Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
Liczę, że jeszcze nie. 🥹🤞 Aplikacja pokazuje mi dziś 8 dpo, a według moich wyliczeń jestem gdzieś między 8 a 10 dpo, więc może być jeszcze po prostu za wcześnie. Myślę, że spróbuję ponownie w środę i zobaczę, co wtedy pokaże…Gosiaczkova wrote:To już ostateczny wynik ? 😞🫂 ile dpo jesteś ?
Zastanawiam się czy moja biel jest już ostateczna czy jeszcze brać velente do środy/czwartku dlatego wypytuje 😅
Marcycha lubi tę wiadomość
⏸️ 11.08.2026 🥰☘️
17.08.2026 → beta hCG 344,0 mIU/ml -
👑 Xena, super 😍 To zrób jeszcze za kilka dni to zobaczysz 🤪 Ale zonk z tą Diagnostyką 😐
👑 Foggy 🤣 Możesz nam pisać: o godzinie XYZ będę robiła test i my z niecierpliwością będziemy wyczekiwać 😆
👑 Gosiaczkova, test miał być we wtorek, więc a nóż 😁💚
Foggy, aaandzia lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Aenu wrote:Liczę, że jeszcze nie. 🥹🤞 Aplikacja pokazuje mi dziś 8 dpo, a według moich wyliczeń jestem gdzieś między 8 a 10 dpo, więc może być jeszcze po prostu za wcześnie. Myślę, że spróbuję ponownie w środę i zobaczę, co wtedy pokaże…
To masz większą szanse niż ja 🤞🏻🤞🏻 trzymam mocno ✊🏻😊Starania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
7.2026 ciąża biochemiczna 💔
Amh 0,6 ng/ml❌
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Ja mam 10dpo, ale mam takeiplamienia że bez szansGosiaczkova wrote:🫂🫂u mnie też ⚪️ więc łączę się w bólu ❤️ ale jeszcze się łudzę 😶 a który dpo masz ?
Miłego dnia dziewczyny ❤️
🍀Xena beta przyrasta prawidłowo i to najważniejsze ❤️❤️ gratuluję jeszcze raz 😊
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 13cs
wznowienie redukcji od 01.08 - 1,1kg -
Dziewczyny, zwolniłam się dziś, popłakałam się podczas ale mam to za sobą, możecie trzymać kciuki ,aby puscili mnie jak anjszybciej annie dopieor na koneic listopada
Foggy, Gajek, Elgenda, biavska, Marcycha, Aga992, natix, Nikaaa_, Gosik0205, dzydzy, MiśkaK, Amelia96, Gorzkax33333, Kompotlinka, Gosiaczkova, Maalwii, Dawdler34, mommytobe, Lisia00, Tofuszka lubią tę wiadomość
👩31 🧒29
♀️
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 13cs
Ja dzisiaj jestem 8 dpo, od jutra chyba zacznę robić testy. Mam tak dziwne objawy ze sama nie wiem co myśleć. Od soboty skurcze podbrzusza jak na okres, duuuuza wilgoć i śluz rozciągliwy, sutki wrażliwe, piersi bolą całe i są mega ciężkie i o rozmiar większe. No i od soboty zmniejszył mi się apetyt i ciągle mam duże nudności. Dzisiaj w nocy nijak ułożyć się nie mogłam z bólu i mdłości. Oby to była ciąża a nie że mecze się po nic. Niby mam jakieś testy kupione ale chyba dokupie paskowe facelle żeby z 1 firmy porównywać najbardziej
Marcycha, natix, Gosik0205, aaandzia lubią tę wiadomość
💃28 | 🕺32 | 🐶
Starania od 06/2026
IO, Pcos, niedoczynność tarczycy, adenomioza
3 lata brania tabletek antykoncepcyjnych
Przed ta cykle bezowulacyjne, torbiele jajnika
Przed ta cykle 30-70 dni
Leki- metformina 2000mg, symfaxin 37,5, euthyrox 75, biblok 2,5, probella, ozempik
Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e, d3+k2, kwas foliowy, endomesin estrobiom -
