Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny 😊
Tulę za wszystkie biele🫂
🌻Xena, Smerfetka piękne wyniki bety 🍀😁Kropeczki rośnijcie z Mamami zdrowo ♥️
Mnie tak boli głowa od wczoraj i tak mnie mdli,że masakra.🙄
xSmerfetkax lubi tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
aaandzia wrote:u mnie też @ ku końcowi
te testy mnie też kuszą owulacyjne, ale mam teraz niezłą niechęć do tego ;p rossman w tym miesiącu nie będzie miał ze mnie pożytku chyba ;p
Noo u mnie też na razie nie ma jakiejś szczególnej motywacji. Zacznę je robić od piątku najpewniej. Jutro idę zbadać ponownie prolaktynę, w piątek mam konsultację z endokrynologiem, chociaż mam nadzieję, że coś wcześniej się u niego zwolni
Gajek, biedna jesteś z tymi objawami z ciała
mam nadzieję, że będzie ciąża i jak wspomniałaś, nie przechodzisz tego na marne.
Gajek lubi tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱 + 🐶
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
72 kg, 168 cm wzrostu
Czynnik męski w normie ✅️ -
Hmm ciężko mi powiedzieć dlaczego kazała Ci przerwać może ze względu na wyniki bety, mimo wszystko chyba bym skonsultowała to jeszcze u kogoś innego 🙂PoppyLeaf wrote:Moja gin wlasnie mi odpisala, zeby nie brac proga narazie... czy to normalne zeby tak przerywac? Wczesniej mialam przepisane od 16 do 25dc na LUF
KamilaAnt2026 powodzenia w nowej pracy ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 13:26
KamilaAnt2026 lubi tę wiadomość
Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Ascofer
Olej z wiesiołka,
Inozytol,
Kwas foliowy metylowany,
D3 4000
Zioła Ojca Sroki 3
Lametta,
Ovitrelle,
Cyclogest,
Encorton,
Acard -
Gratulacje! 👏KamilaAnt2026 wrote:Dziewczyny, zwolniłam się dziś, popłakałam się podczas ale mam to za sobą, możecie trzymać kciuki ,aby puscili mnie jak anjszybciej annie dopieor na koneic listopada

Szybkiej zmiany na lepsze! 🤞🤞
Tulę za biel. 🫂
👩34 👦35 & 🐕 🐕
10.25 start starań
👩
08.25 histeroskopia (polipy)
07.26 krew ✅️, USG - ponownie polip ❌️
08.26 histerolaparoskopia- polip ✂️, poza tym wszystko ✅️
👦
08.26 OAT ❌️
10.26 konsultacja andro⏳️ -
Ja dzisiaj mam taką zamułę, że najchętniej poszłabym spać ;o koleżanka z pracy ogłosiła dzisiaj, że od września idzie na L4 ciążowe...starali się już trochę i raz poroniła więc starałam się cieszyć, ale swoje w łazience wypłakałam. ;(
biavska, Gosiaczkova, Gorzkax33333 lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
KamilaAnt2026 wrote:Ja mam 10dpo, ale mam takeiplamienia że bez szans

