Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętaj, że wystarczy tylko jeden plemnik 😃J.ss wrote:Aga, wiem co czujesz 😂😂😂
Ja niby wiem ze nasienie to taki dramat, ze w ogole szkoda zachodu ale oczywiscie bylam przejeta terminem owulacji i dzialalismy i jeszcze sama nakrecalam temat 😂
U nas też nasienie słabe, ale ciągle sobie to powtarzam.
J.ss, aaandzia lubią tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Właśnie to czytam i mam powiększony węzeł chłonny na lewej piersi 3 dzień 😂 ale u mnie test biały więc ciąży nie mabiavska wrote:Ja w udanym cyklu też miałam ból jakby po lewej stronie piersi już kilka dni po owulacji- już chyba nawet pisałam, że umówiłam się na USG, bo węzeł chłonny na tej persi był powiększony, twardy i bolesny. Wtedy nie myślalam nawet, że to objaw ciąży, bo wydawało mi się za wcześnie z reszta wtedy jakoś psychicznie odpuściłam i nie myślałam nawet o objawach, dniach cyklu itp.
Słonecznik90, biavska lubią tę wiadomość
👩 29 👨28
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - poród SN🥰
🔹3 cs starań o drugie dziecko
⏸️16.10.2025
1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc
🔹wznawiamy starania🌈

-
Ja boje się zdjąć stanik 😂🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
🌻 Marycha,kciuki za wizytę 🍀daj koniecznie znać po:)
🌻Aga,wystarczy jeden silny żołnierzyk i zaskoczy 😊🍀
Co do biustowych objawów ciążowych,to ja ani w pierwszej,ani w drugiej ciąży nie miałam.
Za to w pierwszej leciała mi krew z nosa około 7 dpo(swoją drogą wczoraj też trochę 😏)
I w obu ciążach przed testem chodziłam co chwilę do łazienki.
Marcycha lubi tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
Ja w pierwszej ciąży miałam też tak z sutkami, jakby mi ktoś je tarką wycierał szczególnie po kąpieli jak wycierałam się ręcznikiem 😂🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
Dziewczyny przyszłam się ciut pochwalić 🙈
Bo umówiłam się w końcu do dietetyczki ☺️
Mam dla niej spisać mój jadłospis z trzech dni i tak sobie od wczoraj spisuję i ważę produkty żeby było dokładniej. No i jak może kojarzycie choćby ze stopki, od czerwca zrzuciłam kilka kilogramów (a szczerze nie staram się jakoś szczególnie tylko zadbałam o białko i zaopiekowałam się dwoma mechanizmami objadania się).
No i słuchajcie, z ejajem liczę kalorie i jestem w szoku że tak mało jem (dosłownie niedużo więcej niż moja podstawowa przemiana materii, oczywiście z wyjątkami, bo czasem zjem np. chipsy). Zrzuciłam już łącznie 5kg 🥹 czekałam na początek cyklu bo staram się porównywać wagę właśnie do momentu cyklu, bo po owulacji to zawsze się jednak woda gromadzi.
Ja ostatnio tyle ważyłam rok temu 🙈 jestem z siebie wchuj dumna
Jeszcze mam nadwagę, ale cóż, powoli do celu ☺️
Maalwii, Aga992, natix, aaandzia, Marcycha, Gorzkax33333, Słonecznik90, biavska, Nikaaa_, MiśkaK, Foggy, Gosik0205, Tajlandia22, Zizu952 lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni)
🖤Starania od 02.2025r.
🌿Drożność 07/2026 ✅
💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
⚖️ Waga (od 06/26): -4kg -
Tofuszka wrote:Dziewczyny przyszłam się ciut pochwalić 🙈
Mam dla niej spisać mój jadłospis z trzech dni i tak sobie od wczoraj spisuję i ważę produkty żeby było dokładniej. No i jak może kojarzycie choćby ze stopki, od czerwca zrzuciłam kilka kilogramów (a szczerze nie staram się jakoś szczególnie tylko zadbałam o białko i zaopiekowałam się dwoma mechanizmami objadania się).
