Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
Odpowiedz

Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!

Oceń ten wątek:
  • natix Przyjaciółka

Wysłany: 22 sierpnia, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaHope wrote:
    Hej dziewczyny, nadrobię was kiedyś ale muszę się komuś pożalić. To co się dzisiaj wydarzyło to istna abstrakcja dla mnie i cały dzień na zmianę się cieszę i płaczę bo nie wiem jak upuścić te emocje z siebie.
    2 tygodnie temu czyli po nieudanej stymulacji dostałam okresu właściwie w 22dc więc dużo wcześniej. Byłam u lekarza, zmienił mi leki na te co brałam jakiś rok temu bo na ten aktualny lek i tą dawkę mój organizm przestał reagować (a była maksymalna taka jak stosuje się przy in-vitro i itak nic nie dało- starania NATURALNE)
    No i dostałam te leki, zaczęłam brać. Nic się nie działo ciekawego. Do dziś. Dzisiaj miałam planowy monitoring owulacji. Poszłam do innego lekarza bo mój na urlopie a tam HIPERSTYMULACJA. Pęcherzyki mi dosłownie wyrosły z niczego (przypominam- mam bardzo niskie AMH i w USG było bardzo mało widocznych pęcherzyków antralnych). Pani doktor naliczyła CONAJMNIEJ 30 PĘCHERZYKÓW i to sporych. Jajniki mega powiększone.
    No i niestety to już w drugą stronę- nadal źle bo tym razem jest ich 30x za dużo. Jako, że nie można mnie tak zostawić bo to może być niebezpieczne nawet dla życia a pęcherzyki są już za duże żeby je jakoś bezinwazyjnie zmniejszyć to trzeba je ściągnąć.
    Więc Pani doktor podzwoniła po wszystkich kolegach od in-vitro z kliniki i pomimo BRAKU ŚRODKÓW W KLINICE po kilku minutach stałam się z osoby starającej się naturalnie osobą która podchodzi do IN-VITRO bo szkoda zmarnować taki wysyp pęcherzyków- tym bardziej, że od ponad roku co miesiąc walczymy o chociaż jeden pęcherzyk.
    Po 15 minutach byliśmy już po podpisaniu dokumentów i badaniach do punkcji. Dostałam dodatkowe leki i w przyszłym tygodniu będę miała punkcje.

Powiem wam chyba nigdy się nie spodziewałam takiego obrotu spraw i to w ciągu kilku minut. Jadąc na monitoring przy staraniach naturalnych wychodzisz z informacją, że za parę dni będziesz czekać na zarodki (lub chociaż dobre komórki)

Pani doktor na koniec przejrzała wszystkie moje stymulacje i stwierdziła, że pierwszy raz spotkała się z taką sytuacją żeby pacjentka nie reagowała na żadne leki a nagle tyle pęcherzyków i to bez zwiększenia dawki.

Ja wiem jak działa in-vitro i, że z tych pęcherzyków równie dobrze może być 0 zarodków ale przecież WARTO SPRÓBOWAĆ skoro itak trzeba się pozbyć tych gigantów.

Ja chyba jestem mistrzem w trudnych przypadkach. 🙉🤣

Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko poszło dobrze i powstał jakikolwiek zarodek żeby chociaż mieć możliwość wykorzystać tą okazję od losu. 🤞🤞

Ja powinnam grać w jakieś lotto bo jaka jest szansa, że u osoby która ma problem z uzyskaniem chociażby jednego pęcherzyka na lekach nagle znikąd pojawia się ich kilkadziesiąt mimo takiej samej dawki? Jak to powiedział lekarz z którym był konsultowany mój przypadek- SZANSA JEDNA NA MILION.

