ciaza? czy zwidy?
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmm chyba nie zdarzę do lekarza bo mam plamienia i bóle jak na @.Chyba rozkręci się w nocy!No nic przejdę się po @ dopytać o te ekhm anomalia
No szok.
No znaczy dobrze bo rozpocznie się kolejny cykl..ale to oznacza ,że nie dla mnie testowanie z moczu?Bo upragnione dwie kreski w moim przypadku to kłamliwe dające nadzieje bestie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:39
-
nick nieaktualny
-
arizona 87 wrote:Czasami zdarzaja sie wadliwe testy, mojej kolezance wyszedl pozytyw 2tyg po spodziewanej miesiaczce, ale zrobila z krwi i juz wiedziala.
-
No i uwaga dziewczyny!Mamy zakończenie histori.
Nie mogę być w ciązy bo w tamtym cyklu nawet nie doszło do jajeczkowania(po jakiejś błonie do tego doszła-powinno być ok 7mm a jest niecałe 5).W moim organizmie jakby wszystko staneło.Nie ma co czekać z wywołaniem bo wszystko jakieś dziewicze.Powód -no cóż przychodzi mi jeden do głowy-praca.Pracuje ogromnie dużo,na pełnych obrotach a cały marzec po 10-12 godzin.
Zaburzenia są tak duże ,że mogły zaburzyć i testy ovu,i testy ciążowe....Żle się czuje od stresu,od tych zmian hormonalnych itp
Dostałam Lutenyl na wywołanie.I w 8dc na monitoring-czy do owulacji w ogole dochodzi...
-
inka84 wrote:Ta kreska jest w dziwnym miejscu, ale jak uzywasz firmowych i na kazdym masz blada kreske w czasie wyznaczonym przez producentow to radzilabym wizyte u gina.
Zrób jeszcze jeden test. Trzymam kciukiSunSun lubi tę wiadomość
-
Nie ma potrzeby.Byłam u gin i nie mogę być w ciąży bo w tamtym cyklu nie mialam nawet owulacji.A testów zrobiłam z 7 i na każdym było widać druga kreskę.Teraz mam @ wywołana lutenolem ,serię badań plus monitoring zeby zobaczyc czy w ogóle jajajeczkuje.
-