No i słuchajcie, z ejajem liczę kalorie i jestem w szoku że tak mało jem (dosłownie niedużo więcej niż moja podstawowa przemiana materii, oczywiście z wyjątkami, bo czasem zjem np. chipsy). Zrzuciłam już łącznie 5kg 🥹 czekałam na początek cyklu bo staram się porównywać wagę właśnie do momentu cyklu, bo po owulacji to zawsze się jednak woda gromadzi.
Super!
Kochana gratuluję wiem ile to trudu kosztuje i masz prawo być z siebie wchuj dumna! Oby tak dalej i nie przestawaj 💪🏼🍀
Też jestem na redukcji i od listopada -7 kg ale jeszcze mi sporo zostało także walczymy razem o lepszą i zdrowszą wersję siebie na spokojnie ❤️
Tofuszka lubi tę wiadomość
M 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
06.26 - ciąża biochemiczna 💔
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,11 ✅
Ferrytyna: 41,61 ✅
Witamina D3: 50,10 ✅
Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
• Euthyrox 25
• po owulacji Velenta
➡️💁🏼♂️
Suple: Tenfertil ON -
Tofuszka, mega mega gratulacje!!!
Ja nie moge zrzucic 5 kg, wiec naprawde brawo za samozaparcie, ja tez mam zamiar wziasc sie za siebie bo juz kiepsko ze soba sie czuje, ale mi strasznie ciezko, staram sie odżywiać zdrowo. W pracy potrafie sie trzymac i jem ok a w domu mam wrazenie, ze rzucam sie na jedzenie i objadam sie09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
Czynnik męski ❌
💊 Ovarin, tenfertilON
Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️ -
Ja właśnie z tym rzucaniem się na żarcie miałam zawsze problem.. tzn "co na talerzu to trzeba zjeść" nieważne że się przejem. Więc zaczęłam sobie mniej nakładać (najwyżej wleci dokładka). No i to białko dużo robi. Kiedyś moja owsianka (często na śniadanie jem) miała 700-900 kcal, a teraz 450-500. Wtedy więcej płatków i sporo masła orzechowego, teraz mniej owsianki, bez masła orzechowego ale dodaję skyr naturalny i świeże orzechy i owoce.J.ss wrote:Tofuszka, mega mega gratulacje!!!
Ja nie moge zrzucic 5 kg, wiec naprawde brawo za samozaparcie, ja tez mam zamiar wziasc sie za siebie bo juz kiepsko ze soba sie czuje, ale mi strasznie ciezko, staram sie odżywiać zdrowo. W pracy potrafie sie trzymac i jem ok a w domu mam wrazenie, ze rzucam sie na jedzenie i objadam sie
Zawsze miałam w ogóle problem z rzucaniem się na słodkie, ale serio odkąd zadbałam o to białko to już nie mam takiego ssania. Albo sama robię ciasto twarogowe i zawijam w nie np jagody 😁 no i jeszcze wyszkoliłam męża żeby słodyczy na zapas nie kupował, bo co będzie w domu to zjem i pójdzie w dupę xD a tak jak mam wyjść do sklepu po czekoladę to zazwyczaj jednak mi się nie chce 😂💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni)
🖤Starania od 02.2025r.
🌿Drożność 07/2026 ✅
💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Ale ogólnie rozumiem, sama długo miałam problem zejść z wagi. W tym roku osiągnęłam najwyższą kiedykolwiek wagę. A oczywiście wcześniej były podejścia do zrzucania, liczenie kalorii i robienie wszystkiego na siłę, było ciężko a kończyło się jeszcze gorzej. I ja nie wiem, to białko to chyba magia po prostu xD niemal do wszystkiego daję skyr albo twaróg teraz xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia, 19:02
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
🖤Starania od 02.2025r.