🫂🫂😞 przykro mi
Starania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
7.2026 ciąża biochemiczna 💔
Amh 0,6 ng/ml❌
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
aaandzia wrote:Ja dzisiaj mam taką zamułę, że najchętniej poszłabym spać ;o koleżanka z pracy ogłosiła dzisiaj, że od września idzie na L4 ciążowe...starali się już trochę i raz poroniła więc starałam się cieszyć, ale swoje w łazience wypłakałam. ;(
Dobrze to rozumiem, u mnie już dwie koleżanki zdążyły wrócić z macieżyńskiego, jedna nadal jest a kolejna właśnie ogłosiła ciąże, 3 miesiące po ich ślubie...
Cieszę się ich szczęściem, a z drugiej ciągle zadaje sobie pytanie dlaczego innym przychodzi to z łatwością... Nawet teraz niby mam przyrost bety ale nie potrafię się z tego cieszyć, bo z tyłu głowy mam, że to nic nie znaczy, że już kiedyś tak było... ciaglę tylko myślę czy nie zacznie spadać, robię testy i analizuję czy kreska ciemnieje, a jeżeli nie to wyszukuje dlaczego tak się dzieje...Endometrioza
3.2026 badanie HSG, oba drożne
3.2026 ciąża biochemiczna
7.2026 laparoskopia -
Przytulam..PoppyLeaf wrote:Dobrze to rozumiem, u mnie już dwie koleżanki zdążyły wrócić z macieżyńskiego, jedna nadal jest a kolejna właśnie ogłosiła ciąże, 3 miesiące po ich ślubie...
Cieszę się ich szczęściem, a z drugiej ciągle zadaje sobie pytanie dlaczego innym przychodzi to z łatwością... Nawet teraz niby mam przyrost bety ale nie potrafię się z tego cieszyć, bo z tyłu głowy mam, że to nic nie znaczy, że już kiedyś tak było... ciaglę tylko myślę czy nie zacznie spadać, robię testy i analizuję czy kreska ciemnieje, a jeżeli nie to wyszukuje dlaczego tak się dzieje...🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
PoppyLeaf wrote:Dobrze to rozumiem, u mnie już dwie koleżanki zdążyły wrócić z macieżyńskiego, jedna nadal jest a kolejna właśnie ogłosiła ciąże, 3 miesiące po ich ślubie...
Cieszę się ich szczęściem, a z drugiej ciągle zadaje sobie pytanie dlaczego innym przychodzi to z łatwością... Nawet teraz niby mam przyrost bety ale nie potrafię się z tego cieszyć, bo z tyłu głowy mam, że to nic nie znaczy, że już kiedyś tak było... ciaglę tylko myślę czy nie zacznie spadać, robię testy i analizuję czy kreska ciemnieje, a jeżeli nie to wyszukuje dlaczego tak się dzieje...
Też doskonale to rozumiem. U mnie podobna sytuacja w zeszłym tygodniu w pracy i też aż mi się płakać chciało.
Z jednej strony czyta się, że teraz wielu parom się nie udaje tak od razu, a ja mam wrażenie, że każdemu w moim towarzystwie to jak tylko postanowią, że chcą to w kolejnym cyklu się udaje. Mam też grupę dziewczyn ze studiów na messengerze, jesteśmy z całej Polski w różnym wieku jest tam nas 16 dziewczyn, jesteśmy w stałym kontakcie, a już dawno po studiach. Każda z nich ma już dziecko lub nawet dwoje i zawsze udawało się każdej w maksymalnie 3 cykle. 16 dziewczyn i tylko ja z takim problemem
Także też mnie to zastanawia, bo z jednej strony się mówi, że to taki powszechny problem, że rzadko kiedy się udaje od razu a ja mam wrażenie, że udaje się każdemu tylko nie mi.
👩🦰30👨💼33
ona: niedoczynność tarczycy, hashimoto
💕11 cykl starań
❤️🩹03.2026 puste jajo płodowe, 8tc łyżeczkowanie
progesteron 7 DPO 17,70 ng/ml ✅
TSH 1,86 ✅
Prolaktyna 5 dc 242,0 ulU/ml ✅
Estradiol 5 dc 29,20 pg/ml ✅
FSH 5,74 ✅
LH 5,55 ✅
AMH 8,14 ❓
On: plemniki o prawidłowej budowie 6%
💊 Euthyrox, Olej z wiesiołka, Ovarin, PRENACAPS multiplan + DHA -
Dziewczyny, chciałam właśnie wyrzucić śmieci i coś mnie tknęło, żeby jeszcze raz spojrzeć na ten poranny test… i teraz jest na nim druga kreska. 🫣😳 Wiem, że pojawiła się po czasie i absolutnie nie mogę jej liczyć jako pozytywu, ale oczywiście moja głowa już pracuje na pełnych obrotach. 😂🙈 Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak powtórzyć test. Często tak się zdarza, że po czasie zmienia się na pozytyw?
Foggy, mommytobe, Gosik0205 lubią tę wiadomość
⏸️ 11.08.2026 🥰☘️
17.08.2026 → beta hCG 344,0 mIU/ml -
Często, ale czasami jest to zapowiedź 🤞😁Aenu wrote:Dziewczyny, chciałam właśnie wyrzucić śmieci i coś mnie tknęło, żeby jeszcze raz spojrzeć na ten poranny test… i teraz jest na nim druga kreska. 🫣😳 Wiem, że pojawiła się po czasie i absolutnie nie mogę jej liczyć jako pozytywu, ale oczywiście moja głowa już pracuje na pełnych obrotach. 😂🙈 Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak powtórzyć test. Często tak się zdarza, że po czasie zmienia się na pozytyw?

Aenu lubi tę wiadomość
🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
Aenu wrote:Dziewczyny, chciałam właśnie wyrzucić śmieci i coś mnie tknęło, żeby jeszcze raz spojrzeć na ten poranny test… i teraz jest na nim druga kreska. 🫣😳 Wiem, że pojawiła się po czasie i absolutnie nie mogę jej liczyć jako pozytywu, ale oczywiście moja głowa już pracuje na pełnych obrotach. 😂🙈 Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak powtórzyć test. Często tak się zdarza, że po czasie zmienia się na pozytyw?