Przepraszam za chaos w poście ale dzisiaj czuję się jak jakaś niezrównoważona bo to dzieje się za szybko. 🙉🙈 no a poza tym zacząć procedurę in-vitro odrazu od połowy to też wyczyn, nie? 🤣
    Jest prawie 23 a my jeździmy właśnie po aptekach całodobowych w całym województwie bo muszę skompletować wszystkie leki- do in-vitro przecież te pęcherzyki nie mogą pęknąć ale muszą urosnąć, dojrzeć itp

Wow! Ale historia🤭 trzymam kciuki i czekam na update✊🏼

👩🏽27🧑🏽‍🦱34
    Starania o 1👶🏼

09.2026 (5cs)

Wyniki:
    TSH 1,457
    FT3 2,46
    FT4 0,75
    Prolaktyna 36,60 (norma do 22)
    Ferrytyna 29,64

Hiperprolaktynemia

Leki/suple:
    Od 08.2026 Dostinex 1/4 tabletki tygodniowo na obniżenie prolaktyny
    Od 07.2026 Castagnus na obniżenie prolaktyny
    Od 04.2026 Pregna Start
  • Zizu952 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mommytobe wrote:
    Ana wow! Ale sytuacja 😃 powodzenia 🙏❤️

Dziewczyny, gdzie we Wrocławiu najlepiej zrobić badania nasienia? Już powoli zaczynam myśleć… ten cykl już spisuję na straty, dzisiaj powtórzyłam Pinka i biało nadal. Także we wrześniu 5cs zaczniemy. Na NFZ za wcześnie bo mam 34 lata… może być prywatnie. Może któraś z Was poleci jakieś miejsce? ❤️

Mój mąż robił w Invimed - to jest w okolicach dworca głównego i mówi, że spoko, gdyby miał iść ponownie to też tam by poszedł, czyli go nie straumatyzowali 😅. Wynik dostaliśmy po około tygodniu.

mommytobe lubi tę wiadomość

Starania od 10.2024

Endometrioza głęboko naciekająca - MR 06.2024 - ENZIAN P0 O1/1 T2/1 A2 B3/1 C2 FI - esica, więzadło szerokie lewe, przymacicza❌
    W USG 07.2026 - początki adenomiozy 💢
    Drożność - 09.2025 HyFoSy - ✅
    Lab:
    AMH 09 2024 - 2,16 (29 l.) ✅
    Cytologia 09.2024 - ✅
    Tarczyca - ✅
    Mikroelementy, witaminy - ✅
    Kolonoskopia - ✅
    Morfologia - ✅
    HPV ujemny - ✅
    MUCha, posiewy, wymazy ✅✅✅

BIRADS-3 - pod kontrolą już tylko USG✅

🧔🏻‍♂️krew ✅ nasienie ✅

Endovelle 12.2025-06.2026
    Od 08.2026 - Letrozol✌🏻
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mommytobe wrote:
    Ana wow! Ale sytuacja 😃 powodzenia 🙏❤️

Dziewczyny, gdzie we Wrocławiu najlepiej zrobić badania nasienia? Już powoli zaczynam myśleć… ten cykl już spisuję na straty, dzisiaj powtórzyłam Pinka i biało nadal. Także we wrześniu 5cs zaczniemy. Na NFZ za wcześnie bo mam 34 lata… może być prywatnie. Może któraś z Was poleci jakieś miejsce? ❤️
    Mój robił w Invimed, a konsultował u androloga/urologa Paweł Piotrów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia, 09:50

mommytobe lubi tę wiadomość

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - 1cs
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny, nie chce włączać brajana ALE temperatura mi dzisiaj skoczyła do 36.99 (a od 3 dni też rośnie tak 36.8 i w górę, gdzie zazywczaj waha się 36.6-36.75 po owulce) ... jednak też pobolewa mnie gradło... i staram się nie nakręcać ALE wy na pewno zrozumiecie 🤣
    Tylko też nie mam żadnych innych objawów typu tkliwe piersi, czy trądzik..więc może po prostu wzrost temperatury przez infekcje gardła?

Edit: jeszcze wczoraj mój chłop pił wino i tak mi ono śmierdziało..no ale może przez to, że sama już długo nie piję🤷‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia, 10:13

natix, Britta, aaandzia, Lisia00, Kompotlinka, Szept_Flory, mistyreal, Izaiza, Zizu952, MiśkaK lubią tę wiadomość

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - 1cs
    08.03.2026 - ⏸️
    04.04.2026 - 0.51cm 💔

• Maalwii Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jakieś dziwne choróbsko zmiotło 🙈 gorączka nagle 38, ból mięśni, głowy, dreszcze i jakiś ból żołądka. Tak było źle że musiałam z pracy wyjść bo nie dałabym rady. Byłam u lekarza dostałam leki i jestem na L4

M 💁🏽‍♀️ 28 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025
    06.26 - ciąża biochemiczna 💔

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 2,11 ✅
    Ferrytyna: 41,61 ✅
    Witamina D3: 50,10 ✅
    Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
    Suple: Tenfertil ON
    • seminogram ✅
    morfologia 1% 🟡
    • posiew ✅
  • natix Przyjaciółka

Wysłany: 22 sierpnia, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    Kurde dziewczyny, nie chce włączać brajana ALE temperatura mi dzisiaj skoczyła do 36.99 (a od 3 dni też rośnie tak 36.8 i w górę, gdzie zazywczaj waha się 36.6-36.75 po owulce) ... jednak też pobolewa mnie gradło... i staram się nie nakręcać ALE wy na pewno zrozumiecie 🤣
    Tylko też nie mam żadnych innych objawów typu tkliwe piersi, czy trądzik..więc może po prostu wzrost temperatury przez infekcje gardła?

Edit: jeszcze wczoraj mój chłop pił wino i tak mi ono śmierdziało..no ale może przez to, że sama już długo nie piję🤷‍♀️

Ja też nie, ale dziś kwaśna kawa włączyła go na pełnej. Mój mąż już mówi że to na pewno ciąża 😆
    Jestem 5 dpo 🤣

Dawdler34, Szept_Flory, Izaiza lubią tę wiadomość

👩🏽27🧑🏽‍🦱34
    Starania o 1👶🏼

09.2026 (5cs)

Wyniki:
    TSH 1,457
    FT3 2,46
    FT4 0,75
    Prolaktyna 36,60 (norma do 22)
    Ferrytyna 29,64

Hiperprolaktynemia

Leki/suple:
    Od 08.2026 Dostinex 1/4 tabletki tygodniowo na obniżenie prolaktyny
    Od 07.2026 Castagnus na obniżenie prolaktyny
    Od 04.2026 Pregna Start
  • Nikaaa_ Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:

Ja co prawda nie mierzę temperatury, ale o rany jakie mam napady gorąca! I też ciągle coś mi śmierdzi więc łączę się totalnie w bólu 😅😅

natix, Dawdler34, Izaiza, MiśkaK lubią tę wiadomość

👩🏼31 🧔🏻‍♂️33
    starania od 01.2026
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie nam progesteron płata figle! Nie dajmy się brajanowi 😜

@Maalwii dużo zdrówka, współczuję choroby :(

Maalwii, natix, Nikaaa_, mistyreal lubią tę wiadomość

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - 1cs
    08.03.2026 - ⏸️
    04.04.2026 - 0.51cm 💔

• Lisia00 Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana wow! Co za historia! Zbieram szczękę z podłogi normalnie 🤭 Czekamy w takim razie na update!

Dawdler ooooojojoj to brzmi jak "tylko się nie nakręcaj. Tymczasem ja - twarz kręcąca się w wiatraku" 😅 No nie powiem brzmi to obiecująco 🤭

Maalwi - oj cos wisi zdecydowanie w powietrzu. Ja 2 dni temu tez wróciłam z pracy cała taka obolała, do dzis trzyma mnie ból gardła. Dużo zdrówka ❤️

mistyreal lubi tę wiadomość

👩25 🧔‍♂️26

starania od 01.2026

PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy

💊euthyrox, concor cor, glucophage
    suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12

podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)

Badanie nasienia✅️
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny boze to jest jakis kuzyn kuzyna cienia

https://zapodaj.net/plik-ni30ErpA5V

https://zapodaj.net/plik-0IB7do9h1s

Wczesniej mialam poczasiaka gdzie to sie nie zdarza ze cos wyszlo a teraz to

Wy widziecie czy ja sobie cos wkrecilam

To poczasiak
    https://zapodaj.net/plik-CIF5s8eOWO

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia, 10:44

Marinella, Lisia00, Amelia96, mommytobe, natix, Maalwii, Kompotlinka, Chloé2017, Nikaaa_, Słonecznik90, Monia•, Szept_Flory, Aga992, xSmerfetkax, aaandzia, mistyreal, biavska, Tajlandia22, Gosiaczkova, Britta, dzydzy, Gorzkax33333, Lady A., Zizu952, Marcycha, Bubu04, MiśkaK lubią tę wiadomość

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️
    22.08 ⏸️😳 23.08 - 25,7 mIU/ml
    25.08 - 96,88 mIU/ml
    29.08 - 670,15 mIU/ml
    03.09 - 8567,50 mIU/ml
  • AnaHope Przyjaciółka

Wysłany: 22 sierpnia, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia. Sama nadal nie mogę uwierzyć i rano aż myślałam, że mi się to śniło ale to nie sen!

Właśnie ustaliłam termin punkcji bo wszystkie wyniki doszły. Estradiol mam niski więc przeciągamy leki o kilka dni i w środę o 12:40 mam punkcję więc byleby któryś pęcherzyk był gotowy do zapłodnienia i powstał jakikolwiek zarodek. 🤞🤞
    Drugiej takiej szansy od losu mogę nie dostać.

Pani doktor powiedziała, że przez ten czas do punkcji mogę bardzo cierpieć ale trudno, czego się nie robi żeby mieć dzieci? (Mam endo IV stopnia i wszystkie narządy tam na dole pozrastane ze sobą no a bardzo dużo pęcherzyków powstało i przecież muszą jeszcze dojrzeć co za tym idzie też urosnąć co spowoduje nacisk na tą jedną wielką zlepioną kulę moich wnętrzności a już dzisiaj mam wrażenie, że mnie rozrywa od środka jak się ruszam).

mistyreal, Zizu952, aaandzia lubią tę wiadomość

"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"

Starania od 2018r.
    8 poronień, 9 ciąża donoszona (2023r). ❤️
    Starania o drugie dziecko od 08.2025r

Wykryte przeszkody:
    * Atrofia endometrium:
    * Endometrioza IV stopnia;
    * Adenomioza;
    * Niskie AMH - 0,2ng;
    * Mutacja PAI-1;
    * Zespół antyfosfolipidowy;
    * Macica dwurożna;
    * Nadciśnienie;
    * Niedoczynność tarczycy;
    * Przeciwciała przeciwplemnikowe;

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie".
  • Elgenda Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    To pewnie nam progesteron płata figle! Nie dajmy się brajanowi 😜

@Maalwii dużo zdrówka, współczuję choroby :(

W poprzednim wątku z tego co pamiętam ból gardła, osłabienie itd. zostało oficjalnie wpisane na listę brajana 🤪

33👱‍♀️ 34👨‍🦱 + 🐶

Początek starań: maj 2026

Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia

Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10

Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50

72 kg, 168 cm wzrostu

Czynnik męski w normie ✅️
  • Lisia00 Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:

To poczasiak

Omg ja widzę!!🤞🤞

J.ss lubi tę wiadomość

👩25 🧔‍♂️26

starania od 01.2026

PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy

💊euthyrox, concor cor, glucophage
    suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12

podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)

Badanie nasienia✅️
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisia00 wrote:
    Ana wow! Co za historia! Zbieram szczękę z podłogi normalnie 🤭 Czekamy w takim razie na update!

Dawdler ooooojojoj to brzmi jak "tylko się nie nakręcaj. Tymczasem ja - twarz kręcąca się w wiatraku" 😅 No nie powiem brzmi to obiecująco 🤭

Maalwi - oj cos wisi zdecydowanie w powietrzu. Ja 2 dni temu tez wróciłam z pracy cała taka obolała, do dzis trzyma mnie ból gardła. Dużo zdrówka ❤️
    Dokladnie tak 🤣

@J.ss ja tam widzę kreskę! O rany! Który masz dpo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia, 10:51

J.ss lubi tę wiadomość

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - 1cs
    08.03.2026 - ⏸️
    04.04.2026 - 0.51cm 💔

• mommytobe Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:

To poczasiak

Widać jak byk! 😍😍😍

Kciuki, niech tylko ciemnieje! 🥰🥰🥰

J.ss lubi tę wiadomość

1cs - Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
    1cs - 👧18.01.2019 🩷 cc
    4cs - 👧07.11.2020 🩷 cc

🌸 Wrzesień 2026 - 5cs
    ✨ 19 września - testowanie 🤞
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler 11dpo ja nie wierzę bo ja nigdy nie widziałam u siebie dwóch kresek, cała się trzęsę bo wyciągnęłam tego poczasiaka dla pewności, coś zamajaczyło zrobiłam znowu i się pojawiła taka mega jasna ale to nie mocz z rana tylko już kilka razy sikałam… zrobię chyba facelle pojadę do rosska

Boze dziewczyny jeszcze z naszymi problemami ja nie wierzę że coś z tego będzie 😭😭😭

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia, 10:53

mommytobe, Kompotlinka, Maalwii, natix, Dawdler34, Monia•, mistyreal, biavska, Izaiza, Gosiaczkova, Gorzkax33333, Aureola94 lubią tę wiadomość

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    25.08 - 96,88 mIU/ml
    29.08 - 670,15 mIU/ml
    03.09 - 8567,50 mIU/ml
  • mommytobe Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za polecajki 😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia, 10:54

1cs - Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
    1cs - 👧18.01.2019 🩷 cc
    4cs - 👧07.11.2020 🩷 cc

🌸 Wrzesień 2026 - 5cs
    ✨ 19 września - testowanie 🤞
  • Amelia96 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maalwii wrote:
    Mnie jakieś dziwne choróbsko zmiotło 🙈 gorączka nagle 38, ból mięśni, głowy, dreszcze i jakiś ból żołądka. Tak było źle że musiałam z pracy wyjść bo nie dałabym rady. Byłam u lekarza dostałam leki i jestem na L4
    O kurde, dużo znajomych też narzeka na takie dolegliwości. Oby tylko te choróbsko szybko minęło i nie pokrzyżowało staraczkowych planów ✊
    J. ss o wow wcale nie taki cień tego testu to już dobrze widoczna krecha 🙌 wygląda to naprawdę obiecująco 💕 myślisz iść na betę? :)

Tymczasem ja czuję się mocno na okres a jeszcze go nie ma 🙄🙄🙄 niestety ten progesteron mocno rozregulował mój cykl 😏

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia, 10:58

Starania od 2022
    Hashimoto, Endometrioza
    💊💊💊 💊
    Stałe leki:
    ▪️ Eutyrox,
    ▪️ Ascofer
    ▪️ Encorton
    ▪️ Acard
    ▪️ Inozytol
    ▪️ Kwas omega 3
    ▪️ Kwas foliowy metylowany
    ▪️ Wit. D3 4000
    ▪️ Neoparin 💉
    Do owulacji :
    ▪️ Lametta (3-7 dc)
    ▪️ Olej z wiesiołka
    ▪️ Zioła Ojca Sroki 3
    ▪️ NAC
    Po owulacji :
    ▪️ Cyclogest

✨ Testowanie 19/09✨
  • Maalwii Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.ss wrote:

To poczasiak

OMG J.ss! 🤭 Ja bym popędziła na betę czym prędzej
    Jeju trzymam mocno kciuki za Ciebie! ✊🏼🍀❤️

J.ss lubi tę wiadomość

M 💁🏽‍♀️ 28 | T 💁🏼‍♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025
    06.26 - ciąża biochemiczna 💔

➡️ 💁🏽‍♀️ M
    TSH: 2,11 ✅
    Ferrytyna: 41,61 ✅
    Witamina D3: 50,10 ✅
    Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
    • Euthyrox 25
    • po owulacji Velenta

➡️💁🏼‍♂️
    Suple: Tenfertil ON
    • seminogram ✅
    morfologia 1% 🟡
    • posiew ✅
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym iść na betę ale u mnie laboratoria są zamknięte w weekendy :/

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    Czynnik męski ❌
    💊 Ovarin, tenfertilON
    25.08 - 96,88 mIU/ml
    29.08 - 670,15 mIU/ml
    03.09 - 8567,50 mIU/ml
‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