To brzmi jak objawy a nie brajan! Trzymam kciuki🤞Gajek wrote:Ja dzisiaj jestem 8 dpo, od jutra chyba zacznę robić testy. Mam tak dziwne objawy ze sama nie wiem co myśleć. Od soboty skurcze podbrzusza jak na okres, duuuuza wilgoć i śluz rozciągliwy, sutki wrażliwe, piersi bolą całe i są mega ciężkie i o rozmiar większe. No i od soboty zmniejszył mi się apetyt i ciągle mam duże nudności. Dzisiaj w nocy nijak ułożyć się nie mogłam z bólu i mdłości. Oby to była ciąża a nie że mecze się po nic. Niby mam jakieś testy kupione ale chyba dokupie paskowe facelle żeby z 1 firmy porównywać najbardziej
U mnie dopiero 5dpo więc żartuję z tym wczesnym testowaniem, poczekam na objawy i pewnie jakoś do 8/9 dpo chociaż mam te paskowe easy@home i jakoś mi ich nie szkoda żeby zaspakajać swoją nerwicę 😅
W biochemach miałam raz pozytyw 11 dpo i raz 9 dpo
Gajek lubi tę wiadomość
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto, Euthyrox 50, Duphaston -
KamilaAnt2026 wrote:Dziewczyny, zwolniłam się dziś, popłakałam się podczas ale mam to za sobą, możecie trzymać kciuki ,aby puscili mnie jak anjszybciej annie dopieor na koneic listopada

Gratuluje odwagi, a planujesz od razu cos szuka czy narazie chwila na reset?Endometrioza
3.2026 badanie HSG, oba drożne
3.2026 ciąża biochemiczna
7.2026 laparoskopia -
Już mam prace, przyszły pracodawca bedzie na mnie czekał do grudnnia, ale są otwarci przyjąć mnei jak najsyzbciej, więc zobaczymy co zrobi mój obecny pracodawca, muszą dać mi znać do końca miesiaca.PoppyLeaf wrote:Gratuluje odwagi, a planujesz od razu cos szuka czy narazie chwila na reset?
👩31 🧒29
♀️
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 13cs
Tulę za biele 🫂
KamilaAnt brawo, że się odważyłaś 🙏 teraz będzie już z górki 🫶
Gajek podziwiam za cierpliwość, trzymam kciuki za jutrzejszy test 😍
U mnie @ zbliża się ku końcowi, więc niebawem zaczynam kołowrotek. 50 testów LH Easy Home czeka w zanadrzu, 30 testów hcg Premom także - dzięki czemu czuję się budżetowo zaopiekowana 😆
Gajek, aaandzia, Gorzkax33333, mommytobe lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱 + 🐶
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
72 kg, 168 cm wzrostu
Czynnik męski w normie ✅️ -
Dzisiaj 37dc. Moja cierpliwość dawno się wyczerpała. Zwyczajnie 8dpo to nawet żeby świnie latały to za wcześnie ale od jutra już po 1 teście lh i ciążowym będę pykac. Bo jednak też cykl mnie wciąż tyra i mam nadzieję że nie na darmo tak się mecze i coś z niego będziemy dlatego też odłożyłam ozempik o tydzienElgenda wrote:Tulę za biele 🫂
U mnie @ zbliża się ku końcowi, więc niebawem zaczynam kołowrotek. 50 testów LH Easy Home czeka w zanadrzu, 30 testów hcg Premom także - dzięki czemu czuję się budżetowo zaopiekowana 😆💃28 | 🕺32 | 🐶
Starania od 06/2026
IO, Pcos, niedoczynność tarczycy, adenomioza
3 lata brania tabletek antykoncepcyjnych
Przed ta cykle bezowulacyjne, torbiele jajnika
Przed ta cykle 30-70 dni
Leki- metformina 2000mg, symfaxin 37,5, euthyrox 75, biblok 2,5, probella, ozempik
Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e, d3+k2, kwas foliowy, endomesin estrobiom -
Dostałam własnie wyniki bety:
06.08 74,3
08.08 209,5
10.08 441
Czy po pierwszym dużym wzroście, w drugim spadek tempa wzrostu jest ok?
