.05- Histeroskopia
    05.2025- biopsja endometrium
    06/07. 2025?- Drożność z lipiodolem -
    Czerwiec- powrót do starań?
    ⏰️ 09/10.2025 - klinika
  • Belia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Paulina66, Sreberko, bardzo mi przykro że przez to wszystko przechodzicie, wysyłam wam dużo siły 🫂 Przytulam was mocno, dziewczyny.

Jestem po monitoringu, owulacja jest znowu z lewego jajnika, ale tym razem są dwa pęcherzyki. 🙈🤩 Dostałam ovi, więc działamy 😎 Bliźniaki to moje największe marzenie, więc wyjątkowo sie przylozymy w tym cyklu 🤪

Zaczyna mnie to jednak martwic, ze ciagle działa jeden jajnik (i nie wychodzi), a przy USG drugiego zawsze odczuwam dyskomfort.
    O mam podobne odczucia. Działa prawy od kilku miesięcy a lewy sobie wypoczywa i boli jak lekarz robił mi usg. Kiedyś pamiętam częściej czułam lewy na owulację. Pytałaś może czemu tak może być?

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    11cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
    2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
    2025 jest nasz ✨
    🔜 maj powtórka badań z 2-5dc/ biocenoza/ MUCH
    🔜 czerwiec HSG
    🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
    💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka

Team #rodzew2026 ✊🏼
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a ja chyba zatestuje wcześniej jednak, dzisiaj byłam u dentystki biorę reraz dalacin ale dalej boli więc zapisała mi metronidazol żebym już od dzisiaj brała, a on jest niewskazany w 1 trymestrze z tego co czytam z drugiej strony no nawet jak coś jest na rzeczy to jeszcze łożysko przecie niewyształcone raczej jeeeez dentystka mówiła mi, że jak do końca dalacinu przestanie mnie boleć ti odstawić ten metronidazol, a dalacinu mi zostało chyba do jutra max pojutrze. 12 dpo dzisiaj, czyli 14 dpo powinnam ten lek odstawić bo sądzę, że już się uda, kurde chyba nie będę testować jednak, wypisanie tego wszystkiego tu mi tak jakoś otrzeźwiło umysł, biorę leki, trzeba temat zębów zamknąć bo to więcej mi szkód może narobić niż ten lek na ewentualnym tak wczesnym etapie ciąży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 20:19

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

Walczymy dalej 13cs 🤞
    @ brak, ciąży brak🤷‍♀️

Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
    Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
    Nie czekam na cud – ja nim jestem.
    Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam.
  • brilka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belia wrote:
    O mam podobne odczucia. Działa prawy od kilku miesięcy a lewy sobie wypoczywa i boli jak lekarz robił mi usg. Kiedyś pamiętam częściej czułam lewy na owulację. Pytałaś może czemu tak może być?
    Ginekolog powiedziała, że ból może być winą torbieli, którą od dwóch cykli u mnie widzi albo że mam jakieś zrosty. I że pewnie będzie mnie też boleć drożność z tej strony, więc ja z moim niskim progiem bólowym już nie mogę doczekać 🫣
    Samymi owulacjami z jednego jajnika się nie przejęła, mówiła że tak czasem jest.

Belia lubi tę wiadomość

03/25 cb? (13 cs)
    15 cs ✨

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, mucha (wyleczona ureaplasma), amh 3,74 (08/24) ➝ 1,75 (03/25), udrożniony kanał szyjki macicy (04/25), histeroskopia, p/c przeciwplemnikowe
    ⌛️CD138

⌛️HLA-C

30/04 - monitoring
    05/25 - IUI
  • brilka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika w tobie dzisiaj dwa demony widzę i to w jednej wypowiedzi 😂

Sosenka93, Olisska, Belia, Finch11, Pacynka, Deyansu, Monini15, cysterka95 lubią tę wiadomość

03/25 cb? (13 cs)
    15 cs ✨

⌛️CD138

⌛️HLA-C

30/04 - monitoring
    05/25 - IUI
  • Mstka Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sreberko 🥺 Strasznie mi przykro, nie mogę się domyślać nawet przez co przechodzisz 🫂 Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka 🤞Mam nadzieję że już za chwilę będziecie wracać do domu i będzie sobie spokojnie rosnąć w towarzystwie rodziny ❣️

♀️27 ♂️ 27

➡️ 8cs

❌ PCOS
    ❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto

💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych.
‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