X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ciaza? czy zwidy?
Odpowiedz

ciaza? czy zwidy?

Oceń ten wątek:
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm chyba nie zdarzę do lekarza bo mam plamienia i bóle jak na @.Chyba rozkręci się w nocy!No nic przejdę się po @ dopytać o te ekhm anomalia
    No szok.
    No znaczy dobrze bo rozpocznie się kolejny cykl..ale to oznacza ,że nie dla mnie testowanie z moczu?Bo upragnione dwie kreski w moim przypadku to kłamliwe dające nadzieje bestie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:39

ex2btv738sn49jef.png
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze,współczuję Ci rozczarowania:(
    A o anomalia zapytaj,masz rację.

SunSun lubi tę wiadomość

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami zdarzaja sie wadliwe testy, mojej kolezance wyszedl pozytyw 2tyg po spodziewanej miesiaczce, ale zrobila z krwi i juz wiedziala.

• SunSun Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arizona 87 wrote:
    Czasami zdarzaja sie wadliwe testy, mojej kolezance wyszedl pozytyw 2tyg po spodziewanej miesiaczce, ale zrobila z krwi i juz wiedziala.
    Tylko mi ich wyszło z 7 ;-) różnych firm..No bywa i tak..Plamienia ustały.Okresu brak.Ide popoludniu do innego gina.Ciążę wykluczam ,ale może jakieś zaburzenia hormonalne?

ex2btv738sn49jef.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i uwaga dziewczyny!Mamy zakończenie histori.
    Nie mogę być w ciązy bo w tamtym cyklu nawet nie doszło do jajeczkowania(po jakiejś błonie do tego doszła-powinno być ok 7mm a jest niecałe 5).W moim organizmie jakby wszystko staneło.Nie ma co czekać z wywołaniem bo wszystko jakieś dziewicze.Powód -no cóż przychodzi mi jeden do głowy-praca.Pracuje ogromnie dużo,na pełnych obrotach a cały marzec po 10-12 godzin.
    Zaburzenia są tak duże ,że mogły zaburzyć i testy ovu,i testy ciążowe....Żle się czuje od stresu,od tych zmian hormonalnych itp
    Dostałam Lutenyl na wywołanie.I w 8dc na monitoring-czy do owulacji w ogole dochodzi...

ex2btv738sn49jef.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inka84 wrote:
    Ta kreska jest w dziwnym miejscu, ale jak uzywasz firmowych i na kazdym masz blada kreske w czasie wyznaczonym przez producentow to radzilabym wizyte u gina.
    moim zdaniem to jest wina testu, jakiś błąd :(
    Zrób jeszcze jeden test. Trzymam kciuki

SunSun lubi tę wiadomość

mhsvh371pdpt408y.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma potrzeby.Byłam u gin i nie mogę być w ciąży bo w tamtym cyklu nie mialam nawet owulacji.A testów zrobiłam z 7 i na każdym było widać druga kreskę.Teraz mam @ wywołana lutenolem ,serię badań plus monitoring zeby zobaczyc czy w ogóle jajajeczkuje.

ex2btv738sn49jef.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