Tajlandia22, Foggy, KamilaAnt2026, natix, Gosik0205, aaandzia, dzydzy, MiśkaK, Aenu, Gorzkax33333, Gosiaczkova, Maalwii, mommytobe lubią tę wiadomość
Endometrioza
7.2026 laparoskopia -
PoppyLeaf - jest to bardzo indywidualne, ale z czasem faktycznie przyrost bety spada. Na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze w środę i umówiła się do gine na USG. Ważne, że przyrost jest prawidłowy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 10:50
-
U mnie nieciekawie, bo 13 dzień cyklu a śluzu płodnego nie ma wcale. A biorę dodatkowo olejek z wiesiołka żeby było go więcej, więcej piję a tu działanie odwrotne
także ten cykl na starcie zapowiada się gorzej niż poprzednie
👩🦰30👨💼33
ona: niedoczynność tarczycy, hashimoto
💕11 cykl starań
❤️🩹03.2026 puste jajo płodowe, 8tc łyżeczkowanie
progesteron 7 DPO 17,70 ng/ml ✅
TSH 1,86 ✅
Prolaktyna 5 dc 242,0 ulU/ml ✅
Estradiol 5 dc 29,20 pg/ml ✅
FSH 5,74 ✅
LH 5,55 ✅
AMH 8,14 ❓
On: plemniki o prawidłowej budowie 6%
💊 Euthyrox, Olej z wiesiołka, Ovarin, PRENACAPS multiplan + DHA -
Moja gin wlasnie mi odpisala, zeby nie brac proga narazie... czy to normalne zeby tak przerywac? Wczesniej mialam przepisane od 16 do 25dc na LUF
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 11:18
Endometrioza
7.2026 laparoskopia -
KamilaAnt2026 wrote:Dziewczyny, zwolniłam się dziś, popłakałam się podczas ale mam to za sobą, możecie trzymać kciuki ,aby puscili mnie jak anjszybciej annie dopieor na koneic listopada

Gratuluję odwagi, teraz tylko czekać kiedy Cię puszczą
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
Hejo! Chwilę mnie nie było, potrzebowałam oczyścić głowę i wyluzować po kolejnym niepowodzeniu.
Gratuluję wszystkich dobrych wieści i przytulam za wszystkie niepowodzenia🥺
👩🏽27🧑🏽🦱34
Starania o 1👶🏼
08.2026 (4cs)
Wyniki:
TSH 1,457
FT3 2,46
FT4 0,75
Prolaktyna 36,60 (norma do 22)
Ferrytyna 29,64
Hiperprolaktynemia
Leki/suple:
Od 08.2026 Dostinex 1/4 tabletki tygodniowo na obniżenie prolaktyny
Od 07.2026 Castagnus na obniżenie prolaktyny
Od 04.2026 Pregna Start -
Elgenda wrote:Tulę za biele 🫂
U mnie @ zbliża się ku końcowi, więc niebawem zaczynam kołowrotek. 50 testów LH Easy Home czeka w zanadrzu, 30 testów hcg Premom także - dzięki czemu czuję się budżetowo zaopiekowana 😆
u mnie też @ ku końcowi
te testy mnie też kuszą owulacyjne, ale mam teraz niezłą niechęć do tego ;p rossman w tym miesiącu nie będzie miał ze mnie pożytku chyba ;p
Gosik0205 lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
aaandzia wrote:u mnie też @ ku końcowi
te testy mnie też kuszą owulacyjne, ale mam teraz niezłą niechęć do tego ;p rossman w tym miesiącu nie będzie miał ze mnie pożytku chyba ;p
Andzia, masz takie długie @?
Ja dostałam po tobie a wczoraj juz bez 🩸👩🏽27🧑🏽🦱34
Starania o 1👶🏼
08.2026 (4cs)
Wyniki:
TSH 1,457
FT3 2,46
FT4 0,75
Prolaktyna 36,60 (norma do 22)
Ferrytyna 29,64
Hiperprolaktynemia
Leki/suple:
Od 08.2026 Dostinex 1/4 tabletki tygodniowo na obniżenie prolaktyny
Od 07.2026 Castagnus na obniżenie prolaktyny
Od 04.2026 Pregna Start -
natix wrote:Andzia, masz takie długie @?
Ja dostałam po tobie a wczoraj juz bez 🩸
ja teraz po bio chemie miałam dłuższy chyba, ale zazwyczaj zawsze 5 dni standardowo, teraz wyszło 7 no, ale akurat taki wyjątek chyba...
natix lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy