ciaza? czy zwidy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Serdecznie,
kochane dziewczyny czy może któraś z Was tak miała?
Ostatni okres miałam 6 marca.Owulacja 22-23(badana testami owulacyjnymi).Czyli ok 17 dni po okresie.
29 marca-pierwszy test ciążowy-bardzo słaba kreska.
30 i 31 marca -bardzo słabe drugie kreski.Cały czas miałam niesamowite upławy a 30 i 31 marca różowo/białe upławy.Cały czas mnie tak pobolewał brzuch (niezbyt intensywnie ale dziwne uczucie)
Zachęcona wynikami i domniemanymi objawami 02.04.2014 poszłam na beta HCG i jakie było moje zdziwienie jak się okazało, że beta <0.100!Byłam totalnie załamana i zdziwiona-nigdy nie wychodziły mi drugie kreski...czekałam na okres który powinnam dostać 03.04.2014 r.Stwierdziłam ,że skoro owulacje miałam 17 dni po okresie on też się spóżni.Jednak dalej nic.Pierwszy raz badałam dokładnie owulacje ale okres mam zawsze regularnie 27-28.
Dziś oczywiście mnie COŚ podkusiło i znowu blada kreska która po ok 2 godzinach całkowicie się rozmazała!
O CO CHODZI?Oczywiście wiem ,że muszę iść do lekarza-idę na wizyte w środe ale to czekanie mnie zabija
Więc ponawiam pytanie ,czy któraś z was dziewczyny tak miała?I co się okazało?Podobno przy cyście wychodzą fauszywe pozytywne wyniki jednak dodam,że przed owulacja robiłam róznież test i nie było na nim nic!
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odp. -
Witam. Pierwszy raz prowadzę wykres i pomiar temperatury, przez co jestem zagubiona. Dlatego nie wiem czy tu mogę mieć do Was prośbę..Mianowicie chodzi mi o to czy mogłybyście ocenić mój wykres i powiedzieć co o nim sądzicie..tzn.czy są szanse na zobaczenie dwóch kreseczek?? Podaję linka do mojego wykresu. Z góry bardzo dziękuję.
https://ovufriend.pl/graph/d906c8f9df1a5b298d039bbbbd68f389 -
dziwnie rozmazana ta kreska i rzeczywiście dziwnie przesunięta ja w pierwszej ciązy którą niestety straciłam też miałam blada drugą kreseczkę ale kreska była że tak powiem na swoim miejscu a beta wynosiła 93 jednostki, dziwnie, że u Ciebie beta nie wykrywa...nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałam i gdzieś czytałam, że niby torbiele też moga fałszować wynik testu z moczu..nie straszę Cie ale w tym wypadku najlepsze będzie wizyta u ginekologa albo powtórzenie raz jeszcze bety bo znam przypadek gdzie dziewczynie wychodziły pozytywne testy a beta była "ujemna" co się później okazało w laboratorium popełnili błąd...tak więc 3mam kciuki, żeby finał tej całej sytuacji był taki jakim sobie wymarzysz
-
SunSun wrote:https://imageshack.com/i/0kqqbej
To jest fotka tego dzisiejszego.A tych wcześniejszych niestety nie mam...
na pink testach wychodzi czesto takie g***, kilka cykli temu przezylam podobne watpliwosci z tym samym testem. wygladalo to identycznie jak u ciebie. Jakieś krechy, smugi, zacieki to tylko rozlany odczynnik.
Natomiast nie wiem jak z innymi testami, piszesz ze na innych było tam gdzie trzeba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 14:16
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Sun,kurcze ,tj mocna kreska,u mnie prawie w ogole nie było widac,tylko co z ta beta? Tyle testow by sie nie mylilo...,ale moja przyjaciolka tez tak miała,drugie krechy,a beta jak u Ciebie,z tym,ze po czasie dostała @Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ca5a1d70bf15d8d2.html
U mnie ciagle byla blada,w dodatku pojawiała sie po pol godz albo i wiecej,czyli test powinien byc nie wazny bo moga zachodzic reakcje,jednak u mnie na kazdej firmie bylo tak samo,kreski blade po czasie,ale sie udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 14:20
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Na innych testach w tym również pink kreseczki były w dobrym miejscu.I ta dzisiejsza na początku - tez.Beta raczej nie kłamie a mnie z jakiś dolegliwości to męczy dZiwne uczucie / klocie w brzuchu i temp.os 36.9 do 37.5..oraz brak apetytu.To może wskaYwac wszystko i nic!
-
A ja uważam, że najrozsądniejszym krokiem było by udać sie do apteki i kupić sobie kolejny test ciążowy, i z samego rana zrobić sikańca na niego
Powodzenia życzę U niektórych kobiet testy ciążowe pokazują druga wyraźniejszą kreskę nawet tydzień po spodziewanej @Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 15:05
-
No sfiksowanie mi na pewno grozi.Nie wiem jak sie zachowywać..na wszelki wypadek nie pije,nie pale i rentgenu sobie nie dałam zrobić.Może rano powtórzę test tyle ze nie pink.A beta tez do powtórki.Choć chyba pójdę do innego laboratorium.Bo co innego mogę?czekać.