Ja miałam tylko raz taką sytuacje i też z pinkiem. Powtórz i daj koniecznie znać
👩🦰30👨💼33
💕11 cykl starań
TSH 1,86 ✅
FSH 5,74 ✅
LH 5,55 ✅
AMH 8,14 ❓
Uhuhu 🤞 wygląda na zalany też dodatkowo no ale poczasiaki czasami oznaczają niską betę, powtórz wieczorem albo już rano, trzymam kciuki🌻Aenu wrote:Dziewczyny, chciałam właśnie wyrzucić śmieci i coś mnie tknęło, żeby jeszcze raz spojrzeć na ten poranny test… i teraz jest na nim druga kreska. 🫣😳 Wiem, że pojawiła się po czasie i absolutnie nie mogę jej liczyć jako pozytywu, ale oczywiście moja głowa już pracuje na pełnych obrotach. 😂🙈 Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak powtórzyć test. Często tak się zdarza, że po czasie zmienia się na pozytyw?

A masz jakiś czulszy? Bo widzę że ten od 20
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto, Euthyrox 50, Duphaston -
Zastanawiam się tylko, czy to może coś znaczyć, czy test po prostu sobie „pracował” po czasie i wyszła jakaś kreska parowania. 😅🫣 Wiem, że po takim czasie wynik jest już nieważny, więc nie chcę się nakręcać. W środę powtórzę i zobaczymy…⏸️ 11.08.2026 🥰☘️
Aenu wrote:Zastanawiam się tylko, czy to może coś znaczyć, czy test po prostu sobie „pracował” po czasie i wyszła jakaś kreska parowania. 😅🫣 Wiem, że po takim czasie wynik jest już nieważny, więc nie chcę się nakręcać. W środę powtórzę i zobaczymy…
Podziwiam ja już bym sikała na kolejny 🫣 Muszę nad tym popracować, bo wydaje fortune na testy.👩🦰30👨💼33
💕11 cykl starań
TSH 1,86 ✅
FSH 5,74 ✅
LH 5,55 ✅
AMH 8,14 ❓
Jak go wyrzucałam, to był biały i niezalany, więc chyba po prostu po czasie dalej sobie „pracował” i dlatego tak się zmienił. 🫣 Już raz test mnie zawiódł, więc teraz kompletnie im nie ufam. 😅 Podchodzę do tego na spokojnie i nie nastawiam się ani w jedną, ani w drugą stronę. Kupię jakiś czulszy i myślę, że w środę powtórzę. 🤞🍀 Co ma być, to będzie…Foggy wrote:Uhuhu 🤞 wygląda na zalany też dodatkowo no ale poczasiaki czasami oznaczają niską betę, powtórz wieczorem albo już rano, trzymam kciuki🌻
A masz jakiś czulszy? Bo widzę że ten od 20
biavska, Foggy, Tajlandia22, Gosik0205 lubią tę wiadomość
⏸️ 11.08.2026 🥰☘️
Hahaha, no i jednak nie wytrzymałam. 🤣 Zrobiłam kolejny, ten sam rodzaj, bo nie miałam w domu czulszego – na razie biel. 😅 Teraz jestem ciekawa, czy ten też po czasie zacznie żyć własnym życiem. 😂🫣 a na środę kupuję czulszy.biavska wrote:Podziwiam ja już bym sikała na kolejny 🫣 Muszę nad tym popracować, bo wydaje fortune na testy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 15:28
⏸️ 11.08.2026 🥰☘️
Nie odczytuje się testów po czasie, zrób jutro albo pojutrze 😊
Maalwii, mistyreal lubią tę wiadomość
Starania od 04.2025
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto, cechy adenomiozy
🤷🏻♂️36 lat
OAT
Fragmentacja 26%
07.26 IVF (Gonal F, Orgalutran, Mensinorm)
ICSI+MACS+Embrioskop
3 MII
23.07.26 ET 4BB ❌
+ 2x bl2 ❄️ -
O i przyszła pani maruda niszczycielka dobrej zabawy😠Remedios wrote:Nie odczytuje się testów po czasie, zrób jutro albo pojutrze 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 15:35
Dawdler34 lubi tę wiadomość
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto, Euthyrox 50, Duphaston -
Wiem, wiem 😊 dlatego kompletnie nie biorę tego wyniku do siebie i traktuję test jako negatywny. 😅 Ale skoro już należę do tej grupy, to lubię Wam pokazać, jakie cuda test potrafi odstawiać po czasie. 😂🫣Remedios wrote:Nie odczytuje się testów po czasie, zrób jutro albo pojutrze 😊
Foggy, mommytobe, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
⏸️ 11.08.2026 🥰☘️
17.08.2026 → beta hCG 344,0 mIU/ml