🌿Drożność 07/2026 ✅
Marcycha kciuki za wizytę , daj znać po ♥️
Elgenda ja też jutro wolne i ja już czuje, że za rogiem pewnie owu bo śluz już się robi i myślę o ♥️ więc jutro mój K. Wraca i mówi, że nie odpuszcza i bierzemy się do pracy 😅
Tofuszka !!!! Gratulacje!! Duma bije z Twojego postu🍀 cieszę się i wierzę, że nie było to łatwe 🌟
J.ss dzięki za pamięć , młody ma super atrakcje na wyjeździe dzwoni co drugi dzień także zadowolony i wraca już w niedzielę , nie wiem kiedy to zleciało!
Gorzkax33333, J.ss, Tofuszka, Elgenda, Słonecznik90, MiśkaK lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
Aga992 wrote:Chyba nie będę testować, wyszły niedrożne jajowody, we wrześniu mam zabieg
ale wiecie co...nie da się tego olać, mimo całej świadomości że są niedrożne to i tak robiliśmy starania 😂 no bo jakby miał był jakiś cud...to z pustego nawet Salomon nie naleje xD
Tak jak dziewczyny piszą wystarczy jeden plemnik!!
J.ss tak samo!!! Myślę, że zawsze warto próbować 🍀
J.ss lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
Tofuszka, dalas pomysl z tym skyrem, ja w sumie az tak nie dbam o to, aby bylo bialko, ja po prostu kocham chleb z maselkiem i pomidorkiem i ogolnie chleb xD Moglabym go dodawac do wszystkiego, to moja zguba i jem oczywiscie pod sam korek
Andzia, serio juz minely 3 tyg 😳
Tofuszka, Elgenda lubią tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
Czynnik męski ❌
💊 Ovarin, tenfertilON
Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️ -
To może jakiś twaróg/gzik do tego?J.ss wrote:Tofuszka, dalas pomysl z tym skyrem, ja w sumie az tak nie dbam o to, aby bylo bialko, ja po prostu kocham chleb z maselkiem i pomidorkiem i ogolnie chleb xD Moglabym go dodawac do wszystkiego, to moja zguba i jem oczywiscie pod sam korek
też uwielbiam chlebek z pomidorkiem w różnych wersjach ale ostatnio mam fazę na owsiankę 😅
J.ss lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
🖤Starania od 02.2025r.
🌿Drożność 07/2026 ✅
J.ss wrote:Tofuszka, dalas pomysl z tym skyrem, ja w sumie az tak nie dbam o to, aby bylo bialko, ja po prostu kocham chleb z maselkiem i pomidorkiem i ogolnie chleb xD Moglabym go dodawac do wszystkiego, to moja zguba i jem oczywiscie pod sam korek
Andzia, serio juz minely 3 tyg 😳
No w sumie będzie 2 tygodnie i 5 dni więc w sumie tak i też jestem w szoku !🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
Tofuszka wrote:Dziewczyny przyszłam się ciut pochwalić 🙈
Tofuszko,brawo 🥰 piękny wynik 😊
Rodzinka 2+2+3 psy
Brawo! Ja mimo ze wiele nie musze schudnąć ( schudłam 4 kg ) I chce jeszcze 4kg ( jestem szczupła ale lubie swoją wagę ktora mialam przez 20latTofuszka wrote:Dziewczyny przyszłam się ciut pochwalić 🙈
) to wiem jak to trudno! Mi udało sie na poście przerywanym i od tygodnia znowu stosuje
🥺2026 -
Ja ostatnio się z sobą źle czuje,bo zobaczyłam najwyższą wagę w moim życiu. Ważę tyle,ile ważyłam na koniec w obydwóch ciążach

Na razie jedynie ograniczyłam słodkie,zobaczymy,co z tego będzie.
Ale ogólnie ja chudnę w ciąży,jakaś moja dieta cud 😅Rodzinka 2+2+3 psy
A jak robisz owsianke? Nocna czy taka zwykla? Masz jakies fajne przepisy? Bo mi sie przejadla taka zwykla.
Widzialam tez fajne przepisy na redukcje do przyrzadzenia w air fraier, zaobserwowalam nawet taki profil na tik toku
Andzia, naprawde szybko zlecialo
Malwi, testujesz jutro czy w sobote? 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia, 20:13
Marcycha lubi tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
Czynnik męski ❌
💊 Ovarin, tenfertilON
Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️