Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
Odpowiedz

Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!

Oceń ten wątek:
  • Marcycha Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kończę dziś dzień ze swoim małym sukcesem w porównaniu z poprzednim cyklem (rozpoczetym poronieniem). Nie miałam dziś plamienia przedmiesiączkowego, co daje mi dodatkowo nadzieję, że może jutro jeszcze nie dostanę 🩸, a jeśli tak się stanie (że nie przyjdzie), to to by znaczyło, że długość mojej fazy lutealnej mieściłaby się w normie tzn. miałaby długość 11 dni. Mało, ale w normie. Oczywiście przyjmę z wdzięcznością każdy dodatkowy dzień 😅🥳

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
    07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe
  • olczita Nowa

Wysłany: 20 sierpnia, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marycha trzymam kciuki za jak najpóźniejszy @!

A mój mózg dzisiaj przegiął pałę jak chodzi o ciążowe urojenia. Siedziałam sobie w domu i nagle poczułam jakiś smród. Już zdążyłam sobie wmówić, że to może jakiś pierwszy objaw, że mam taki wyczulony węch na jakieś zapachy, a mój chlop wszedł do kuchni i znalazł spleśniałego śmierdzącego pomidora w misce XD Także taki to mój wyczulony węch 😝

• Marcycha Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto wie 😁 Planujesz zrobić jutro test, czy czekasz do deklarowanej soboty? 🤭

04.2025 👶 🩷
    Wracamy
    05.26 ⏸️ (1 cs)
    07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe
‹‹ 118 119 120 121 122
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