Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
Odpowiedz

Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!

Oceń ten wątek:
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foggy wrote:
    Wow w sumie to ja się nawet nie zastanawiałam kiedy poszłabym na zwolnienie, samo zajście w ciążę wydaje się być tak trudne i odległe w czasie przez to że ciągle się nie udaje :(
    Przytulam 🫂, mam tak samo. W ramach obrony odpycham takie myśli. Za szybko się nakręcam i potem rozczarowanie boli.

👩34 👦35 & 🐕 🐕
    10.25 start starań

👩
    08.25 histeroskopia (polipy)
    07.26 krew ✅️, USG - ponownie polip ❌️
    08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️

👦
    08.26 OAT ❌️
    10.26 konsultacja andro⏳️
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foggy wrote:
    Wow w sumie to ja się nawet nie zastanawiałam kiedy poszłabym na zwolnienie, samo zajście w ciążę wydaje się być tak trudne i odległe w czasie przez to że ciągle się nie udaje :(

Zdecydowanie Cię rozumiem, ale mi gdyby się udało to idę od razu bo dużo dźwigam w pracy(pracuję fizycznie) nie chcę żeby to mogło mieć zły wpływ

M 💁🏽‍♀️ 28 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025
    06.26 - ciąża biochemiczna 💔

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 2,11 ✅
    Ferrytyna: 41,61 ✅
    Witamina D3: 50,10 ✅
    Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
    Suple: Tenfertil ON
  • Monia• Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam od jakiegoś czasu takie same myśli że tyle się staramy, że się nawet nie nastawiam . Ale jakby się udało to ja muszę od razu jak tylko się dowiem iść na zwolnienie. Mam pracę państwową (bardzo niebezpieczną) i nam sami w pracy powiedzieli że jak będziemy w ciąży to od razu na L4, bo pracując narażalibyśmy życie dziecka.

Gosiaczkova, aaandzia, mistyreal lubią tę wiadomość

👩 29 👨28

🔹2 cs ❤️
    ⏸️ 23.12.2023
    27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
    30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
    19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
    26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
    27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
    29.08.2024 - poród SN🥰

🔹3 cs starań o drugie dziecko
    ⏸️16.10.2025
    1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc

🔹wznawiamy starania🌈

event.png
  • Foggy Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia• wrote:
    Mam od jakiegoś czasu takie same myśli że tyle się staramy, że się nawet nie nastawiam . Ale jakby się udało to ja muszę od razu jak tylko się dowiem iść na zwolnienie. Mam pracę państwową (bardzo niebezpieczną) i nam sami w pracy powiedzieli że jak będziemy w ciąży to od razu na L4, bo pracując narażalibyśmy życie dziecka.
    Bardzo niebezpieczną?? Jesteś saperem? 😎 W ogóle niektóre dziewczyny tutaj super ciekawe mają prace

mistyreal lubi tę wiadomość

🎀94 +👔91

starania od 2.26
    02.26 biochem 💔
    03.26 biochem 💔

AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto, Euthyrox 50, Duphaston
  • Foggy Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwi, Kompotlinka jedyne co to tylko na samym początku miałam takie super planowanie że idealnie w wakacje na zwolnienie i sobie wyobrażałam kiedy informować przyjaciół rodzinę, różne scenariusze.

A teraz nawet się zdziwiłam że wrześniowe staranka to majowe małe ubranka że tak sobie zarymuję w klimacie wybierania nowego tytułu wątku

mistyreal lubi tę wiadomość

🎀94 +👔91

starania od 2.26
    02.26 biochem 💔
    03.26 biochem 💔

AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto, Euthyrox 50, Duphaston
  • Gosik0205 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorzkax33333 wrote:
    Zrobiłam dziś test, według mnie negatywny, choć aplikacja mówi że niby są dwie kreski 😐
    Jaka aplikacja?

• mistyreal Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaczęliśmy się starać w wakacje ubiegłego roku i mniej więcej też wtedy wrzucili mnie w grafiku w pracy na dyżur w święta Bożego Narodzenia. Ja sobie pomyślałam, że co tam, wtedy pewnie będę już w ciąży i na L4, a nie jakieś dyżury. No cóż, jeszcze wtedy byłam optymistką 😩

Endo, niedoczynność tarczycy, lekki czynnik męski

Starania od 07.2025 (1 miesiąc przerwy)

12.06.2026 - 1 konsultacja w klinice
    8.07.2026 - sono-HSG (jajowody drożne, łukowata macica
    08.2026 - 13 cs
    09.2026 - IUI
‹‹ 116 117 118 119 120
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